ترنج موبایل
کد خبر: ۲۵۸۲۷

میرحسین: دولت در حکومت دینی نباید دروغ بگوید

تبلیغات
تبلیغات


مهندس میرحسین موسوی گفت: دولت در حکومت دینی نباید دروغ بگوید و مردم را تحت فشار قرار دهد. اینها مسائلی است که در دولت موجود اتفاق افتاده است.

نخست‌وزیر کشورمان در دوران دفاع مقدس در دیدار با جمعی از طلاب و روحانیون استان آذربایجان شرقی عنوان کرد: عواقب سیاست‌های نادرست دولت در یک حکومت دیدنی متوجه روحانیت هم خواهد بود. حکومت ما دینی است و یک حکومت دینی ویژگی‌هایی دارد. اگر درس‌های امام(ره) درباره ولایت‌فقیه نبود انقلاب پیروز نمی‌شد. اول انقلاب همه امور کشور و مردم جنبه مذهبی و دینی پیداکرد. اگر دولت سیاست‌های غلط را پیش بگیرد یا دروغ بگوید این طور نخواهد بود که عواقب این مسائل فقط گریبان‌گیر دولت شود.

موسوی با بیان این که من مخالف این هستم که روحانیت دولتی شود تصریح کرد: ‌این مطلب مغایر این مسئله نیست که هیچ فرد روحانی نمی‌تواند خود را از سیاست مبرا کند. روحانیت باید بداند که بخش عظیمی از محبوبیت خود با دور شدنش از مردم به دست خودشان نیست و به سیاست‌های دولت برمی‌گردد. بنابراین نقش نظارتی روحانیت می‌تواند بسیار اهمیت داشته باشد.

او با بیان این که نقد دولت در هر دوره از انتخابات اهمیت ویژه‌ای پیدا می‌کند و برای روحانیت نقش مضاعفی در این زمینه وجود دارد افزود: اگر دولت وعده‌ای بدهد ولی به آن عمل نکند روحانیت نمی‌تواند خود را از این مسئله کنار بکشد و بگوید این مسئله مربوط به دولت است.

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام خاطرنشان کرد: بیشتر طغیان‌ها و روی‌یرگردانی‌ها از دین ناشی از فطرت نیست و به دلیل سیاست‌های نادرست است. اگر سیاست‌های دولتی که منتسب به حکومت دینی است درست باشد جوان از دین رویگردان نمی‌شود. دولت در حکومت دینی نباید دروغ بگوید و مردم را تحت فشار قرار دهد. اینها مسائلی است که در دولت موجود اتفاق افتاده است.

میرحسین موسوی با انتقاد از وجود قانون‌گریزی در کشور توضیح داد: اگر قرار باشد قانون‌گریزی چند سال ادامه پیدا کند، جامعه به نوعی کرختی دچار می‌شود و به گریز از قانون عادت می‌کند. مثلا در حال حاضر اکثریت مجلس همسو با دولت است. همین مجلس قانون روشنی را تصویب می‌کند ولی دولت در مقابل چشم همه به آن عمل نمی‌کند که نمونه این مسئله را در حذف شوراهای‌ تصمیم‌گیری می‌توان دید. اگر در انتخابات رای بیاورم به دنبال لوایحی خواهم بود که دست دولت را برای همیشه برای تخلفات ببندد.

نخست‌وزیر محبوب امام و امت در بخش دیگری از سخنان خود با بیان این که یکی از مهم‌ترین دلایل فساد در کشور ما مصرف منابع کمیاب برای اغراض کوتاه مدت سیاسی است متذکر شد: حرف ما با دولت‌ها این است که اگر سیاستی درست باشد و قرار است مثلا 60 سال بعد جواب دهد بر شما واجب است که آن را انجام دهید ولو این که برای‌تان کف نزنند و از شما تقدیر نکنند.

او با انتقاد از افزایش بی‌رویه تعهدات در دولت نهم خاطرنشان کرد: دولت بعدی با انبوهی تعهدات مواجه خواهد شد که هیچ نتیجه خاصی نخواهد داشت و تنها نوعی خوش‌بینی آنی و کاذب ایجاد می‌کند. قطعا این وضع باید تغییر کند تا کشور بتواند به اهداف انقلاب نائل شود. هر دولتی که در آینده روی کار می‌آید باید تمام مشکلات کشور را قبول کند و گردن بگیرد و به کمک مردم کار را شروع کند. نباید تصور شود که مثلا تورم 25 درصدی فعلی ظرف یک ماه به 10 درصد می‌رسد . باید همه مردم دست به دست هم بدهند و به کمک دولت مشکلات را حل کنند.

تبلیغات
تبلیغات
ارسال نظرات
تبلیغات
تبلیغات
خط داغ
تبلیغات
تبلیغات