ترنج موبایل
کد خبر: ۳۷۱۲۵۸

استفاده سیاسی عربستان از گوسفندان قربانی!

استفاده سیاسی عربستان از گوسفندان قربانی!

در حالی که وزارت محیط زیست، آب و کشاورزی عربستان به بهانه «تب دره ریفت» کشتی حامل ۲۱ هزار راس چهارپای صادراتی سومالی را به این کشور عودت داده است، عبدالله شیخ احمد وزیر وزیر دامداری سومالی گفته است که حیوانات قربانی صادره این کشور به عربستان هیچ مشکلی نداشته اند و به بیماری مذکور مبتلا نبوده اند.

تبلیغات
تبلیغات
استفاده سیاسی عربستان از گوسفندان قربانی!
هیات بین المللی نظارت بر مدیریت حرمین شریفین، عربستان را به اعمال فشار سیاسی بر سومالی از طریق استفاده از پرونده حیوانات قربانی متهم کرد.

به گزارش شفقنا به نقل از القدس العربی، این هیات در بیانیه‌ای اعلام کرد: در حالی که وزارت محیط زیست، آب و کشاورزی عربستان به بهانه «تب دره ریفت» کشتی حامل ۲۱ هزار راس چهارپای صادراتی سومالی را به این کشور عودت داده است، عبدالله شیخ احمد وزیر وزیر دامداری سومالی گفته است که حیوانات قربانی صادره این کشور به عربستان هیچ مشکلی نداشته اند و به بیماری مذکور مبتلا نبوده اند.

روابط سیاسی میان عربستان و سومالی در پی حمایت این کشور از قطر در بحران خلیج فارس اندکی رو به تیرگی نهاده است.

وزارت خارجه سومالی در بیانیه‌ای خواستار حل بحران ایجاد شده میان کشور‌های عربی و قطر شده بود.

برخی ابراز نگرانی کرده اند سیاست جانبدارانه سومالی از قطر در بحران خلیج فارس روی صادرات چهارپایان این کشور که منبع اصلی درآمد آن را تشکیل می‌دهد، تاثیر سوء برجای بگذارد.
تبلیغات
تبلیغات
ارسال نظرات
تبلیغات
تبلیغات
خط داغ
تبلیغات
تبلیغات