ترنج موبایل
کد خبر: ۲۶۶۴۸۲

ظریف: به دنبال بهترین رابطه اقتصادی با ترکیه هستیم

تبلیغات
تبلیغات
وزیر خارجه کشورمان گفت: ما به‌دنبال بهترین روابط اقتصادی با ترکیه در مرحله پسابرجام هستیم.

به گزارش ایسنا، محمدجواد ظریف هنگام ورود به ترکیه در فرودگاه استانبول در جمع خبرنگاران اظهار کرد: ما به‌دنبال بهترین روابط اقتصادی با ترکیه در مرحله پسابرجام هستیم.

وی در ادامه تشریح اهداف سفر یک روزه خود به استانبول گفت: با توجه به تهدیدات مشترک، تبادل نظر در خصوص مسائل و تحولات منطقه ای از جمله اهداف مهم این سفر است.

ظریف در این سفر علاوه بر ملاقات و شرکت در ضیافت ناهار کاری با «چاوش اوغلو» همتای خود با «اردوغان» رئیس جمهور و «داود اوغلو» نخست وزیر ترکیه دیدار و در خصوص روابط دوجانبه و تحولات و همکاری های منطقه ای رایزنی و گفت‌وگو خواهد کرد.

در این سفر تعدادی از مقامات وزارت امور خارجه از جمله ابراهیم رحیم‌پور معاون آسیا و اقیانوسیه وزیر امور خارجه کشورمان و حسین جابری انصاری سخنگوی وزارت خارجه او را همراهی می‌کنند.
تبلیغات
تبلیغات
ارسال نظرات
تبلیغات
تبلیغات
خط داغ
تبلیغات
تبلیغات