راه ارتباطی ۱۵ روستای کوهرنگ قطع شد
مدیرکل راه و شهرسازی چهارمحال و بختیاری از بسته شدن گردنه عسل کشان شهرستان کوهرنگ خبر داد.
به گزارش ایرنا از روابط عمومی راه و شهرسازی استان چهارمحال و بختیاری، «قاسم قاسمی» روز پنجشنبه افزود: این گردنه تا اطلاع ثانوی برای عبور خودروها بسته است.
وی افزود: با بسته شدن این گردنه، راه ارتباطی 15 روستا با مرکز شهرستان کوهرنگ قطع شده و اکنون تردد اهالی روستاهای این مسیر از روستای 'بزنوید' در لرستان و 'دره رزگه' در استان اصفهان امکانپذیر است.
به گفته وی، این گردنه به دلیل بارش برف روزهای اخیر و احتمال سقوط بهمن، وزش باد، طوفان و ریزش برف های کوه به دره، تا اطلاع بعدی بسته شده است.
قاسمی گفت اکنون ارتفاع برف در این گردنه 2 متر است و با توجه به بارش های پیش رو، پیش بینی می شود ارتفاع برف در برخی نقاط این محور تا 9متر برسد.
گردنه عسل کشان در محور شهرکرد- کوهرنگ به سمت بزنوید در استان لرستان و دره رزگه در استان اصفهان قرار دارد.
شهرستان کوهرنگ در 90 کیلومتری شهرکرد قرار دارد و 65 هزار نفر از جمعیت این شهرستان را عشایر کوچرو تشکیل می دهند.