ترنج موبایل
کد خبر: ۳۶۰۵۴۵

(ویدئو) لحظه دستگیری عقاب تهران در مرز ترکیه

ساعت ۸ شامگاه چهارشنبه ماجرای مرگ خونین پسر جوانی در به ماموران کلانتری ولنجک مخابره شد و در ادامه تیمی از ماموران اداره ۱۰ پلیس آگاهی تهران همراه بازپرس مرادی از شعبه دوم دادسرای امور جنایی تهران پای در بیمارستان گذاشتند.

تبلیغات
تبلیغات

در بررسی‌های ابتدایی مشخص شد که پسرجوان همراه ۲ تن دیگر که به شدت زخمی شده بودند به بیمارستان منتقل شده، اما حسین ۳۵ ساله به خاطر ضربات چاقو به کام مرگ فرو رفته است.

کارآگاهان در تحقیق از ۲ مجروح دیگر پی بردند که وحید مرادی در خانه حسین با هم درگیر شدند و وحید دست به قتل و زخمی کردن آن‌ها زده است.

بدین ترتیب تجسس‌های پلیسی آغاز شد و کارآگاهان پی بردند که وحید پس از درگیری خونین به شهر‌های غربی فرار کرده و قصد خروج از کشور را دارد.

همین سرنخ کافی بود تا رد وی زده شود و ساعت ۸ صبح جمعه ۲۸ اردیبهشت ماه امسال وحید مرادی در روستایی در مرز بازرگان دستگیر شد. بنا به این گزارش، تحقیقات پلیسی از متهم ادامه دارد. وحید مرادی پس از قتل به مرز بازرگان رفت تا به ترکیه فرار کند که در یک قدمی خروج از کشور دستگیر شد.

تبلیغات
تبلیغات
ارسال نظرات

نظرات بینندگان

(۴ نظر)
تبلیغات
تبلیغات
خط داغ
تبلیغات
تبلیغات