اعلام یک روز عزای عمومی در افغانستان
«محمد اشرف غنی» رئیس جمهوری افغانستان، به پاس ارج نهادن به مقام والای شهدای حمله تروریستی به فرماندهی لشگر «۲۰۹ شاهین» در مزار شریف مرکز استان بلخ، فردا (یکشنبه) را عزای عمومی اعلام کرد.
به گزارش ایرنا، رئیس جمهوری افغانستان روز شنبه با صدور فرمانی اعلام کرد که روز یکشنبه سوم اردیبهشت 96 برای تکریم شهیدان حادثه تروریستی در لشگر 209 شاهین، عزای عمومی اعلام می شود و پرچم افغانستان در تمامی نمایندگی های سیاسی این کشور در جهان به حالت نیمه افراشته درآید.
رئیس جمهوری افغانستان در این فرمان اضافه کرده است که مراسم بزرگداشت شهیدان این حمله فردا در مسجد کاخ ریاست جمهوری و مساجد سراسر کشور برگزار شود.
حمله عصر روز جمعه به لشگر «209 شاهین» ارتش افغانستان در شمال این کشور ده ها کشته و زخمی برجای گذاشت.
رئیس جمهوری در این نشست دستور داده است تا نسبت به بازسازی مسجد و رستوران ارتش که در حمله تروریستی آسیب دیده است، اقدام فوری صورت گیرد.
فرمانده کل ارتش افغانستان نیز گفته است که نیروهای ویژه ارتش شامگاه جمعه به محل حادثه رسیدند و دشمنان را سرکوب کردند.
وی افزوده است که یک گروه تخصصی امنیتی، حمله تروریستی به لشگر 209 ارتش را بررسی خواهد کرد.
دکتر «عبدالرزاق سیاوش» رئیس بهداشت و درمان ارتش در این نشست گفت که با تیمی از پزشکان متخصص از کابل به مزار شریف عزیمت کرده و در درمان مجروحان پرداخته اند.
وی گفته است که وضعیت مجروحان رضایت بخش است و از تمامی امکانات برای مداوای زخمی های این حمله استفاده خواهد شد.
رئیس بهداشت و درمان ارتش افزود که با همکاری فرماندهان این لشگر، هویت شهدا شناسائی شده و آماده انتقال به استان های خود هستند.