ترنج موبایل
کد خبر: ۳۷۹۵۶۷

(تصاویر) این زنان می‌توانند ترامپ را به چالش بکشند؟

(تصاویر) این زنان می‌توانند ترامپ را به چالش بکشند؟

اعضای حزب دموکرات نخستین بار از سال ۲۰۱۰ موفق شدند کرسی‌های مجلس نمایندگان را تصاحب کنند و از طرفی دیگر حزب جمهوری خواه توانست کنترل خود را بر مجلس سنا حفظ کند. ترامپ رئیس جمهور آمریکا بر خلاف انتظار انتخابات را یک پیروزی بزرگ توصیف کرد.

تبلیغات
تبلیغات
فرارو- نتایج انتخابات میان دوره‌ای آمریکا طعنه‌ای به سیاست‌ها و شخصیت ترامپ بود. حزب جمهوری خواه توانست با قاطعیت مجلس نمایندگان را تصاحب کند. این مساله می‌تواند چالشی برای انتخابات سال ۲۰۲۰ برای او باشد.

تعداد زنانی که در انتخابات میان دوره‎ای ۲۰۱۸ شرکت کردند به طرز بی‌سابقه‌ای زیاد شده بود. این اتفاق به بی ربط به گذشته ترامپ و همچنین نگاه او به شخصیت زنان هم نیست. شمار زنانی که در این انتخابات پیروز شدند هم بسیار قابل توجه و درخور اهمیت است.

دو زن مسلمان (رشیده طالب از میشیگان و الهان عمر از مینه‌سوتا) وارد مجلس نمایندگان شدند. آلکساندریا اوکاسیو کورتز از نیویورک، جوان‌ترین نماینده کنگره خواهد بود. دبرا هالند از نیومکزیکو و شاریس دیویدز از کانزاس هم اولین زنان سرخ‌پوستی هستند که به پیروزی می‌رسند.

نکته بسیار جالب این بود که، یک زن پناهنده افغان و یک زن ایرانی تبار هم در انتخابات ایالتی پیروز شدند.

این موفقیت می‌تواند این امکان را به اعضای حزب دموکرات بدهد تا در این مجلس جلوی برنامه‌های ترامپ را بگیرند و مانع از اجرای آن‌ها شوند. آن‌ها همچنین از طریق کمیته‌های مختلف می‌توانند بر عملکرد دولت او نظارت کنند. البته در نهایت این که چند نماینده دموکرات در مجلس باشند مهم است. هر چه قدر تعداد نماینده‌ها بیشتر باشد، کار برای دموکرات‌ها راحت‌تر خواهد بود.
عکس: AFP
تبلیغات
ارسال نظرات
تبلیغات
تبلیغات
خط داغ
تبلیغات
تبلیغات