bato-adv
bato-adv
کد خبر: ۱۳۹۱۷۸

(تصاویر) تاریخچه تحلیف روسای جمهور امریکا

تاریخ انتشار: ۱۳:۵۴ - ۰۲ بهمن ۱۳۹۱
فرارو- باراک اوباما امروز پس از انجام مراسم تحلیف در اتاق آبی دومین دوره ریاست‌جمهوری خود را به طور رسمی آغاز کرد. این در حالی است که مراسم عمومی تحلیف دقایقی دیگر با حضور مردم تکرار خواهد شد.

باراک اوباما، چهل و چهارمین رئیس جمهور ایالات متحده آمریکا و نخستین رئیس جمهور آفریقایی - آمریکایی است که امروز در برابر هزاران نفر از مردم این کشور سوگند یاد می کند.

روسای جمهوری پیشین ایالات متحده نیز در چنین روزی در برابر مردم این کشور در مقابل کاخ سفید سوگند یاد کرده اند. تا سال ۱۹۳۷، مراسم تحلیف دولت جدید، روز ۴ مارس و پس از آخرین جلسه کنگره برگزار می شد. بیستمین اصلاحیه قانون اساسی این تاریخ را به ۲۰ ژانویه تغییر داد. نمایندگان کنگره و رییس جمهوری پس از این تاریخ در دولت خدمت نخواهند کرد و جایگاه خود را به برگزیدگان مردم خواهند داد. در زیر عکس هایی از تاریخچه تحلیف روسای پیشین امریکا را مشاهده می کنید.



جورج دبلیو بوش، چهل و سومین رییس‌جمهور آمریکا، پسر جورج اچ. دبلیو بوش است. مراسم تحلیف ریاست‌جمهوری او در (۲۰ .ژانویه ۲۰۰۱ میلادی) برگذار و در سال(۲۰۰۴ میلادی) برای دومین‌ بار انتخاب شد.




برای اولین بار در سال ۱۹۹۷ مراسم تحلیف بیل کلینتون به طور زنده از شبکه جهانی اینترنت پخش شد.


جرج هربرت واکر بوش در انتخابات ریاست جمهوری ایالات متحده آمریکا سال ۱۹۸۸ به عنوان نامزد جمهوری‌خواهان مطرح شد و توانست مایکل دوکاکیس رقیب خود از حزب دموکرات ایالات متحده آمریکا را مقهور کند.



رونالد ریگان چهلمین رییس جمهور ایالات متحده آمریکا در دهه ۱۹۸۰ میلادی بود. ریگان سه ماه پس از ورود به کاخ سفید مورد سوءقصد قرار گرفت، اما جان سالم به در برد.


جیمز ارل کارتر ،معروف به جیمی کارتر در سال ۱۹۷۶ به عنوان نامزد حزب دموکرات ایالات متحده آمریکا در انتخابات ریاست جمهوری ایالات متحده آمریکا شرکت کرد و جرالد رودولف فورد رئیس جمهور ایالات متحده آمریکا را از ادامه راه و دومین حضور در کاخ سفید بازداشت.


جرالد رادولف فورد جونیور ، سی و هشتمین رئیس جمهور ایالات متحده و قبل از آن از ۱۹۷۳ تا ۱۹۷۴ چهلمین نایب رئیس جمهور این کشور بود.


ریچارد نیکسون، سیاستمدار و سی‌ وهفتمین رئیس جمهور ایالات متحده آمریکا بود. او از سال ۱۹۶۹ تا ۱۹۷۴ این سمت را در اختیار داشت و تا به امروز اولین و تنها رئیس جمهور این کشور است که از مقام خود کناره‌گیری کرده‌است.


لیندون جانسون نام سی و ششمین رئیس جمهور آمریکا است. جانسون در سال ۱۹۶۰ تلاش برای دریافت عنوان نامزدی دموکرات‌ها را برای شرکت در انتخابات ریاست جمهوری همین سال، آغاز کرد. هنگامی که از جان اف کندی در این مبارزه شکست خورد، بسیاری از دوستان نزدیک خود را پس از پذیرش پست معاونت در کابینه کندی به تعجب و شگفتی واداشت زمانی که کندی در دالاس مورد سوءقصد قرار گرفت، جانسون در اتومبیلی دیگر در کاروان ریاست جمهوری شاهد اصابت گلوله به وی بود. جانسون پس از مرگ کندی در هواپیمای جت مخصوص رئیس جمهور در فرودگاه دالاس سوگند ریاست جمهوری ادا کرد.




جان فیتزجرالد کِنِدی سی و پنجمین رئیس جمهور ایالات متحده آمریکا بود. او از ۱۹۶۱ تا زمان به قتل رسیدنش در ۱۹۶۳ ریاست جمهوری را به عهده داشت. کندی هنگام آغاز ریاست جمهوری ۴۳ سال داشت و از این رو جوان‌ترین رئیس جمهور تاریخ آمریکاست. کندی در ۲۲ نوامبر ۱۹۶۳ در سن ۴۶ سالگی به قتل رسید. این جوان‌ترین سن مرگ برای یک رئیس جمهور آمریکاست. قتل او یکی از اتفاقات مهم تاریخ آمریکا است، زیرا این قتل باعث مطرح شدن و به نوعی محبوبیت بیشتر او در آمریکا شد و باعث شد او الهام بخش نسل‌های متعددی باشد.



دوایت دیوید آیزنهاور معروف به «آیک»  سرباز و سیاست مدار آمریکایی بود. او از سال ۱۹۵۳ تا ۱۹۶۱ به عنوان سی و چهارمین رئیس جمهور ایالات متحده آمریکا منصوب شده بود. او در طول جنگ جهانی دوم عنوان «ژنرال ارتش» را دارا بود و فرماندهٔ عالی نیروهای متفقین در اروپا بود. آیزنهاور از حزب جمهوری خواه بود.


هری اس. ترومن سی و سومین رئیس جمهور آمریکا بود. ترومن که در سال ۱۹۴۴ به عنوان معاون فرانکلین روزولت کار در دستگاه اجرایی آمریکا را آغاز کرده بود، پس از مرگ ناگهانی وی ریاست این دستگاه را بر عهده گرفت. او باید آمریکای پس از جنگ را اداره می‌کرد که با بحران‌های متعددی دست به گریبان بود.




فرانکلین دلانو روزولت سی و دومین رئیس‌جمهور آمریکا بود. وی در سال ۱۹۴۴ برای چهارمین بار رئیس جمهور آمریکا شد. به علت اینکه تا آن زمان قانون محدودیت انتخاب ریاست جمهوری ایالات متحده به دو بار هنوز تصویب نشده بود به وی این فرصت را داد که ۴ بار به ریاست جمهوری انتخاب شود امری که در تاریخ آمریکا یک استثناست. وی در سال ۱۹۴۵ در دومین سال خدمت از چهارمین دوره ریاست جمهوریش تنها سه هفته به پایان جنگ جهانی دوم در اروپا درگذشت.



جان کالوین کولیج سی‌امین رئیس جمهور ایالات متحده آمریکا  بود. کولیج نیز مانند برخی از اسلاف خود میراث خوار رئیس جمهوری بود که پیش از مرگ او سمت معاونت وی را برعهده داشت. وی توانست با انجام اقداماتی ذهن افکار عمومی آمریکا را از تمرکز بر رسوایی‌هایی که به حزب جمهوریخواه نسبت داده شده بودند، باز دارد.


وارن گامالیل هاردینگ یک سیاست‌مدار آمریکایی و بیست‌ ونهمین رئیس جمهور ایالات متحده بود.
او از ۱۹۲۱ تا ۱۹۲۳ در سمت ریاست جمهوری بود و در ۱۹۲۳ ششمین رئیس جمهوری شد که در دفتر کار خود درگذشت. وی حزب جمهوریخواه از ایالت اوهایو بود.


توماس وودرو ویلسون بیست و هشتمین رئیس جمهور ایالات متحده بود که از سال ۱۹۱۳ تا ۱۹۲۱ در این مقام باقی ماند. ویلسون در سال ۱۹۱۹ دچار یک نوع بیماری که موجب فلج شدن وی گردید شد و فعالیت‌هایش محدود شدند. مهم‌ترین ابتکار وی ایجاد جامعه ملل پس از پایان جنگ جهانی اول بود که دارای ۱۴ ماده بود این پیمان اگرچه چندان نتیجه بخش نبود و حتی خود آمریکا نیز به آن نپیوست، ولی زیربنای ایجاد سازمان ملل متحد پس از پایان جنگ دوم جهانی شد.



ویلیام هوارد تافت بیست و هفتمین رئیس جمهور ایالات متحدهٔ آمریکا و دهمین رئیس دیوان عالی عدالتدر تاریخ این کشور است. تافت، تنها رئیس جمهوری بود که هم‌زمان ریاست دیوان عالی عدالت را نیز به عهده داشت.


تئودور روزولت بیست و ششمین رئیس جمهور ایالات متحده آمریکا بود.درخشان‌ترین دستاورد روزولت در میان سایر رئیس‌جمهورهای آمریکا این بود که وی توانست اولین جایزه نوبل را برای آمریکایی‌ها به ارمغان آورد.

ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۲۲:۵۸ - ۱۳۹۱/۱۱/۰۴
برگزار نه برگذار!
ناشناس
United Arab Emirates
۱۶:۰۴ - ۱۳۹۱/۱۱/۰۴
همه چیز این امریکاییها همراه با ریخت و پاشه . یه کم از این فرانسویها یاد بگیرند .
ممل
-
۱۰:۳۲ - ۱۳۹۱/۱۱/۰۴
مراسم تحليف خون خواران جهان (هركدام دستش به خون ملتي آغشته است)
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۰:۴۸ - ۱۳۹۱/۱۱/۰۵
منظورتون از این منفی ها چیه؟؟؟ مثل اینکه یادتون رفته کی تحریمتون کرد! حقتونه تحریم بشید
فریبرز
Iran (Islamic Republic of)
۱۶:۲۱ - ۱۳۹۱/۱۱/۰۳
کارتر منحوس.....!!!
ناشناس
India
۱۱:۰۱ - ۱۳۹۱/۱۱/۰۳
توسعه یافتگی یعنی این
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۰۲:۳۳ - ۱۳۹۱/۱۱/۰۵
ﻏﺮﺏ ﺯﺩﮔﯽ ﯾﻌﻨﯽ ﺍﯾﻦ
انتشار یافته: ۱۴
ناشناس
United Arab Emirates
۱۴:۲۳ - ۱۳۹۱/۱۱/۰۲
عاشق نقاشیاتونم
مردم ايران
Finland
۱۷:۴۴ - ۱۳۹۱/۱۱/۰۲
فقط و فقط و فقط انتقال آرام و مسالمت آميز قدرت آمريكارو ابرقدرت همه جانبه جهان كرده . در هر جاي ديگه دنيا هم ممكنه اگه .....
افروز
Iran (Islamic Republic of)
۲۰:۰۱ - ۱۳۹۱/۱۱/۰۲
میان اینها ,اون کارتر عوضی بود که در به خاک سیاه نشاندن ایران آلت دست شد و بعد هم در ضمن یکی از مصاحبات خصوصیش اینگونه اشاره کرد که ایرانیها چیپ(پست و بی شخصیّت)هستند.
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۰۰:۲۱ - ۱۳۹۱/۱۱/۰۳
فرارو باز که فوتوشاپ زدی بر بدن
جوان 16 ساله
Iran (Islamic Republic of)
۰۱:۵۲ - ۱۳۹۱/۱۱/۰۳
آمریکا، واقعا آمریکا است!
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۰۸:۵۳ - ۱۳۹۱/۱۱/۰۳
من عاشق خانواده دوستی این کفار هستم .هیچکدام از این رئیس جمهورها بدون خانواده مراسم تحلیف به جا نمیاره .
سلامی نیا
United Arab Emirates
۱۱:۲۹ - ۱۳۹۱/۱۱/۰۳
اینا کافر نیستن مسیحین اکثرا...
البته اگه شما مسیحیا رو کافر میدونید که اون یه حرف دیگه است!