ترنج موبایل
کد خبر: ۲۹۴۰۷

فرمانده نيروي انتظامي:

"مرگ در کهریزک به خاطر بیماری بوده است"

تبلیغات
تبلیغات


فرمانده نيروي انتظامي با اشاره به اين كه سردار رويانيان به عنوان يك نماد تحول در راهنمايي و رانندگي نيروي انتظامي است، گفت: راهنمايي و رانندگي نيروي انتظامي در برنامه چهارم، در صدر اولويت‌هاي ناجا بود كه اين روند در برنامه پنجم با تكيه بر چهار عنصر پژوهش، آموزش، فناوري و مشاركت‌هاي اجتماعي ادامه مي‌يابد.

سردار اسماعيل احمدي مقدم در مراسم توديع سردار رويانيان و معارفه سردار مومني با اشاره به اين كه موفقيت در هر حوزه نيازمند يك طرح جامع است، گفت: از نظر نيروي انتظامي استمرار موفقيت‌ بسيار مهم است و لازمه اين كار داشتن يك تحول راهبردي است.

وي با اشاره به نقش مهم سردار رويانيان در اين زمينه گفت: يكي از مهم‌ترين مسائل در مديريت راهور، تعامل با حدود 30 دستگاه دخيل است كه اين امر خوشبختانه در سال‌هاي گذشته به خوبي انجام شده است.

فرمانده نيروي انتظامي با تاكيد بر اين كه نبايد مشكلات را لاپوشاني كرد، گفت: بايد با طرح مشكلات نسبت به رفع آن‌ها اقدام كرد و اگر فردي به وظايفش متعهد نبود بايد با فشارهاي اجتماعي و مطبوعاتي وي را ملزم به انجام وظايفش كرد.

وي به وضعيت راهنمايي و رانندگي در برنامه پنجم اشاره كرد و گفت: يكي از مهم‌ترين عنصرهاي برنامه پنجم در بحث راهور، انجام پژوهش و كاربردي كردن آن است.

وي به آموزش اشاره كرد و گفت: آموزش بايد در درون و برون سازمان صورت گيرد، چرا كه راهور يكي از پرخطرترين حوزه‌هاي ناجا در بخش فساد مالي است، اما طي سال‌هاي گذشته در بحث استانداردسازي رفتار، اقدامات خوبي در پليس راهور صورت گرفته ولي با وضعيت مطلوب هنوز فاصله داريم.

سردار احمدي‌مقدم با تاكيد بر اين كه نيروي انتظامي برخورد جدي با ماموران رشوه‌گير دارد، گفت: از سال گذشته اگر ماموري نسبت به دريافت رشوه اقدام كند، قطعا از ناجا منفك مي‌شود.

وي خاطر نشان كرد: رشوه، همكاري با قاچاقچيان مواد مخدر و آلودگي‌هاي اخلاقي در محيط خدمتي سه عاملي است كه نيروي انتظامي به هيچ عنوان با متخلفان در اين زمينه گذشت نخواهد كرد.

فرمانده نيروي انتظامي بر به كارگيري فناوري‌هاي جديد و كنترل الكترونيكي در راهور ناجا تاكيد كرد و گفت: در طول برنامه چهارم، تعداد نيروهاي راهنمايي و رانندگي از 18 هزار به 30 هزار نفر افزايش يافت. از سوي ديگر راه‌هاي تحت پوشش راهور نيز از 18 هزار كيلومتر به 40 هزار كيلومتر رسيد. همچنين با ايجاد دفاتر پليس راهور در كلانتري‌ها، نقاط تحت پوشش در كشور توسعه يافت به شكلي كه هم اكنون هيچ راهي در كشور نيست كه نظارت پليس راهور بر آن نباشد.

وي يكي ديگر از موفقيت‌هاي راهنمايي و رانندگي را اجراي طرح ملي تعويض پلاك خودروها در كشور دانست و گفت: هيچ كس فكر نمي‌كرد بالاخره تعويض پلاك در كشور تمام شود، اما خوشبختانه اين امر در كشور محقق شد و امسال نيز اگر بتوانيم موضوع پلاك موتورسيكلت‌ها را نهايي كنيم، بايد بگوييم يكي از مهم‌ترين مشكلات راهنمايي و رانندگي در كشور برطرف شده است.

فرمانده نيروي انتظامي به گواهينامه‌هاي هوشمند اشاره كرد و گفت: در كنار اجرايي كردن گواهينامه‌هاي هوشمند، به كارگيري دوربين‌هاي ثابت كنترل سرعت در جاده‌هاي كشور از جمله ديگر برنامه‌هاي ناجا در حوزه نيروي انتظامي است.

وي به مشاركت اجتماعي در راهنمايي و رانندگي اشاره كرد و گفت: استفاده از اصحاب رسانه و هنر و ايجاد سازمان‌هاي مردم نهاد در اين زمينه در كنار فرهنگ سازي و استفاده از هميار پليس توانست بخش اعظمي از مشكلات فرهنگي را در حوزه ترافيك برطرف كند كه بايد اين روند با سرعت بيشتري ادامه يابد.

سردار احمدي‌مقدم با تاكيد بر اين كه حقوق مردم بايد رعايت شده و افرادي كه در اين زمينه تخلف مرتكب مي‌شوند، مورد برخورد قرار گيرند، گفت: نبايد همه تعامل كنيم كه حق مردم رعايت نشود، از سوي ديگر انتقادها نيز بايد سازنده باشد.

وي استمرار تحول و شدت‌بخشي در حوزه ترافيك را از علل اصلي انتساب سردار مومني به رياست پليس راهنمايي و رانندگي نيروي انتظامي عنوان كرد و گفت: در عين حال بسيار علاقه داشتم كه سردار رويانيان در اين سمت باقي بمانند، اما اصرار ايشان بر جابجايي بود و ما هم سرانجام راضي شديم كه ايشان از پليس راهور ناجا بروند.

فرمانده نيروي انتظامي همچنين در حاشيه اين مراسم درباره تصادفات در سال جاري گفت: با توجه به تقارن ماه مبارك رمضان با شهريور ماه، تراكم سفر در تير و مرداد است و پيش‌بيني مي‌شود در روزهاي آينده شاهد بار ترافيك و تراكم سنگين در جاده‌هاي كشور باشيم.

وي با اشاره به اين كه كاهش كشته‌هاي تصادفات در ماه‌هاي گذشته مطلوب بوده است، اظهار اميدواري كرد كه در نيمه اول سال جاري شاهد كاهش قابل توجه كشته‌هاي تصادفات باشيم.

سردار احمدي مقدم در پاسخ به سوالي درباره بازداشتگاه كهريزك نيز گفت: مسوولان ارشد ناجا نقشي در مشكلات ايجاد شده در اين بازداشتگاه نداشتند و يك مسوول حفاظتي و نظارتي كه بايد تخلفات را گزارش مي‌كرد، به همراه مسوول اردوگاه بركنار و بازداشت شده است.

وي با اشاره به اين كه اين اتفاقات در سازماني افتاده كه بنده مسوول آن هستم، گفت: قصد ندارم از زير بار مسووليتي كه دارم، شانه خالي كنم اما از همان ابتدا تاكيد كردم كه دانشجويان نبايد به اين بازداشتگاه رفته و افرادي كه به اين بازداشتگاه مي‌روند، نبايد در كنار اراذل و اوباش نگهداري شوند. اما در عين حال افرادي كه به اين بازداشتگاه فرستاده شدند، با احكام دادسرا به اين محل اعزام شده‌اند. از سوي ديگر به دليل كمبود جا نتوانسته بودند آن‌ها را در محل‌هاي ديگري نگهداري كنند كه به نظر بنده اين كار به هيچ عنوان صحيح نبوده است.

فرمانده نيروي انتظامي افزود: در اين پرونده سه ماموري كه به صورت خودسرانه نسبت به تنبيه بدني شديد تعدادي از بازداشت شدگان اقدام كرده بودند، بازداشت شده و افرادي كه توسط اين ماموران مورد ضرب و شتم قرار گرفته‌اند، مي‌توانند شكايت كنند.

وي درباره مرگ تعدادي از بازداشت‌شدگان در كهريزك با بيان اين كه هيچ‌يك از فوت‌شدگان بر اثر ضرب و شتم فوت نكرده‌اند، گفت: اين كه منشا بيماري و ويروس منتشر شده، از خود محل بوده و يا آن كه از خارج از آنجا منتقل شده، هم اكنون توسط پزشكي قانوني در حال بررسي است.

تبلیغات
تبلیغات
ارسال نظرات
تبلیغات
تبلیغات
خط داغ
تبلیغات
تبلیغات