(تصاویر) عبور شبانه مهاجران از حصار مرزی مکزیک و آمریکا

یکی از شرایط تقاضای پناهندگی برای این افراد ورود به خاک آمریکا و تسلیم کردن خود به مرزبانان در قالب تقاضای رسمی پناهندگی است.
به گزارش بی بی سی، این مهاجران که در میان آنها مادران و کودکان کم سن و سال فراوانی دیده میشود، پس از آن که هفتهها در قالب یک کاروان از جنوب مکزیک به شمال این کشور رسیدند، در پشت مرزهای شهر تیهوآنا مکزیک و سن دیگو آمریکا مستقر شدهاند.

یکی از شرایط تقاضای پناهندگی برای این افراد ورود به خاک آمریکا و تسلیم کردن خود به مرزبانان در قالب تقاضای رسمی پناهندگی است.
این گروه که در دو ماه گذشته بارها با نام "کاروان مهاجران" از آنها یاد شده اکثرا از جنگهای داخلی و استیلای باندهای تبه کاری در کشورهای، چون السالوادور و هندوراس گریخته اند و امیدوارند با قبول تقاضای پناهندگی آنها در آمریکا شانس دیگری برای زندگی عاری از خشونت پیدا کنند.
با وجود این، دونالد ترامپ، رئیس جمهوری آمریکا که شعارهای مهاجرتستیزانه او یکی از دلایل پیروزی اش در انتخابات دو سال پیش عنوان شده، در دوم ماه گذشته بارها این مهاجران را تهدید کرده که اگر قصد ورود غیرقانونی به ایالات متحده داشته باشند، زندانی خواهند شد.

بنابر یک بررسی در دانشگاه سیراکیوز آمریکا ۶۵ درصد از پناهجویانی که طی ۱۲ ماه قبل از ماه اکتبر گذشته تقاضای پناهندگی داده بودند با پاسخ "نه" دادگاه روبرو شدهاند. آمار مشابه رد تقاضاها در سال ۲۰۱۲ حدود ۴۲ درصد بوده است.
این بررسی همچنین نشان داده، آمار رسیدگی به پروندههای تقاضای پناهندگی در دادگاهها نسبت به دو سال گذشته ۸۹ درصد افزایش داشته است.

این تغییرات میتواند نتایج تغییر رویکرد دولت آقای ترامپ تلقی شود که در دو سال گذشته بارها به سختگیرانهتر کردن قوانین مهاجرتی وعده داده و دستورالعملهای بسیاری در این رابطه صادر کرده است؛ از جمله فشار به قضات دادگاههای مهاجرت برای رسیدگی سریعتر به پروندهها
با وجود این آن دسته از مهاجرانی که تصمیم به پریدن از دیوارها و حصارهای مرزی کردهاند امیدوارند شرایط اقامت آنها تا زمان رسیدگی به پروندهشان بهتر از آنچه در تیهوآنا بود رقم بخورد.