ترنج موبایل
کد خبر: ۱۷۹۷۹۵

(تصاوير) حضور مردم در راهپیمایی ۲۲ بهمن

(تصاوير) حضور مردم در راهپیمایی 22 بهمن

راهپیمای ۲۲ امسال، ساعت ۹ صبح روز سه‌شنبه در سراسر کشور و همزمان در تهران با حضور همه آحاد،اقشار و اصناف مختلف مردم، تشکل‌ها، احزاب و گروه‌های مردمی آغاز شد و همزمان با آغاز سخنرانی ریی‌جمهور قطعنامه راهپیمایی در هشت بند منتشر شد.

تبلیغات
تبلیغات
فرارو- راهپیمای 22 امسال، ساعت 9 صبح روز سه‌شنبه در سراسر کشور و همزمان در تهران با حضور همه آحاد،اقشار و اصناف مختلف مردم، تشکل‌ها، احزاب و گروه‌های مردمی آغاز شد و همزمان با آغاز سخنرانی رييس جمهور قطعنامه راهپیمایی در هشت بند منتشر شد.

از تمامی طبقات اجتماعی و سیاسی با تمامی سلایق و گرایش‌های سیاسی وفادار به آرما‌ن‌ها و اهداف انقلاب اسلامی، امام و رهبری در راهپیمایی امروز حضور داشتند. در پی‌اظهارات ضد ایرانی اخیر وندی شرمن معاون وزیر امور خارجه آمریکا راهپیمایان مراسم 22 بهمن در تهران شعار "مرگ بر شرمن" سردادند. گروهی از نینجاها در میان راهپیمایان 22 بهمن حضور یافتند به انجام حرکات رزمی نمایشی پرداختند.

گروهی نیز با در دست داشتن پلاکاردهای «مرگ بر آمریکا» و تصاویر امام خمینی(ره) و مقام معظم رهبری، این رزمی‌کاران را همراهی کردند. همچنین افرادی با در دست داشتن پلاکاردهایی که بر روی آنها شروط قبول مذاکرات، توبه آمریکا از اعمال گذشته خود نوشته شده است، در اطراف این گروه حضور داشتند. حضور کودکان در کنار بزرگسالان مشهود بود و برخی خانواده‌ها بر تن فرزندان‌شان کفن‌هایی پوشانده بودند که بر روی آن‌ها شعارهای انقلابی نوشته شده بود.

راهپیمایی فعالان و حامیان فلسطین که بنرهایی با مضامین « 22 بهمن 57 روز تسخیر سفارت اسراییل گرانمی‌باد» و «اسراییل بزرگترین دزد اشیاء عتیقه ایرانی» و هم‌چنین پلاکاردهایی از بیانات امام خمینی(ره) در دست داشتند نیز مشهود بود. عکس وندی شرمن در شمایل شیطان بر روی پلاکاردهای در دست راهپیمایان دیده می‌شد. حواشي راهپيمايي 22 بهمن را از دريچه دوربين خبرگزاري هاي داخلي مي بينيم:




































تبلیغات
تبلیغات
ارسال نظرات

نظرات بینندگان

(۶۷ نظر)
تبلیغات
تبلیغات
خط داغ
تبلیغات
تبلیغات