ترنج موبایل
کد خبر: ۳۲۶۸۳۰

حمله خونین اشرار به بخشداری «پیشین»

معاون امنیتی انتظامی استاندار سیستان و بلوچستان گفت: ۲ نفر مسلح به چاقو با یک دستگاه موتورسیکلت وارد بخشداری پیشین شهرستان سرباز در جنوب استان شده و یک سرباز وظیفه و یک شهروند را به شهادت رسانده و متواری شدند.

تبلیغات
تبلیغات
معاون امنیتی انتظامی استاندار سیستان و بلوچستان گفت: 2 نفر مسلح به چاقو با یک دستگاه موتورسیکلت وارد بخشداری پیشین شهرستان سرباز در جنوب استان شده و یک سرباز وظیفه و یک شهروند را به شهادت رسانده و متواری شدند.

به گزارش ایرنا، علی اصغر میرشکاری اظهار داشت: این دو نفر که احتمالا از اشرار بودند صبح امروز هنگام مراجعه شهروندان برای امور جاری به بخشداری وارد این محل شده و با چاقو به یک سرباز وظیفه و یک شهروند عادی حمله و آنان را به شدت زخمی کردند که هر 2 نفر بر اثر شدت جراحات به شهادت رسیدند.

وی ادامه داد: ضاربان بلافاصله با موتورسیکلت متواری شدند.

معاون استاندار سیستان و بلوچستان احتمال تروریستی بودن این حادثه را رد کرد و گفت: نیروهای امنیتی و انتظامی در حال پیگیری موضوع هستند و اخبار تکمیلی متعاقبا اطلاع رسانی می شود.

بخش پیشین از توابع شهرستان سرباز در همسایگی کشور پاکستان واقع شده است.
تبلیغات
تبلیغات
ارسال نظرات

نظرات بینندگان

(۲ نظر)
تبلیغات
تبلیغات
خط داغ
تبلیغات
تبلیغات