ترنج موبایل
کد خبر: ۲۰۵۸

چین از ادامه مذاکرات ایران و آژانس حمایت می‌کند

تبلیغات
تبلیغات

لیوژن تانگ، ضمن تاکید بر حقوق مسلم و قانونی کشورمان در زمینه دستیابی به فن آوری صلح آمیز هسته ای، اظهار داشت: ما به عنوان یک عضو دائم شورای امنیت از حقوق هسته ای ایران دفاع می کنیم.

به گزارش فرارو به نقل از مهر، لیوژن تانگ، سفیر جمهوری خلق چین در ایران که پیش از ظهر امروز در مراسم بزرگداشت روز ملی این کشور سخن می گفت، افزود: پکن در خصوص صلح آمیز بودن فعالیت های هسته ای ایران اطمینان دارد و ما موضع تهران مبنی بر مخالفت مبانی اسلامی با دستیابی کشورها به بمب اتمی را پذیرفته و به آن باور داریم.

سفیر چین در کشورمان با بیان اینکه ما اطمینان داریم ایران به دنبال دستیابی به سلاح هسته ای نیست، ادامه داد: جمهوری اسلامی ایران حق دارد به عنوان یکی از اعضای فعال پیمان NPT که تعهدات خود را در قالب این پیمان کاملا انجام داده، از حقوقی که با توجه به آن متوجه اش می شود نیز برخوردار گردد.

وی ضمن ابراز خرسندی از توافقات اخیر کشورمان با آژانس بین المللی انرژی اتمی که بر اساس آن مودالیته ای برای حل ابهامات دیده بان هسته ای سازمان ملل در خصوص برخی فعالیت های هسته ای ایران طراحی شده، ابراز امیدواری کرد که با تداوم مذاکرات ایران و آژانس، ابهامات موجود درباره فعالیت های هسته ای کشورمان هر چه سریع تر برطرف گردد.

تبلیغات
تبلیغات
ارسال نظرات
تبلیغات
تبلیغات
خط داغ
تبلیغات
تبلیغات