ترنج موبایل
کد خبر: ۱۳۸۸۴۵

حداد: ۶۰ درصد آراء متعلق به ائتلاف ۳نفره است

وقتی در نظرسنجی‌ها مشخص شد که ۶۰ درصد آراء متعلق به ۳ نفر است، تصمیم گرفتیم ائتلاف کنیم و در نهایت ۲ نفرمان تصمیم بگیریم برای خدا کاندیدای ریاست جمهوری نشویم.

تبلیغات
تبلیغات
فرارو -

غلام علی حداد عادل، نماینده فعلی مجلس شورای اسلامی، روز پنجشنبه گفت که 60 درصد آرای رای دهندگان به ائتلاف سه نفره قالیباف، ولایتی و حداد اخنصاص یابد.

به گزارش فرراو به نقل از خبرگزاری های داخلی، غلام علی حداد عادل نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی صبح پنج‌شنبه طی سخنانی در سومین گردهمایی بزرگ حقوقدانان بسیجی، در پاسخ به پرسش یکی از حضار درباره لزوم وحدت اصولگرایان و همچنین ائتلاف سه نفره اصولگرایان، اظهار داشت: وحدت یک امر عقلانی و دینی و شرعی است و هرجا که از وحدت فاصله گرفتیم، خسارت آن را داده‌ایم؛ اما انتخابات ریاست جمهوری با انتخابات مجلس متفاوت است.

60 درصد آراء متعلق به ائتلاف 3نفره است/ در نهایت 2 نفر تصمیم می‌گیریم برای خدا کاندیدا نشویم

وی افزود: انتخابات ریاست جمهوری، شخص محور است و جریانات سیاسی و احزاب به دشواری می‌توانند برای رسیدن به یک فرد در انتخابات ریاست جمهوری به توافق برسند؛ در انتخابات مجلس در دوره نهم هرکاری انجام دادیم تا جبهه پایداری به جبهه متحد اصولگرایان ملحق شود، نشد، اما در انتخابات ریاست جمهوری کار دشوارتر است.

نماینده تهران در مجلس ادامه داد: به همین دلیل ما با تجربه‌ای که از قبل داشتیم فکر کردیم چرا جریانات در این زمینه تصمیم بگیرند؟ ما خودمان اگر ائتلاف کنیم، بهتر می‌توانیم به نتیجه برسیم؛ وقتی در نظر سنجی ها مشخص شد که 60 درصد آراء متعلق به این 3 نفر است، تصمیم گرفتیم ائتلاف کنیم و در نهایت 2 نفرمان تصمیم بگیریم برای خدا کاندیدای ریاست جمهوری نشویم.

حدادعادل تاکید کرد: فعلاً 3 ماه است که حول این محور با هم گفت‌و گو می‌کنیم و امیدواریم این تجربه ناموفق نباشد و ساز و کاری پیدا کنیم که بشود از این ائتلاف به وحدت برسیم.

وی اضافه کرد: قبول داریم که رقبای اصولگرایان مایل به تکثر اصولگرایان هستند هرچند ما هم مایلیم در آنها تکثر وجود داشته باشد؛ این امر پنهانی نیست ، باید دید می‌خواهیم خودمان را پیش بیندازیم یا دلمان برای انقلاب می‌سوزد، اینجا میدان امتحان است.

حداد در بخش دیگری از سخنانش متذکر شد: جبهه پایداری اصرار دارد که به دنبال کاندیدای اصلح است، ما هم می‌گوییم خدا کند اصلحی وجود داشته باشد که مورد قبول همه باشد اما اگر یک اصلحی بود که رای نداشت آن وقت چه کار کنیم ، نکند هیچ اصولگرایی در هیچ سطحی از اصولگرایی ، موفق نشود.

وی با ذکر این نکته که تصمیم گیری در عالم سیاست بین خوب و بد نیست ، تصریح کرد: احساس ما این است که این توافق 3 نفره توده مردم متدین را تا حدی خوشحال کرده است و دلسوزان انقلاب هم آرامش پیدا می‌کنند و امیدواریم بتوانیم الگوی جدیدی از تعامل در عرصه سیاست به جامعه تزریق کنیم و شاید مبنایی شود برای کارهای دیگر.

حدادعادل همچنین تأکید کرد: در حال بحث هستیم که چطور می‌شود از بین این سه نفر یک نفر کاندیدای ریاست جمهوری شود، البته درب ائتلاف سه گانه بسته نیست و اگر کسی در نظر سنجی‌‌ها رأی بالایی داشت و اصولگرا هم بود، می‌تواند به این ائتلاف بپیوندد؛ کاندیداتوری انتخابات ریاست جمهوری ارث پدری هیچ کس نیست.

رئیس فراکسیون اصولگرایان در پاسخ به اظهار نظر یکی از نمایندگان در خصوص پیوستن محسن رضایی به ائتلاف سه نفره نیز گفت: فرد باید برای ورود به ائتلاف رای قابل توجه داشته باشد. در درجه اول نیز خود شخص باید بخواهد و کسی نمی‌تواند از جانب کس دیگری پیشنهاد دهد.


تبلیغات
تبلیغات
ارسال نظرات

نظرات بینندگان

(۴ نظر)
تبلیغات
تبلیغات
خط داغ
تبلیغات
تبلیغات