وزیر کشور: انتصاب استاندار زن در حال پیگیری است
۷ استاندار جدید دولت دوازدهم را بشناسیم

واعظی افزود: «ما در انتخاب مسئولین تفاوت جنسیتی قائل نمیشویم. البته تواناییهایی که فرد باید داشته باشد خیلی مهم است. از سوی دیگر باید به گذشته هم برگردیم، بالاخره آقایان این مراحل را طی کرده و بخشدار، فرماندار و معاون استاندار بودهاند. درمورد زنان این کار را اخیرا شروع کردهایم. در دولت یازدهم تعدادی فرماندار و معاون استاندار از میان زنان انتخاب شدند اینها زمان میبرد ولی محدودیتی نداریم.»



انتصاب هفت استاندار تاکنون واکنش جدی در پی نداشته است اما چیزی که مشخص است به نظر می رسد، دولت تصمیم گرفته است در این زمینه هم انتخاب غافلگیر کننده ای صورت ندهد. شواهد نشان می دهد حسن روحانی در انتخاب استانداران نیز همان مسیر انتخاب وزرا را در پیش گرفته است.
نگاهی به کارنامه هفت استاندار معرفی شده این موضوع را بیشتر نشان می دهد.
فریدون همتی

همتی سابقه مدیرکلی در صدا و سیمای مراکز لرستان، ایلام و آذربایجان غربی را دارد؛ همچنین نماینده مردم حوزه انتخابیه ایلام در مجلس هفتم شورای اسلامی بود.
از دیگر سوابق وی میتوان به مشاورت عالی رحمانی فضلی و مسئولیت امور استانهای دیوان محاسبات کشور و معاونت حقوقی و پارلمانی دیوان محاسبات کشور اشاره کرد.

«زاهدی» 10 آذرماه 92 بهعنوان استاندار کردستان منصوب و مراسم تودیع وی 18 آذرماه 92 در سنندج برگزار شد.
«زاهدی» از سال 60 بهعنوان کارشناس وارد وزارت کشور شده و 3 سال در آن پست خدمت کرده و از سوابق وی میتوان به 2 سال مسئولیت امور استانهای وزارت کشور، 4 سال و 6 ماه معاونت سیاسی استانداری سیستان و بلوچستان و نزدیک به 7 سال معاونت سیاسی استانداری کرمانشاه، استاندار استان مرکزی در سال 84 قبل از روی کار آمدن دولت نهم و استاندار کردستان اشاره کرد.

سید موسی خادمی در سال 1347 در روستای سادات امامزاده علی(ع) از توابع شهرستان چرام در استان کهگیلویه و بویراحمد متولد شد و دارای دکترای مدیریت استراتژیک از دانشگاه عالی دفاع ملی است.
خادمی در سابقه خود معاونت برنامهریزی استانداری استان کهگیلویه و بویراحمد و معاونت برنامهریزی استانداری استان بوشهر در دولت اصلاحات را دارد؛ وی همچنین سوابق عضویت در هیئت مدیره و معاونت اقتصادی مؤسسه شرکت سرمایهگذاری نفت، مدیریت شیلات استان کهگیلویه و بویراحمد و عضو هیئت علمی دانشگاه پیام نور تهران را در کارنامه خود دارد و از دولت یازدهم تاکنون استاندار کهگیلویه و بویراحمد بوده است.
محمدمهدی مروجالشریعه

زمستان 94 با حکم رحمانی فضلی وزیر کشور بهعنوان معاون اقتصادی و توسعه منابع استانداری خراسان رضوی در دولت روحانی منصوب شد و مدیریتکل برنامهریزی و مدیریتکل اقتصادی استانداری خراسان رضوی را پیش از آن بهعهده داشت.
در سال 92 نیز برخی از نمایندگان مجلس و همچنین تعدادی از فعالان ستادهای روحانی در خراسان رضوی خواستار انتصاب مروجالشریعه بهعنوان استاندار خراسان رضوی بودند.
محمدمهدی مروجالشریعه مسئولیت معاونت برنامهریزی استانداری سیستان و بلوچستان و معاونت برنامهریزی استانداری خراسان رضوی در دولتهای نهم و دهم را نیز در پرونده دارد.


عضویت در شورای پژوهشی وزارت اقتصادی و امور دارایی، عضویت در کارگروه مشترک بررسی عملکرد وزارت آموزش و پرورش، عضویت در شورای راهبری سازمان ملی بهرهوری ایران، نمایندگی مردم دهلران، آبدانان و دره شهره بدره در نهمین دوره مجلس شورای اسلامی، نایبرئیسی کمیسیون برنامه و بودجه و محاسبات مجلس شورای اسلامی و عضویت در کمیسیون ویژه حمایت از تولید ملی و سیاستهای اصل 44 مجلس شورای اسلامی از جمله سوابق استاندار جدید کهگیلویه و بویراحمد است.
احمدی سوابق متعدد دیگر از جمله عضویت در هیئت علمی دانشگاه تربیت مدرس، ریاست پژوهشکده اقتصاد دانشگاه تربیت مدرس، عضویت در شورای تخصصی پژوهشی و فناوری دانشگاه تربیت مدرس، عضویت در گروه اقتصاد اسلامی پژوهشکده اقتصاد دانشگاه تربیت مدرس، عضویت در شورای پژوهشی مرکز پژوهشهای مجلس شورای اسلامی، عضویت در شورای عالی بیمه سلامت ایران، ریاست کمیته آموزش کمیسیون تلفیق بودجه مجلس شورای اسلامی و مدیریتکل دفتر برنامهریزی منابع مالی و بودجه وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی را در کارنامه خود دارد.
ارائه 33 مقاله در مجامع علمی، نگارش 12 عنوان کتاب و انجام 31 طرح تحقیقاتی نیز از دیگر سوابق علمی و پژوهشی دکتر علیمحمد احمدی است.

نجفی متولد 1335 آستانه اشرفیه عضو شورای مرکزی حزب اعتدال و توسعه و دارای مدرک دکترای مدیریت استراتژیک از مهر سال 92 بهعنوان استاندار گیلان منصوب شد.
از جمله سوابق محمدعلی نجفی به معاونت طرح و برنامه و اقتصادی سازمان منطقه آزاد تجاری ــ صنعتی کیش، سرپرستی منطقه ویژه اقتصادی انزلی، عضویت هیئت مدیره شرکت صنایع مس شهید باهنر، عضویت هیئت مدیره و مدیریتعامل شرکت هلدینگ هتلهای پارس، عضویت هیئتمدیره شرکت بورس بینالمللی نفت و گاز و پتروشیمی، ریاست هیئتمدیره و مدیریتعامل سازمان چای کشور، سرپرستی شرکت عمران گیلان، معاونت برنامهریزی و اداری مالی استانداری گیلان، ریاست دانشگاه جامع علمی کاربردی گیلان، ریاست هیئت مدیره اتحادیه مرکزی تعاون روستایی ایران و مدیریتکل تعاون روستایی استان گیلان میتوان اشاره کرد.