پور محمدی: در موضوع حذف يارانهها تامل داشته باشيم
رییس سازمان بازرسی كل كشور با ارائه گزارشی از عملكرد یكساله سازمان و اجرایی نشدن 70 درصد پیشنهادات، بر آسیبشناسی این مساله از سوی مسوولان ذیربط تاكید كرد.
به گزارش ایسنا، حجت الاسلام والمسلمین مصطفی پورمحمدی در مراسم تودیع و معارفهی معاون اجتماعی و فرهنگی سازمان بازرسی كل كشور با تاكید بر اینكه حوزه فرهنگی و اجتماعی در كشور ما خیلی اهمیت دارد و در سازمان بازرسی نیز این حوزه اهمیت زیادی دارد، گفت: نفس مباحث اجتماعی و فرهنگی و برجستگی فوقالعادهاش ، روشن است زیرا انقلاب ما انقلاب فرهنگی بود و نقطه قوت نظام و عامل توسعه، دوام و استقرار نظام ظرفیتهای فرهنگی آن است.
وی افزود: اگر میخواهیم ضعف دستگاههای دیگر را ببینیم انصاف ایجاب میكند كه ضعف سازمان را شناسایی و مسالهشناسی كنیم تا دستگاهها كارهای نظارتی و پیشنهادی ما را بپذیرند و مردم بدانند كه ما بازرسان منصفی هستیم و به دقت و صحت كارمان را انجام میدهیم.
وی به گزارش اجرایی شدن پیشنهادات سازمان بازرسی كل كشور در دستگاهها در سال گذشته پرداخت و گفت: طبق این گزارش 30 درصد پیشنهادات از سوی دستگاههای اجرا شده و باید بررسی كنیم بقیهی پیشنهادات چرا عمل نشده است. شاید بخشی ناشی از ضعف ما، ناكافی بودن كارشناسی و مغایرت پیشنهادات با قوانین بوده و شاید بخشی دستگاهها تمایل به انجام نداشتهاند و ضعف مربوط به آنها است.
پورمحمدی با تاكید بر اینكه طبق این گزارش 70 درصد پیشنهادات سازمان عملی نشده است، افزود: دستگاهها بیان كردند كه بیش از 50 درصد گزارشها فنی و كارشناسی نبوده و 40 درصد نیز منطبق با قوانین و آییننامههای داخلی سازمانها نبوده است.
پورمحمدی بر هدفمند كردن مقولههای هنجارسازی رفتاری تاكید كرد و گفت: جامعه از این بابت آسیبهای زیادی دیده كه باید آن را جبران كنیم و اكنون هدفمند كردن یارانهها و طرح تحول اقتصادی تابلویش علم شده اما ما نیازمند كار كارشناسی در تمام بخشهای كشور هستیم و كاملا كارشناسی شده باید حركت شود.
رییس سازمان بازرسی كل كشور نظارت حین، قبل و بعد و نظارت بر جریان حسن امور را از جمله وظایف سازمان خواند و گفت: در موضوع حذف یارانهها و نظام تامین اجتماعی باید یك تامل فوقالعاده داشته باشیم كه سازمان مطالعات خوبی را در این زمینهها انجام داده است.