" کار کمیته بررسی وضعیت بازداشت شدگان تمام شده است "
رئیس کمیته ویژه بررسی وضعیت بازداشت شدگان حوادث بعد از انتخابات در خصوص احتمال ادامه فعالیت این کمیته با توجه به بازداشت های اخیر، گفت: با قرائت گزارش وقایع کهریزک عملا کار این کمیته به انتها رسیده است مگر اینکه کمیسیون امنیت ملی مجلس بر ادامه فعالیت این کمیته تاکید کند.
پرویز سروری رئیس کمیته ویژه بررسی وضعیت بازداشت شدگان حوادث بعد از انتخابات در پاسخ به سئوالی در خصوص ادامه فعالیت این کمیته با توجه به وقایع روزهای اخیر، اظهار داشت: با قرائت آخرین گزارش که مربوط به وقایع کهریزک بود عملا کار این کمیته پایان یافته است .
وی افزود: البته کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس باید در این خصوص تصمیم لازم را اتخاذ کند به گونه ای که اگر نظر کمیسیون بر ادامه فعالیت این کمیته باشد، ما به ماموریت خود ادامه می دهیم.
سروری همچنین گفت: در غیر این صورت احتمال دارد کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس به طور مستقیم این وظیفه را عهده دار گردد.
به گزارش مهر ، نیروی انتظامی درپی حوادث روز عاشورا در تهران از دستگیری حدود 300 نفر خبر داد .