ترنج موبایل
کد خبر: ۳۲۸۹۳

دلایل عدم تحقق بررسی مدارک

آیا مدیران دولتی از جعلی بودن مدارکشان می هراسند؟

آیا مدیران دولتی از جعلی بودن مدارکشان می هراسند؟
تبلیغات
تبلیغات


فرارو-
در گیر و دار مسائل مطرح شده پیرامون مدرک تحصیلی محمد رضا رحیمی معاون اول احمدی نژاد در مجلس و شکایت سه نماینده مجلس از رحیمی، محمد مهدی زاهدی وزیر علوم دولت نهم در اظهار نظری جدید دامنه ابهامات پیگیری دستور احمدی نژاد مبنی بر بررسی مدرک تحصیلی مدیران دولتی را افزایش داد.

به گزارش فرارو؛ پس از ماجرای کردان در سال گذشته و جنجال های پیرامون مدرک تحصیلی وی محمود احمدی نژاد در 6 شهریور 87 طی دستوری به وزارت علوم و تحقیقات این وزارت خانه را مسئول بررسی مدارک تحصیلی مدیران و روسای بخشهای مختلف قوه مجریه قرار داد.

اما نتایج این دستور احمدی نژاد با وجود گذشت بیش از یک سال از تاریخ ابلاغ آن تاکنون اعلام نشده است و هنوز ابهامات پیرامون مدارک تحصیلی مدیران دولتی پا برجاست و هر روز هم بیشتر می شود.

وزیر علوم دولت نهم با تشریح دلایل عدم موفقیت بررسی مدارک تحصیلی مدیران کشور می گوید: «تنها 25 تا 30 درصد مدارک مدیران برای وزارت علوم ارسال شده که برخی مدارک ارسالی هم اصل مدرک (کپی اصل مدرک) نیستند که برای ارزیابی نمی توان از‌ آنها استفاده کرد.»

محمد مهدی زاهدی که نتوانست در دولت دهم برای خود جایی دست و پا کند در اظهارات جدیدش درباره دلایل ناموفق بودن پروژه بررسی مدارک مدیران دولتی می گوید: «کار لازم برای این کار صورت گرفته و اگر تا کنون نتایجی از آن استجراج نشده به دلیل ضعف وزارت علوم دولت نهم نبوده بلکه مدیران قوای سه گانه در ارسال مدارکشان کوتاهی کرده اند.»

وی ادامه می دهد: «وزارت علوم دولت نهم بر اساس دستور رئیس جمهوری از تمام دستگاهها خواست آخرین مدرک مدیران خود را به وزارت علوم ارسال کنند. این درخواست از قوه قضاییه، قوه مقننه (مجلس)، تمام وزارتخانه ها و معاونتهای ریاست جمهوری صورت گرفت اما متاسفانه به این درخواست پاسخی داده نشد و مدارک مدیران برای ما ارسال نشد.»

زاهدی با بیان اینکه تنها 25 تا 30 درصد مدارک مدیران برای وزارت علوم ارسال شد به این نکته اشاره کرد که حتی برخی از مدارک ارسالی نیز اصلی نبودند و برای ارزیابی نمی توانستیم به آنها مراجعه کنیم.

وزیر علوم دولت نهم که هم اکنون در دانشگاه تربیت مدرس مشغول تحصیل است، می افزاید: «وزارت علوم ابزاری نداشت که خدای ناکرده بخواهد با مدیران یا دستگاههایی که مدارک تحصیلی را ارسال نمی کنند برخورد کند و اصلا اعتقادی به برخورد وجود نداشت.»

به گزارش فرارو، احمدی نژاد پس از هجمه انتقادات به وی به خاطر ماجرای کردان و در اقدامی که امروز می توان آنرا تبلیغاتی دانست، 6 شهریور ماه سال گذشته در نامه ‌ای خطاب به وزیر علوم، تحقیقات و فناوری وقت دستور داد درباره چگونگی ادامه تحصیل، ‌اخذ مدرک و استفاده از بورسهای تحصیلی در داخل و خارج بدون رعایت ضوابط آموزشی برخی از مدیران بررسی جامعی انجام شود.

معاونت توسعه مدیریت و سرمایه های انسانی ریاست جمهوری نیز لوح فشرده ای از کلیه مدیران 23 سال گذشته تهیه و برای وزارت علوم ارسال کرد و وزارت علوم نیز قرار شد با توجه به مدارکی که این مدیران به وزارت علوم ارسال می کنند مدارک تحصیلی آنها را مجددا ارزیابی کند.

این در حالی است که پس از گذشت بیش از یک سال و پس از برکناری وزیر علوم دولت نهم، زاهدی در برابر خبرنگاران می گوید که دستگاه های دولتی در راستای بررسی دستور احمدی نژاد با ما همکاری نکردند و به گونه ای سعی می کند توپ را به زمین نهاد های دیگر بیاندازند. ولی سوال این است که چرا وزیر نابغه دولت نهم پس از پایان وزارتش به این نتیجه رسیده است که این موضوع را بر زبان آورد.

تبلیغات
تبلیغات
ارسال نظرات
تبلیغات
تبلیغات
خط داغ
تبلیغات
تبلیغات