حسنزاده بهترین فوتسالیست آسیا شد
رئیس هیئت فوتبال استان قم از انتخاب اصغر حسن زاده فوتسالیست قمی به عنوان برترین بازیکن سال ۲۰۱۴ آسیا خبر داد.
کریم بهرامی در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: علی اصغر حسنزاده بازیکن قمی تیم ملی فوتسال کشورمان و باشگاه نوریل نوریلسکی روسیه به عنوان برترین بازیکن سال ۲۰۱۴ میلادی فوتسال آسیا انتخاب شد.
وی گفت: این بازیکن قمی که پیش از این در ترکیب تیمهای ارم کیش قم و ماهان تندیس قم بازی میکرد در مسابقات فوتسال قهرمانی آسیا به عنوان بهترین بازیکن این مسابقات انتخاب شده بود.
رئیس هیئت فوتبال استان قم افزود: کنفدراسیون فوتبال آسیا با ارسال نامهای به دبیرکل فدراسیون از انتخاب ملیپوش فوتسال ایران به عنوان بهترین بازیکن فوتسال آسیا خبر داده است و قرار است جایزه حسنزاده به زودی به وی اهدا شود.
بهرامی بیان کرد: در نامه AFC آمده است؛ کنفدراسیون فوتبال آسیا این افتخار را دارد که هر ساله با استعدادترین بازیکن در همه زمینه را انتخاب کرده و باعث ارتقای هرچه بیشتر این بازیکنان باشد. نمایش عالی و تحت تاثیر قرار دهنده علیاصغر حسنزاده در مسابقات قهرمانی فوتسال آسیا و به ثمر رساندن ۸ گل در مسابقات و شناخته شدنش به عنوان با ارزشترین بازیکن افتخار بزرگی برای وی است.
وی تصریح کرد: اصغر حسنزاده فصل گذشته از تیم فوتسال صبای قم جدا شد و به تیم نوریل نوریلسکی در لیگ فوتسال روسیه پیوست و در مدت ۲ فصل حضور در این تیم عملکرد درخشانی از خود بر جای گذاشته است.
رئیس هیئت فوتبال استان قم عنوان کرد: حسنزاده نخستین بازیکن فوتسال قم است که به چنین عنوان و افتخار بزرگی میرسد در حالی که غیر از وی، ۲ بازیکن قمی دیگر به نامهای علیرضا وفایی و ابوالقاسم عروجی در تیم ملی فوتسال کشورمان حضور دارند.