ترنج موبایل
کد خبر: ۱۸۲۲۴۳

جایزه دردسر ساز!

تبلیغات
تبلیغات
رئیس پلیس فتای سیستان و بلوچستان گفت: کلاهبردار اینترنتی که اقدام به خالی کردن حساب زنی در زاهدان کرده بود در زندان پیدا شد.

به گزارش ایسنا، سیدمحسن حسینی‌پور افزود: خانمی دارای مرجوعه قضایی با مراجعه به این پلیس گفت که شخصی ناشناس در تماس تلفنی به او گفته که از طریق موسسه‌ی برنده مبلغی وجه نقد شده و برای دریافت جایزه باید به عابربانک مراجعه کند.

حسینی افزود: این زن که فریب متهم را خورده بود خود را به عابربانک رساند و به توصیه این فرد ضمن تغییر زبان عابربانک و فعال‌سازی رمزدوم اینترنتی با راهنمای متهم مبادرت به خالی‌کردن حساب خود کرد.

وی تصریح‌کرد: رسیدگی به این پرونده در دستور کار این پلیس قرار گرفت و کارشناسان با جمع‌آوری شواهد و مدارک موجود و در نهایت با تجزیه و تحلیل مدارک به دست آمده موفق به شناسایی متهم که در زندان به سر می‌برد، شدند.

رییس پلیس فتای سیستان و بلوچستان به شهروندان توصیه کرد: قبل از انجام هرکاری در برخورد با چنین تماس‌هایی در مورد فرد و شمار تماس گیرنده و همچنین موارد ادعایی تحقیق با افراد مطلع مشورت کنند و در صورت مشاهده هرگونه مورد مشکوکی را به پلیس اطلاع دهند.
تبلیغات
تبلیغات
ارسال نظرات
تبلیغات
تبلیغات
خط داغ
تبلیغات
تبلیغات