ترنج موبایل
کد خبر: ۳۷۴۰۵۹

(تصاویر) سوت برای فولکس قورباغه‌ای به صدا درآمد

(تصاویر) سوت برای فولکس قورباغه‌ای به صدا درآمد

مدیر بخش تحقیق و توسعه کمپانی فولکس واگن، خبر توقف تولید خودروی فولکس واگن بیتل را به صورت رسمی در نمایشگاه خودروی ژنو ۲۰۱۸ اعلام کرد.

تبلیغات
تبلیغات
فرارو- یکی دیگر از خودرو‌های خاطره‌انگیز دنیا برای دومین بار به پایان خط تولید خود رسیده و قرار است تولید این خودرو نیز متوقف شود.

خط تولید این خودرو از سال ۱۹۳۸ شروع به فعالیت کرد و در سال ۲۰۰۳ متوقف شد. اما خط تولید نسخه‌ی جدید این خودرو در سال ۱۹۹۷ شروع به فعالیت کرد و تاکنون نیز به فعالیت خود ادامه داده است.
مدیر بخش تحقیق و توسعه کمپانی فولکس واگن، خبر توقف تولید خودروی فولکس واگن بیتل را به صورت رسمی در نمایشگاه خودروی ژنو ۲۰۱۸ اعلام کرد. بنابر گفته‌ی مدیریت توسعه فولکس واگن، تولید دو یا سه نسل از خودروی فولکس واگن بیتل تا این جای کار، کافی است و بهتر است در وضعیت کنونی، این خودرو در تاریخ کمپانی فولکس واگن ثبت شود.
خودرو‌های فولکس واگن سری I.D. کامپکت قرار است تجارت آینده‌ی کمپانی فولکس واگن در عرصه‌ی خودرو‌های الکتریکی کوچک را ادامه دهد. البته می‌توان انتظار داشت که نسخه‌ی T-Roc کانورتیبل نیز جایگزین نسخه‌ی کانورتیبل فولکس واگن بیتل شود.
عکس‌ها: AP/REUTERS/AFP/Getty Images
تبلیغات
ارسال نظرات

نظرات بینندگان

(۱۲ نظر)
تبلیغات
تبلیغات
خط داغ
تبلیغات
تبلیغات