ترنج موبایل
کد خبر: ۱۵۹۱۴۳

تکفیری‌ها در ایران!

تبلیغات
تبلیغات

حشمت الله فلاحت پیشه در روزنامه قانون نوشت:
مدتی است که تخم جماعت تکفیری در ایران کاشته شده است. شاخه تکفیری‌های ایرانی دست پرورده مراکزی هستند که برای مدتی قدرت در دست آن‌ها بوده و الان هم بزرگترین دغدغه این افراد از دست دادن آن نفوذی است که در جریان قدرت در ایران داشتند. من تحليل مناقشه ديروز مجلس را از اين زاويه قابل بررسي مي‌دانم.

در روز اول رای اعتماد به کابینه دولت تدبیر و امید و در برابر چشمان میلیون‌ها ایرانی و حتی خارجی‌ها بد اخلاقی‌ها و بی‌حرمتی‌هايی رخ داد كه در شان مجلس و ملت ايران نبود. جرياني كه براي خود دامنه تفسیر نا محدودي تعريف كرده است‌، تسويه و هجمه را از جناح مخالف سیاسی شروع كرد تا اينكه سرانجام به جریان اصولگرایی رسيد. متاسفانه‌هاله‌ای از مصونیت گرداگرد این افراد شکل گرفته است و از این مصونیت کمال استفاده را مي‌برند.

از سوی دیگر بعد از آن اتفاقاتی که در انتخابات ریاست جمهوری یازدهم شکل گرفت آقای روحانی رئیس جمهور منتخب ایران سعی کرد تا وزرایی را وارد میدان کند که هیچ جناح سیاسی‌اي احساس باخت نکند یعنی هر کدام از گروه‌های سیاسی در دولت آینده حضور داشته باشند ولی اين حركت اعتدالی آن‌طور که ایشان انتظار داشتند با پاسخ مثبت مجلس مواجه نشد.

البته از این مهم نباید گذشت که این اظهارات و اقدامات که برخی‌ها انجام می‌دهند در عمل به نفع دکتر روحانی است و لی روح این اقدام شنیع و زشت است. جامعه دیگر به دنبال این افراطي‌گری‌ها نمی‌رود چرا که ۱۶ سال گرفتار این اقدامات افراطی بود چه از سمت افراطیون چپ و چه راست. اعتقاد من این است که دوران این اقدامات به سر رسیده است و برای همین ما شاهد آن هستیم که مردم به اعتدال و میانه روی رای دادند.

البته بايد متذكر شوم كه آن افرادي كه در مجلس به آنها توهین‌ می‌شود می‌توانند به آن رسیدگی کنند. هم توهين و هم افترا از طريق مراجع قضايي قابل پيگيري است هم اينكه رئیس مجلس موظف است اجازه دهد تا آن اشخاص از خود دفاع کنند‌، بنابراين مشكل افراد تا حدودي راهكار دارد، ولی چیزی که در این بین بیشترین اثر منفی را مي‌گذارد تاثیر بر فضای ذهنی جامعه است چرا که جلسه ديروز مجلس شورای اسلامی‌علاوه بر رادیو از سیما نیز پخش می‌شد و این سخنان به صورت مستقیم به سمع و نظر مردم کشور می‌رسید و تقابل افراطیون را گسترش می‌دهد که اثر منفی زیادی بر جامعه دارد.

تبلیغات
تبلیغات
ارسال نظرات

نظرات بینندگان

(۴۲ نظر)
تبلیغات
تبلیغات
خط داغ
تبلیغات
تبلیغات