ترنج موبایل
کد خبر: ۱۳۷۵۵۲

هوای اصفهان هر روز بدتر از دیروز

کارشناس مسؤول بهداشت محیط مرکز بهداشت استان اصفهان گفت: ما در تلاشیم که سوخت گاز را جایگزین سوخت‌های بنزین و گازوئیل کنیم اما آیا به ترکیبات سمی سوخت گاز توجه کرده‌ایم؟!

تبلیغات
تبلیغات
کارشناس مسؤول بهداشت محیط مرکز بهداشت استان اصفهان گفت: ما در تلاشیم که سوخت گاز را جایگزین سوخت‌های بنزین و گازوئیل کنیم اما آیا به ترکیبات سمی سوخت گاز توجه کرده‌ایم؟!

حسین صفاری در جلسه ستاد هفته‌هوای پاک شهر اصفهان اظهار کرد: سال‌ها است که در اصفهان وضعیت آلودگی هوا مطرح است و همه مسؤولان استانی و شهری نیز برای کاهش این آلودگی فعالیت‌هایی انجام داده‌اند اما مسوولان شهری و استانی باید به سمت راه‌کارهای دیگری سوق پیدا کنند چراکه این راه‌کارهای فعلی پاسخ مناسبی به کاهش آلاینده‌ها نداده‌اند.

وی با اشاره به اینکه استفاده از سوخت گاز چند سوال را ایجاد می‌کند، تصریح کرد: همواره تلاش شده است سوخت گاز جایگزین سوخت‌های بنزین و گازوئیل شود اما توجهی به ترکیبات سمی موجود در سوخت گاز نشده است.

کارشناس مسؤول بهداشت محیط مرکز بهداشت استان اصفهان با اشاره به اینکه استفاده از سوخت یورو چهار برای اصفهان با این شدت آلودگی هوا الزامی است، بیان کرد: فرهنگ سازی در مورد چگونگی استفاده از خودرو شخصی در اصفهان موفق نبوده است و تعطیلی شهر نه‌تنها تاثیر چندانی بر کاهش آلودگی ندارد بلکه وضع ترافیکی شهر را نیز دچار مشکل می‌کند و این نشان می‌دهد برای فرهنگ سازی باید بحث‌های جانبی دیگر را هم مدنظر قرار داد.

صفاری با اشاره به اینکه آلودگی ایجاد شده توسط موتور سیکلت‌ها به مراتب بیشتر از خودروهای سواری است، خاطر نشان کرد: با وجو شرایط اصفهان باید موتور سیکلت‌های الکترونیکی وارد ناوگان حمل و نقل شود و موتور سیکلت‌های فعلی از این ناوگان خارج شود.

وی با بیان اینکه تغییر سوخت نیروگاه‌ها از مازوت به گاز هر ساله با افزایش غلظت آلاینده‌ها بدون توجه به عدم توانایی در گاز رسانی به این واحدها مطرح می شود، خاطرنشان کرد: اگر شرایط کنونی ادامه پیدا کند شرایط الودگی هوای اصفهان در سال‌های آینده بدتر خواهد شد.

در برخی مراکز برگ معاینه فنی تلفنی صادر می‌شود
هم‌چنین جمشید جمشیدیان، رییس ستاد مرکز معاینه فنی خودرو شهرداری اصفهان گفت: روزانه در کلان‌شهر اصفهان به طور متوسط شش میلیون لیتر بنزین توسط خودروها مصرف می‌شود.

جمشیدیان ادامه داد: متاسفانه با ابلاغ قانون پنج ساله شدن معاینه فنی خودروها ظرفیت‌های مراکز معاینه فنی شهر اصفهان خالی مانده است، چراکه مراجعه کننده‌ای ندارند.

وی با بیان اینکه ایستگاه‌های غیر قانونی معاینه فنی در حال گسترش است، افزود: متاسفانه هرآنچه در مراکز معاینه فنی ما انجام می‌گیرد توسط این مراکز غیر قانونی زیر سؤوال می‌رود و این مراکز با دریافت مبلغی بالغ بر 30 تا 40 هزار تومان تلفنی معاینه فنی صادر می‌کنند.

رییس ستاد مرکز معاینه فنی خودرو شهرداری اصفهان تصریح کرد: تمام تاکسی‌های موجود در شهر اصفهان در هفته هوای پاک در مرکز معاینه فنی تاکسیرانی به صورت رایگان معاینه خواهند شد.
تبلیغات
تبلیغات
ارسال نظرات
تبلیغات
تبلیغات
خط داغ
تبلیغات
تبلیغات