ترنج موبایل
کد خبر: ۹۱۵۶۹۴

ترامپ: دارم برای کشورمان سگ دو می‌زنم/ معترضان از جورج سوروس پول گرفته‌اند!

ترامپ: دارم برای کشورمان سگ دو می‌زنم/ معترضان از جورج سوروس پول گرفته‌اند!

ترامپ در واکنش به اعتراضات میلیونی کشورش، این اقدامات را جوک خواند و با انتقاد شدید از آن، معترضان را به حمایت مالی از سوی جورج سوروس و دموکراتها متهم کرد.

تبلیغات
تبلیغات

فرارو- دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا در واکنش به اعتراضات گسترده و میلیونی اخیر در کشورش، با مسخره و جوک خواندن آن گفت که وی در حال سگ دو زدن برای اعتلای آمریکاست. 

به گزارش فرارو به نقل از پایگاه خبری هیل، دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا روز یکشنبه به وقت محلی در واکنش به اعتراضات سراسری در آمریکا که با شعار «نه به پادشاهی» در این کشور برگزار شده بود، این اعتراضات را «جوک» خواند و این مسأله را که وی مانند یک پادشاه در این کشور رفتار می‌کند را نیز رد کرد. 

ترامپ سوار بر هواپیمای ایرفورس وان (هواپیمای رئیس جمهوری آمریکا) و در حالی که از فلوریدا در حال بازگشت به واشینگتن‌دی‌سی بود، خطاب به خبرنگاران گفت: «من پادشاه نیستم. من در حال سگ دو زدن هستم تا کشورمان را بزرگ کنم. همه‌اش همین است. من اصلا پادشاه نیستم.» 

ترامپ همچنین با رد اهمیت اعتراضات گفت که این اعتراضات از سوی دموکراتهای ثروتمند حمایت مالی می‌شود. ترامپ در ادامه گفت: «من فکر می‌کنم این یک جوک باشد. به این آدم‌ها نگاه کنید؛ آن‌ها نماینده این کشور نیستند. من به پلاکاردهایشان نگاه کردم. حدس می‌زنم از سوی جورج سوروس و دیگر چپ‌های رادیکال دیوانه پول گرفته باشند. این چنین به نظر می‌رسد. ما در حال بررسی این مسأله هستیم.» 

رئیس جمهور آمریکا در ادامه برای بی‌اهمیت جلوه دادن این اعتراضات گفت: «تظاهرات‌ها خیلی کوچک و بی‌تأثیر بودند. وقتی شما به این افراد نگاه می‌کنید، می‌فهمید آن‌ها نماینده کشورمان نیستند.» 

گفتنی است رسانه‌های خبری روز گذشته گزارش دادند میلیونها نفر در سرتاسر آمریکا در اعتراضات موسوم به «نه به پادشاهی» علیه سیاست‌های دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا به خیابانها آمده‌اند.

تبلیغات
تبلیغات
ارسال نظرات
تبلیغات
تبلیغات
خط داغ
تبلیغات
تبلیغات