bato-adv
bato-adv
کد خبر: ۲۱۷۹۵۰

نکات طلایی برای خرید خانه

تاریخ انتشار: ۰۹:۰۵ - ۰۴ دی ۱۳۹۳
خریدخانه را می‌توان یکی از اتفاقات مهم زندگی هر فرد دانست. اتفاقی که ممکن است یک بار در زندگی هر فرد رخ دهد، بنابراین باید به نکات مهم و کلیدی که در این رابطه وجود دارد دقت کرد. نکاتی که ممکن است چندان به آن دقت نکنیم. از جمله به هزینه‌هایی که ممکن است هنگام خرید وجود داشته باشد مانند هزینه سند، دفتر ثبت اسناد، پایان کار، مالیات و کمیسیون املاک.

همچنین به پایداری و مقاومت سازه ساختمان در برابر حوادث طبیعی و... توجه داشته باشید.قبل از اینکه برای بازدید ملک یا آپارتمانی بروید به تعداد واحدهای کل ساختمان توجه کنید. اگر می‌خواهید از مشکلات مدیریت ساختمان دور بمانید، تعداد مطلوب ۱۵ تا ۳۰ واحد است. کمتر از این تعداد مدیریت ساختمان را سخت کرده و تعداد بیشتر باعث شلوغی طبقات و راهرو‌ها خواهد شد.

به تعداد واحد‌ها در هر طبقه نیز توجه کنید تعداد واحدهای موجود در هرطبقه نیز اهمیت دارد. مخصوصا اگر واحد‌ها در هر طبقه کنار هم قرار گرفته باشند و در آنها نزدیک به هم باز شود. بهترین حالت در مورد آپارتمان‌های چند واحدی در یک طبقه، آپارتمان‌های مقابل هم یا نیم‌طبقه است. البته شکل ایده آل، آن است که در هر طبقه یک واحد باشد یا حداقل هر واحد در هر طبقه راهروی مخصوص به خود را داشته باشد. یکی از مهم‌ترین جاهایی که در یک ملک و ساختمان باید بازرسی شود سیستم سرمایش و گرمایش آن است.

 حتما از شوفاژخانه یا موتورخانه بازدید کنید و دقت کنید که موتورخانه دارای پنجره تهویه و اعلام حریق باشد. همچنین به نفع شما است که از سیستم‌های پیشرفته سرمایش و گرمایش استفاده شده باشد. به نمای ساختمان توجه کنید نمای ساختمان اولین چیزی است که جلب توجه می‌کند. نمایی که هم دوام و هم زیبایی را با هم داشته باشد، انواع مختلف سنگ مانند گرانیت و... است ضمنا شست‌وشو و تمیز نگه داشتن آن هم ساده‌تر و کم هزینه‌تر است. به ورودی ساختمان توجه کنید.

برای رفت و آمد بهتر باید حداقل عرض استاندارد آن رعایت شود. این مقدار حتما باید بیشتر از ۱۱۰ سانتی‌متر باشد. عرض راه پله‌ها نیز باید حداقل۹۰ سانتی متر باشد تا عبور و مرور به راحتی صورت گیرد. سعی کنید خانه‌هایی با بیش از چهار طبقه بدون آسانسور را برای خرید انتخاب نکنید، چون حتی اگر در طبقات پایین باشید یا بتوانید بالا و پایین رفتن روزمره را تحمل کنید، میهمان‌های شما و همسایگان محترمتان چنین تحملی را ندارند و حتی شما هم تحمل سر و صدای آنها را نخواهید داشت. توجه به نوع کاربری در اصل سند یا مبایعه نامه داشته باشید. بازدید ملک یا ساختمان مورد نظر در چندین نوبت شبانه روز برای اطمینان از دید، نوردهی و عوامل محیطی دیگر مهم است.لوله‌های فاضلاب و آب بهتر است از جنس چدن یا لوله پولیکای فشار قوی انتخاب شده باشد تا احتمال صدمه به آنها کمتر باشد. انباری هم یکی از ضروریات یک خانه مسکونی مطلوب است.


نکات طلایی برای خرید خانه
ناشناس 11
Iran (Islamic Republic of)
۰۸:۲۹ - ۱۳۹۳/۱۰/۰۶
پیدا کردن خونه که هیچ اشکالی نداشته باشه واقعا کار مشکلیه اگر هم پیدا کنید قیمت رو بالاتر ازمنطقه گذاشته
يغما
Iran (Islamic Republic of)
۰۶:۲۱ - ۱۳۹۳/۱۰/۰۵
خط اول گزارش نوشته شده " خريد خانه از آن اتفاقاتى است كه ممكن است براى هـر كس يك بار رخ دهـد "
ولى جناب نويسنده عزيز ، براى يه سرى خونه خريدن تو اين ديار در حد خريدنه پفك و چيپسه ! هـر وقت دلش خواست ميخره ، گرون كه شد مى فروشه ، يا كلا ميره از بيخ و بُن خودش ميسازه ! اسم خودش هم ميزاره ساختمون ساز و برج ساز ، تازه يكمى برى تو نخ حرفاش متوجه ميشى ؛ مدعيه كه كار خير هـم مى كنه !
از اون طرف يه سرى هـم هـستن كه تا آخرين روز زندگيشون تو حسرت اون اتفاقى هـستن كه شما مى گيد و بهـش هـم نمى رسن !

توى كشور ما مفهـوم خونه به معناى فضايى براى زندگى عوض شده ، خونه تبديل شده به يه وسيله براى كسب درآمد هـاى نجومى ، اكثر ثروتمندهـاى تازه به دوران رسيده ى ما با دوران جهـش عظيم قيمت هـا و گرون شدن چندين برابرى ملك و زمين شروع به ساخت برج و آپارتمان هـاى عجيب و بعضأ نامتعارف كردن و تبديل شدن به يكى از اصلى ترين دلايل مشكلات و هـرج و مرج هـاى بخش مسكن …
تو اكثر نقاط اروپا و امريكا هـيچ ميلياردرى نمى تونه دو تا خونه رو يكجا با هـم داشته باشه چون دولت اون كشور اين اجازه رو بهـش نمى ده و با گرفتن ماليات هـاى هـنگفت به صورت غير مستقيمى ممنوعيت اين كار رو اعلام كرده ، ولى تو كشور ما هـستند كسانى كه چندين آپارتمان و سهـام برج هـاى عظيم رو دارند و جالب تر اين كه هـنوز اين يكى رو تموم نكرده به فكر ساختن يكى ديگه است !!

واقعا ما هـنوز اندر خم يك كوچه ايم
مرسى از اين هـمه عدالت و آسايش …

فرارو خيلى نوشتم خواهش منتشر كن
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۵:۱۳ - ۱۳۹۳/۱۰/۰۴
خیلی ساده لوحانه بود

وجود کنتور های تفکیکی اب و برق و گاز

وجود گرمایش مستقل مانند پکیج و تعبیه پکیج در بالکن و مستتر بودن آن تا از هوای داخل منزل جهت سوخت و سوز استفاده نشود

وجود تاسیاسات و شیر آلات با کیفیت و مرغوب و سیستم فاضلاب عالی و شبکه فاضلاب با لوله های چدنی

تهویه مناسب آشپزخانه و حمام و سرویس بهداشتی و داشتن روشنایی کافی

دو جداره بودن پنجره های

استفاده از سنگ های روشن داخل راه پله ها

داشتن سیستم روشنای هوشمند جهت مشاعات

مشخص بودن پارکینگ و نداشتن پارکینگ مزاحم

داشتن انباری مستقل برای هر واحد با ایمنی مناسب

عدم اشراف واحدهای مجاور یا روبرو بر داخل منزل و بکارگیری سایه بان های شکیل جهت استتار بالکن یا شیشه های رنگی و جیوه ای

کانال کشی مناسب و کم پیچ و خم و داشتن سایه بان بر روی کولر


بودن سیستم اعلام حریق و کپسول آتش نشانی برای واحدهای بیش از 5 خانوار

تعبیه جاکفشی در داخل واحد هر خانوار و عدم قرار گیری کفش کنی ها در مقابل درب ورودی

داشتن درب پارکینگ هوشمند و درب بازکن تصویری با امکان رویت و کنترل پارکینگ هر واحد از داخل مستغلات مالک


اینا در قیمت تمام شده هر باب آپارتمان شاید 5 میلیون تومان هم نشود ولی در آتیه کمتر تنش بین ساکنین بوجود می آورد
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۰:۲۳ - ۱۳۹۳/۱۰/۰۴
بازار گرمی نکن...
ما مستاجرها وقتی توان خرید خونه نداریم ، از رکود مسکن خوشحالیم چون در صورت رونق بازار مسکن ، افزایش سال بعد اجاره نجومی نخواهد بود...
این درد نیست تو مملکت که عده ای 4 تا خونه و عده ای تا 4 نسل مستاجر
انتشار یافته: ۴