ترنج موبایل
کد خبر: ۲۵۷۹۶

میرحسین: سازمان مدیریت را به شکل جدیدی احیا می کنم

تبلیغات
تبلیغات


میرحسین موسوی تاکید کرد: یکی از مزایای آذربایجان که باعث رشد مدنیت در این منطقه و خیر و برکت در همه کشور شده است تجارت در این منطقه است و بزرگترین بازار جهان که در تبریز قرار دارد، حجتی بر این مساله است.

وی که در دیدار با اهالی صنعت آذربایجان شرقی سخن می‌گفت با بیان این مطلب افزود: اگر نقش بازار آذربایجان را در توسعه تجارت، آزادی و حتی مسایل سیاسی ببینیم به ما در اين مساله که در چه سمتی حرکت کنيم،كمك مي‌كند.

وی با اشاره به اینکه رشد بازار در آذربایجان به دلیل وضعیت ویژه‌ای است که در ارتباط با روسیه و عثمانی داشته است، اظهار کرد: در این ارتباط علاوه بر کالا افکار اروپایی هم وارد کشور شد و بنابراین نقش آذربایجان در اتفاقات دو قرن گذشته زیاد است که از زمان عباس میرزا هم وجود داشته،بنابراین مهمترین شهر ایران در زمان قاجار تبریز بود.

نامزد دهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری با طرح این سوال که آیا در شرایط امروز، آذربایجان باز هم مستعد ايفاي نقش تاریخی خود است یا خیر؟ تاکید کرد: قطعا چنین است و بعد از فروپاشی شوروی ما امکان وسیع تجارت با کشورهای آزاد شده از آن رژیم را پیدا کرده‌ایم که برای استفاده از این امکان نیاز به سرمایه گذاری و تحرک داریم.

وی با اشاره به اینکه ترکیه و آذربایجان دو منطقه‌ای هستند که با آنها روابط تجاری داریم و آذربایجان در میان این دو بازار قرار گرفته است، گفت: ما با ترکیه رفت و آمدهای تجاری داشته‌ایم. ما در ابتدای راه قرار داریم زیرا برنامه مشخصی نداشته و به همین دلیل روابطمان افت و خیزهای دارد. باید برنامه‌ای وجود داشته باشدتا به اتخاذ راهبردهای فراتر از دولت‌ها بپردازیم.

وی با تاکید بر اینکه مشکل ما نداشتن برنامه ریزی و نگاه استراتژیک است،گفت:متاسفانه ما برای اغراض کوتاه مدت سیاسی كار می‌کنیم.تجارت چیز بدی نیست و برای شکل گیری آن امنیت لازم است و نداشتن سیاست‌های مالیاتی و غیره باعث ایجاد ناامنی می‌شود.اگر این ناامنی‌ها وجود داشته باشد مشکلاتی از جمله شکل‌گیری تجارت زیر زمینی پیش می‌آید که همراه با دروغ و دغل است.

موسوی تاکید کرد: برای ایجاد امنیت باید قوانین به درستی انجام شود و البته ممکن است قوانین دچار مشکلاتی باشند اماحداقل به صورت صوری بايد آنها را اجرا کرد.

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام با بیان اینکه عدم امنیت در سیاست گذاری‌ها از جابه جایی مداوم مدیران ، عدم نگاه بلند مدت و استفاده از منابع کمیاب ناشی می‌شود، گفت: هرچقدر این منابع به سمت منافع کوتاه مدت و اغراض برود اقتصاد ما از بین می‌رود. درست است که هر دولت به محبوبیت نیاز دارد اما نباید این مساله آن‌قدر غلیظ شود که منافع کشور را تحت تاثیر قرار دهد.

وی با اشاره به اینکه امیرکبیر از کسانی بود كه با تاسیس مراکز مختلف کارهای بزرگی انجام داد، تاکید کرد: سرمایه گذاری خارجی با عوض کردن سه رییس بانک مرکزی در چهار سال و چهار مدیر بانکی در این مدت ممکن نیست. ما در کشور برنامه‌های راهبردی نداریم بلکه باید چنین برنامه ریزی داشته باشیم تا کشور حفظ کند و اقتصاد ملی را تحت تاثیر قرار دهد.

وی تاکید کرد: مردم آذربایجان باید همت کنند واین رابه صورت یک مطالبه در آورند که جایگاه سابق آذربایجان در اقتصاد ملی را بخواهند و این کار شدنی است و اگر چنین مطالبه‌ای ایجاد شد دولت‌ها اگر هم بی‌اعتنایی کنند به این سمت رانده می‌شوند تا از این مزیت استفاده کنند ودولت جدا از سیاست‌های درستی که باید اتخاذ کند باید برای آذربایجان جایگاه خاصی در نظر بگیرد.

نامزد دهمین دوره ریاست جمهوری گفت: در صورت تشکیل دولت، سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی به شکل جدیدی احیا خواهد شد تا از بخش خصوصی هم استفاده شود و ما باید به سمتی برويم كه قانون گریزی از بین برود و اکنون متاسفانه بزرگترین قانون گریز دولت است.

وی با اشاره به دریاچه ارومیه گفت: مساله محیط زیست مهم است و حتی مسایل سیاسی را به دنبال خود بوجود می‌آورد. ما باید به این موضوع توجه داشته باشیم.

موسوی در پایان گفت: اگر قصد ما عدم امکان سرمایه گذاری باشد کارگر و کارآفرین هر دو ضرر می‌کنند.

تبلیغات
تبلیغات
ارسال نظرات
تبلیغات
تبلیغات
خط داغ
تبلیغات
تبلیغات