ترنج موبایل
کد خبر: ۱۵۹۸۳۰

ابطحی: افراطی‌های مجلس جایگاهی ندارند

یک عضو مجمع روحانیون مبارز پیش‌بینی خود از نحوه تعامل مجلس و دولت را مثبت دانست و تاکید کرد: چارچوب روابط فعلی دولت و مجلس را مثبت می‌دانم.

تبلیغات
تبلیغات
یک عضو مجمع روحانیون مبارز پیش‌بینی خود از نحوه تعامل مجلس و دولت را مثبت دانست و تاکید کرد: چارچوب روابط فعلی دولت و مجلس را مثبت می‌دانم.

حجت‌الاسلام والمسلمین سیدمحمدعلی ابطحی در گفت‌وگو با ایسنا، با اشاره به رای اعتماد مجلس به 15 وزیر پیشنهادی دولت گفت: مجلس نشان داد که خیلی تحت تاثیر گروه‌های تندرو نیست و اکثریت اعضای آن به دنبال تعامل با دولت هستند.

وی با اشاره به رای نیاوردن محمدعلی نجفی وزیر پیشنهادی آموزش و پرورش با اختلاف یک رای نمایندگان مجلس، افزود: بطور کلی معتقدم اقلیت افراطی در مجلس چندان جایگاهی ندارد و اکثریت مجلس و خود دولت می‌توانند تعامل مناسبی داشته باشند و همکاری این دو قوه فارغ از اینکه چه کسانی در دولت و مجلس هستند، برای کشور مفید است.

ابطحی همچنین در مورد مهمترین اولویت کاری دولت یازدهم خاطرنشان کرد: آقای روحانی باید به وعده‌هایی که به مردم در ایام انتخابات داده است عمل کند. خواسته مردم این است که دولت در راستای تحقق تمامی این وعده‌ها تلاش کند.

وی در برابر این پرسش که "آیا مسائل اقتصادی اولویت دارد یا مسایل سیاسی؟" پاسخ داد: این مسائل مجموعه‌ای به هم پیوسته هستند و نمی‌توان آنها را از یکدیگر جدا کرد و دولت باید در کنار هم به این مسائل توجه کند و نباید بخشی از مطالبات مردم را از دیگر مطالبات جدا کند؛ کاری که متاسفانه اقلیت تندروی مجلس انجام داد و بخش فرهنگی و جوانان را از بخش اقتصادی، سیاسی و سیاست خارجی جدا کرد و به وزرای مرتبط با این حوزه‌ها رای اعتماد نداد.
تبلیغات
تبلیغات
ارسال نظرات

نظرات بینندگان

(۴ نظر)
تبلیغات
تبلیغات
خط داغ
تبلیغات
تبلیغات