ترنج موبایل
کد خبر: ۲۴۱۳۶

"جبهه اصولگرايان حامي ميرحسين" آمد

تبلیغات
تبلیغات


از سوي اصولگرايان منتقد دولت جبهه اصولگرايان حامي ميرحسين موسوي اعلام موجوديت كرد.

در بيانيه اين گروه با اشاره به انقلاب ايران آمده است: انقلاب اسلامي، تداوم حركت انبيا در مسير ساختن جامعه انساني و تربيت انسان‌ها است و جمهوري اسلامي، حاصل مبارزات تاريخي علماي صالح و انسان‌هاي تربيت شده در دامن مكتب انساني اسلام محسوب مي‌شود.

پيدايي و تداوم حيات اين نظام مديون هدايت و تدبير امام خميني(ره) است كه با انديشه سياسي اسلام و اصل مترقي ولايت‌فقيه، مردم را به صحنه مبارزات كشاند و در عصرحاشيه‌نشيني دين، اسلام را به متن زندگي اجتماعي مردم آورد.

در ادامه اين بيانيه با اشاره به انتخابات رياست جمهوري دهم تاكيد شده است: اينك در آستانه برگزاري انتخابات رياست‌جمهوري و در يكي از شرايط حساس تاريخي كشورمان به نظر مي‌رسد ضرورت حضور مردم در اين صحنه به صورت مضاعف تعيين‌كننده مي‌باشد و يكي از دلايل اين امر آن است كه جريان اصولگرا بايد دست به گزينش نامزد مورنظر خود براي دهمين دوره انتخابات رياست جمهوري بزند در حاليكه از عملكرد نامزد موجود راضي نيست.

در ميان نيروهاي سياسي موسوم به اصولگرا، جمعي به تداوم وضع موجود تن داده‌اند و اين در حالي است كه پيش از اين، تندترين انتقادها را متوجه دولت و شخص رئيس‌جمهوري مي‌دانستند كه اصولي‌ترين اين انتقادات، نقدهاي صريح و جدي اصولگرايان و حاميان انقلاب به حوزه رعايت عقلانيت، اعتدال و كارشناسي در كليه اقدامات دولت نهم بوده است.

چنان‌چه بارها تخلف از قانون تصميم‌گيري‌هاي غيركارشناسي و از سر تعجيل و تغييرات بدون بررسي مورد تاكيد همگان قرار گرفته است.چنين به نظر مي‌رسد كه با وجود همه اين اشكالات اساسي، اصرار بر ارتقاي چنين تفكري در حاكميت توجيهي ندارد.

جبهه اصولگرايان حامي مير حسين موسوي در بيان دلايل شكل گيري اين جبهه تاكيد كرده است: بر مبناي نپذيرفتن تداوم وضع موجود، ضرورت است عرصه تازه‌اي در مقابل مردم و نيروهاي اصولگرا گشوده شود و فضاي سياسي متفاوتي در مقايسه با وضع موجود، پديد آيد.

با اين هدف «جبهه اصولگرايان حامي ميرحسين موسوي» اعلام موجوديت مي‌كند. ظهور اين جبهه انتخاباتي بر محورهاي زير تكيه دارد:

1-اصولگرايي، جريان عام انقلاب است و همه نيروهاي معتقد به اسلام، خط امام و داراي التزام عملي به ولايت فقيه و قانون اساسي را دربرمي‌گيرد.

2-اصولگرايي، ضامن تداوم انقلاب و اصلاح‌طلبي، ضامن پويايي انقلاب نيست.

3-اصولگرايان با مجموعه‌اي از نيروهاي سياسي كه درصدد ساختارشكني بوده، فاصله گرفتن از اصول انقلابي و آرمان‌هاي اسلامي را طلب مي‌كردند، مرز دشمني دارند و با آن مخالفند.

4-اصولگرايي با ناكارآمدي سازگار نيست و صرف طرح مواضع اصولي و آرمان‌گرايانه براي اصولگرا بودن كفايت نمي‌كند. ناكارآمدي عملي به تضعيف آرمان‌ها مي‌انجامد همان‌‌گونه كه كارآمدي و عملكرد موثر و قابل دفاع تقويت آرمان‌ها و ارزش‌ها را به همراه دارد.

5-مهندس ميرحسين موسوي چهره‌اي انقلابي است كه اصولگرايي و اصلاح‌طلبي را در كنار هم مطلوب مي‌داند. وي از مديران موفق نظام در 8 سال دفاع مقدس است و كوله‌باري از تجارب مديريتي را با شخصيت متعادل سياسي و فرهنگي خود همراه كرده است.

موسوي، نگاه فراگير و فراجناحي دارد و از همه نيروهاي توانمند نظام فارغ از مرزكشي‌هاي رايج سياسي، نگاه فراگير و فراجناحي دارد و از همه نيروهاي توانمند فارغ از مرزكشي‌هاي رايج سياسي، مي‌تواند بهره گيرد و او مدير دوران «بحران» است نه وفور و طبعا در شرايط كنوني كه با بحران اقتصادي جهاني و پيامدهاي داخلي آن و كاهش منابع درآمدي مواجهيم، به نگاه استراتژيك موسوي و تجربه مديريت در بحران او بيشتر نيازمنديم.

6-ميرحسين موسوي، نامزد مستقل و فراگير انتخابات رياست‌جمهوري است حمايت از سر اعتقاد يا از سر ناچاري برخي از ميرحسين موسوي را بايد نشانه ظرفيت بالاي نخست‌وزير مخلص دوران امام در آوردن نيروهاي سياسي متعدد به زير چتر انقلاب دانست و آن را مثبت ارزيابي كرد.

7-نزديك كردن مواضع نيروهاي انقلاب به يكديگر، هم موجب رضايت الهي و هم نياز شرايط كنوني كشور است و ما بر اين باوريم كه ميرحسين موسوي بايد در اين مسير گام بردارد و پيروزي ايشان در انتخابات، گام بلندي در اين مسير خواهد بود.

اين جبهه تازه تاسيس سياسي در پايان ياد آور شده است :«جبهه اصولگرايان حامي ميرحسين موسوي» منكر دستاوردهاي مثبت دولت كنوني نيست و با شعارها و گفتمان انقلابي- اسلامي آن هم نوا است اما به كارآمدي اين دولت، اشكالات سياسي وارد مي‌داند و در واقع براي تحقق همين آرمان‌ها و در بستر همين گفتمان مشترك به ايجاد دولتي كارآمد، قانونمند، ولايتمدار و پايبند به تصميمات كارشناسانه و جمعي به دست نخست‌وزير مخلص و موفق دوران امام مي‌انديشند.

در اين راستا، دست مساعدت و همكاري همه اصولگرايان را مي‌فشاريم و آرزو مي‌كنيم در فرداي پيروزي مهندس ميرحسين موسوي در انتخابات رياست‌جمهوري همه اصولگرايان نيز احساس خوش موفقيت و پيروزي را در كام خود احساس كنند. اميد كه با زعامت رهبر معظم انقلاب، مردم عزيزمان برگ زرين ديگري را در تاريخ ايران ورق بزنند.

تبلیغات
تبلیغات
ارسال نظرات
تبلیغات
تبلیغات
خط داغ
تبلیغات
تبلیغات