ترنج موبایل
کد خبر: ۲۶۳۵۲۸

تصادف مرگبار یک BMW با پل عابرپیاده +(تصویر)

تصادف مرگبار یک BMW با پل عابرپیاده  +(تصویر)

بر اثر برخورد یک دستگاه خودروی BMW با پایه پل ، در اتوبان نیایش مسیر غرب به شرق بعد از تقاطع پل اشرفی اصفهانی ، ۳ مرد کشته شدند.

تبلیغات
تبلیغات
بر اثر برخورد یک دستگاه خودروی BMW با پایه پل ، در اتوبان نیایش مسیر غرب به شرق بعد از تقاطع پل اشرفی اصفهانی ، ۳ مرد کشته شدند.

به گزارش خبرآنلاین، جلال ملکی، سخنگوی سازمان آتش نشانی دراین باره به خبرآنلاین گفت: ساعت ۴:۲۵ بامداد امروز وقوع یک تصادف در بزرگراه نیایش،‌مسیر غرب به شرق به آتش نشانی اعلام شد. نشانی اصلی در بعد از پل اشرفی اصفهانی، کنار رمپ اعلام شده بود.

تصادف مرگبار یک BMW با پل عابرپیاده در بزرگراه نیایش+ عکس

به گفته او در کمتر از ۴ دقیقه، عوامل دو ایستگاه آتش نشانی به محل حادثه رفتند: ماموران ما متوجه شدند یک دستگاه خودروی BMW در تصادف با پایه فلز پل عابر پیاده شعله ور شده است. خودرو در آن زمان شعله ور بود. در کمتر از ۱۰ دقیقه آتش خاموش شد.

ملکی درباره مدل خودرو گفت: به دلیل شدت حادثه،‌آتش سوزی و رد شدن خودرو از لای شبکه پل فلزی، هیچ نشانه ای از مدل خودرو وحود نداشت. تنها فهمیدیم که خودرو، یک BMW است. همچنین تمام قطعات خودرو در شعاع ۵۰ متری به اطراف پخش شده بود.

او درباره سرنشینان خودرو هم گفت: ۳ مرد سرنشین این خودرو هرسه سوخته بودند. پس از خارج کردن سرنشینان از خودرو، عوامل اورژانس مرگ آنها را تایید کردند.

سخنگوی سازمان آتش نشانی همچنین گفت: عوامل آتش نشانی تا ساعت ۶:۲۶ دقیقه مشغول عملیات در محل حادثه بودند.
تبلیغات
تبلیغات
ارسال نظرات

نظرات بینندگان

(۱۳ نظر)
تبلیغات
تبلیغات
خط داغ
تبلیغات
تبلیغات