جنجال مرد روسری پوش در مسابقات بانوان!

بی شک یکی از اتفاقات عجیب ورزش کشور تصویر منتشر شده از مربی تایلندی تیم کبدی این کشور در سالن مسابقات بانوان بود. جایی که او با کشیدن روسری روی سرش توانسته بود وارد استادیوم شود.

به گزارش خبرآنلاین، بی شک یکی از اتفاقات عجیب ورزش کشور تصویر منتشر شده از مربی تایلندی تیم کبدی این کشور در سالن مسابقات بانوان بود. جایی که او با کشیدن روسری روی سرش توانسته بود وارد استادیوم شود. این تصویر جنجال های زیادی به راه انداخته و بی شک مثل رضا رشیدپور این رفتار را وهن حجاب دانسته اند.
محمدرضا مقصودلو رئیس فدراسیون کبدی اما این رفتار را یک توطئه علیه خود قبل از انتخابات فدراسیون این رشته می داند و می گوید: «از دیشب ما داریم مدام در همین باره توضیح می دهیم. این یک شیطنت انتخاباتی است برای زیر سئوال بردن میزبانی خوب ما. ما که مسئول حفاظت و کنترل سالن نبودیم. اتفاقا این کار را همکاران خانم در نیروی انتظامی انجام می دادند. »
او در پاسخ به اینکه آیا ممانعت از ورود مربیان مرد تیم های دیگر با پروتکل های آسیایی در تضاد نبوده است؟ گفت:«ما قبل از درخواست میزبانی ، به صورت رسمی بخشنامه ای دادیم و اعلام کردیم ورود مربیان مرد برای تیم هایی که بانوان شان را فرستاده اند ، ممنوع است و حتی گفتیم که به این شرط میزبانی را می پذیریم و این شرط مان را تیم هایی که آمدند پذیرفتند. اصلا این آقا مربی تیم بانوان تایلند نیست. سرپرست تیم اعزامی شان است. یعنی سرپرست تیم آقایان شان هم هست. بعد هم این تصاویر برای زمان مسابقه نبوده است.»


