ترنج موبایل
کد خبر: ۱۳۷۹۶۸

دکلمه‌خوانی "لاله اسکندری" در يک کنسرت

کنسرت گروه موسيقي «هوران» با دکلمه خواني لاله اسکندري در تالار وحدت برگزار مي‌شود.

تبلیغات
تبلیغات
کنسرت گروه موسيقي «هوران» با دکلمه خواني لاله اسکندري در تالار وحدت برگزار مي‌شود.

به گزارش ایسنا، بهروز قهاري با اعلام اين مطلب گفت: اين کنسرت روايتگر يک موسيقي تلفيقي با سازهاي کششي‌، کوبه‌اي‌، الکترونيک‌ و سازهاي بادي است؛ در حالي که يک گروه کر ما را همراهي مي‌کنند.

او ادامه داد: اين کنسرت «کهن بوم و بر» نام دارد و به رهبري و آهنگسازي آرام مرتضوي به روي صحنه خواهد رفت.

سرپرست گروه «هوران» درباره فضاي موسيقايي اين اجرا گفت: اين کار داراي لحن حماسي بوده و درباره ايران باستان است. قطعات داراي مضامين ميهني هستند و آرش و کوروش و... توسط يک ارکستر 60 نفره به بيان موسيقايي روايت مي‌شوند.

قهاري همچنين گفت: لاله اسکندري در اين کنسرت سه قطعه را دکلمه مي‌کند و اخوان ثالث و توران شهرياري از جمله هنرمنداني هستند که از کلام آنها در اجرا بهره برده‌ايم.

او تاريخ اين کنسرت را اواخر دي‌ ماه اعلام کرد و افزود: در کنسرت «کهن بوم وبر» يک گروه «بادي درام» ما را همراهي خواهند کرد در واقع اين گروه کار بسيار جالبي را ارائه خواهد داد و به همراه بدن و ريتم پا با ارکستر همراه مي‌شود.

قهاري فضاي اين موسيقي را پرهيجان توصيف کرد و گفت: بيشتر نوازندگان ما در اين کنسرت نوازندگان ارکستر ملي هستند و سعي کرديم در اين اجرا نوعي موسيقي را ارائه دهيم که پشت آن تفکر باشد.
تبلیغات
تبلیغات
ارسال نظرات
تبلیغات
تبلیغات
خط داغ
تبلیغات
تبلیغات