ترنج موبایل
کد خبر: ۳۲۶۳۱

احمدی نژاد اصلاحیه قانون رفع موانع تولید را ابلاغ کرد

تبلیغات
تبلیغات


قانون طرح اصلاح ماده (1) قانون رفع برخی از موانع تولید و سرمایه‌گذاری صنعتی مصوبه 1386 که توسط شورای عالی استان‌ها به مجلس ارائه شده بود، پس از تصویب در مجلس، از سوی رئیس جمهور برای اجرا ابلاغ شد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانى دولت ، طبق ماده واحده این قانون نرخ، رسیدگی و تشخیص، مطالبه، وصول و نحوه توزیع عوارض واحدهای تولیدی آلاینده محیط زیست همچنان براساس مفاد تبصره (1) ماده (38) قانون مالیات بر ارزش افزوده مصوب 17/2/1387 مجلس شورای اسلامی در این زمینه انجام خواهد شد.

گفتنی است در تبصره (1) ماده 38 قانون مالیات بر ارزش افزوده آمده است که واحدهای تولیدی آلاینده محیط زیست که استانداردها و ضوابط حفاظت از محیط زیست را رعایت نمی‌کنند، طبق تشخیص و اعلام سازمان حفاظت محیط زیست (تا 15 اسفندماه هر سال) برای اجرا در سال بعد، همچنین پالایشگاه‌های نفت و واحدهای پتروشیمی علاوه بر مالیات و عوارض متعلق این قانون، مشمول پرداخت یک درصد از قیمت و تبصره‌های آن به عوارض‌آلایندگی هستند.

بر اساس ماده1 قانون رفع برخی از موانع تولید و سرمایه‌گذاری صنعتی مصوبه 1386 ، محصولات صنایع آلوده‌کننده محیط زیست تا زمانی که آلایندگی ادامه دارد به تشخیص و اعلام شورای عالی حفاظت محیط زیست (که تا پانزدهم اسفندماه هرسال برای اجراء در سال بعد ابلاغ می‌گردد) متناسب با درجه آلایندگی تا یک درصد (1%) قیمت فروش مشمول پرداخت عوارض می‌شود تا حسب مورد با نظر سازمان حفاظت محیط زیست توسط واحد صنعتی و شهرداریها و دهیاریهای مرتبط، صرف پروژه‌های رفع آلایندگی از کارخانه و جبران خسارات زیست محیطی پیرامونی گردد.

آئین‌نامه اجرائی این ماده توسط وزارت صنایع و معادن و سازمان حفاظت محیط‌زیست تهیه و به تصویب هیأت وزیران خواهد رسید.

تبلیغات
تبلیغات
ارسال نظرات
تبلیغات
تبلیغات
خط داغ
تبلیغات
تبلیغات