پشت پرده اعتراض مداوم فوتبالیها
هميشه پای وزير در ميان است
مسعود شجاعي، کاپيتان تيم ملي، هم يکي از چند بازيکن مليپوش ايران بود که از مسئولان عاليرتبه ورزش ايران براي عدم حضور و حمايتشان از تيم ملي گلايه کرد. «واقعا حرفي براي گفتن نميماند. اولين بار است که اين اتفاق ميافتد و کسي از مسئولان حاضر نميشود. آنقدر درباره مشکلات حرف زدهايم که ديگر به هيچکس هم برنميخورد. واقعا از اين زشتتر نميشود. ما به خاطر مردم که تيم ملي را دوست دارند راهي مسابقات ميشويم و با نتايجي خوب جواب بياحتراميها را ميدهيم، چون حرفزدن ديگر فايده ندارد و پرداختن به اين مسائل ديگر لوث شده است».
انتقاد از وزير ورزش در مورد حمايت و عدم حمايتها براي اولين بار نيست که در فضاي فوتبال مطرح ميشود. پيش از اين، هواداران بيشمار استقلال، يکي از دو تيم پرطرفدار ايران بودند که بهشدت از وزير ورزش گلايه ميکردند؛ گلايههايي که البته همچنان هم ادامه دارد. استقلاليها با وجود تکذيب چندباره مديرعامل و مسئولان اين باشگاه اعتقاد دارند وزير ورزش پرسپوليسي است و به همين خاطر به تيم رقيب توجه بيشتري ميکند؛ توجهي که هم مربوط به فراهمکردن شرايط اقتصادي مناسب است و هم اينکه براي خريدن بازيکنان، اولويت را به اين باشگاه ميدهد. اعتراضها نسبت به اين موضوع هم همواره با واکنش وزارت ورزش همراه بود و آنها مدام در حال تکذيب چنين شايعهاي بودند.
البته تيغ انتقاد پرسپوليسيها هم وزير ورزش را نشانه گرفته است؛ آنها هم با طرحکردن موضوعات مشابه با هواداران استقلال، معتقد هستند وزارت ورزش بيشتر هواي استقلال را دارد. تازهترين نمونه اين اعتراضها هم مربوط به ماجراي بازنشستگي گرشاسبي از سمت مديرعاملي باشگاه بود. عدهاي از هواداران پرسپوليس با بيانکردن اين موضوع که وزارت ورزش با برداشتن مديرعامل موفق اين باشگاه (به زعم همين هواداران) سعي در برهمزدن آرامش کنوني و جو مثبت اين باشگاه دارد، جلوي وزارت ورزش تجمع کردند و خواستند وزير ترتيبي اتخاذ كند تا پرسپوليس همچنان در فضايي آرام به کارش ادامه دهد. البته دامنه اعتراضات به بازيکنان و سرمربي باشگاه هم کشيده شده؛ آنها هم ميگويند وضعيت مالي و رسيدگي به شرايط باشگاه مساعد نيست و حتي يکي، دو نوبت تمرين پرسپوليس بهوسیله بازيکنان تحريم شده است. از آنجا که مالکيت پرسپوليس و همينطور استقلال در دست وزارت ورزش است، بازيکنان و اعضاي کادر فني دو باشگاه توقع دارند به مشکلات آنها رسيدگي شود.
با اتفاقات رخداده هربار هرجايي از کار لنگيده، يکي از متهمان اصلي وزير ورزش و وزارت متبوعش است؛ تازهترين آنها هم که البته ريشهاي مشابه با بقيه دارد؛ کيروش که پيش از اين هم از حمايتنکردن وزير ورزش از تيم ملي گلايه داشت، ديروز به صورت علني اعتراضش را نشان داد تا به نوعي ثابت کند حواس وزارت ورزش جايي ديگر است. اين سرمربي پرتغالي که بارها با برانکو، سرمربي پرسپوليس، چالش داشته است، پسِ ذهنش به نگاه و حمايتي که وزارت ورزش از پرسپوليس بهويژه در ليگ قهرمانان آسيا داشته و آن حمايتها را از تيم ملي نکرده، انتقاد فراواني دارد. انگار درباره اتفاق ديروز به نظر ميرسد حق با بازيکنان و کادر فني تيم ملي باشد. ايران فرصت دارد تا به طلسم 44سالهاش در آسيا پايان دهد و بالاخره قهرمان شود ولي خروج تيم ملي از ايران بدون اينکه وزير ورزش يا هيچکدام از مسئولان عاليرتبه ورزشي براي بدرقه آمده باشند، جاي بسي تأمل دارد.