انتقاد رمضان زاده از احمدی نژاد
فارس: سخنگوي دولت اصلاحات گفت: در دولت نهم انحرافاتي در اصولي همچون استقلال، آزادي و جمهوري اسلامي روي داده و اصلاحطلبان خواهان بازگشت به اين اصول هستند.
عبدالله رمضانزاده ظهر امروز در جمع دانشجويان كردستان در دانشكده ادبيات آزاد واحد سنندج اظهار داشت: اتفاقات و تغييرات پيش آمده در كشور موجب ايجاد سو تدبير شده و اين امر شيرازه اداره كشور را از هم ميپاشد.
وي با اشاره به اينكه كشور ما در چند سال گذشته پر درآمدترين زمان را داشت، افزود: متاسفانه نتيجه آن در كشور معكوس بوده و تخريبات فراواني در كشور روي داده است.
سخنگوي دولت اصلاحات خاطرنشان كرد: در اينكه احمدينژاد بسيار فعاليت دارند هيچ شكي نيست اما متاسفانه احمدينژاد وقت فكر كردن ندارد در حاليكه رئيس جمهور بايد در جايگاهي باشد كه فكر كند و به ديگران هم فكر بدهد.
رمضانزاده اذعان داشت: در دولت نهم با افزايش چهار برابري منابع شاهد رشد نرخ تورم، گراني و بيكاري بوديم و متاسفانه برنامهريزي و كلاننگري به جزيينگري، بيبرنامهگي و فردينگري تبديل شد كه اين ناشي از سو تدبير در دولت نهم است.
وي تصريح كرد: در هيچ دولتي سابقه نداشته كه در ايران در يك دولت 10 وزير، معاون وزير، 30 استاندار، 27 رئيس بانك و چندين رئيس سازمان تامين اجتماعي تعويض شود و نتيجه آن به فشار روي زندگي مردم باز گردد.
سخنگوي دولت اصلاحات با اشاره به اينكه تنها چيزي كه در دولت احمدينژاد نرخ آن پايين آمد مواد مخدر بود، خاطرنشان كرد: بالا رفتن فاصله فقير و غني در اين دولت بيش از همه چيز به چشم ميخورد.
رمضانزاده در ادامه سخنان خود با اشاره به اينكه رئيس جمهور در دولت نهم اعلام كرد كه يك برنامه 20 ساله را در طول 10 سال انجام ميدهد، بيان داشت: با اين وجود تنها چيزي كه كشور ايران را در خاورميانه اول كرده افزايش نرخ تورم است.
وي در بخش ديگري از سخنانش اعلام كرد: در سال 85 احمدينژاد براساس شعار خود حقوق كارگران را از 120 هزار تومان به 217 هزار تومان افزايش دادند اما متاسفانه اين امر منجر به افزايش تعديل نيروي كارگران و بالارفتن بيكاري شد.
سخنگوي دولت اصلاحات با اعلام اينكه اگر جلوي سو تدبير را نگيريم وضعيت كنوني كشور ادامه پيدا ميكند، يادآور شد: نخستين نياز كشور ايجاد يك محيط بينالمللي و استفاده از تكنولوژي است.
اين حامي موسوي اذعان داشت: مهمترين كار كشور برگرداندن چرخه اداره كشور بر اساس عقلانيت و برنامهريزي است و كشور را بايد متناسب با نيازها و تواناييها اداره كنيم.
رمضانزاده در پايان اضافه كرد: هيچ تغييري در كشور اتفاق نميافتد مگر اينكه راي بدهيم و درست تصميم بگيريم.