ترنج موبایل
کد خبر: ۳۹۵۵۶۰

وبگاه عراقی مدعی شد

درخواست ایران از عراق برای اصلاح روابط تهران و ریاض

درخواست ایران از عراق برای اصلاح روابط تهران و ریاض

یک منبع دیگر عراقی که از جزئیات سفر نخست‌وزیر آگاه است، در گفتگو با وبگاه عراقی «بغداد الیوم»، مدعی شد که ایران از عبدالمهدی درخواست کرده که روابط (ایران) با عربستان را از طریق برگزاری یک نشست سه‌جانبه ایرانی، سعودی و عراقی در بغداد اصلاح کند.

تبلیغات
تبلیغات
درخواست ایران از عراق برای اصلاح روابط تهران و ریاض

فرارو - همزمان با سفر عادل عبدالمهدی، نخست‌وزیر عراق، به ایران، یک منبع آگاه عراقی مدعی شد ایران از عبدالمهدی درخواست کرده است که روابط میان تهران و ریاض را اصلاح کند.

به گزارش فرارو، دیروز عبدالمهدی در اولین سفر خود به ایران به عنوان نخست‌وزیر، وارد تهران شد و با مقامات عالیرتبه ایران دیدار و گفتگو کرد. توسعه همکاری‌های اقتصادی میان ایران و عراق محور اصلی این سفر بود با این حال برخی منابع عراقی از میانجیگیری عراق میان ایران و عربستان سخن گفتند.

دیروز پس از ورود عبدالمهدی به تهران، یک منبع سیاسی عراقی اعلام کرد نخست‌وزیر عراق در سفر به ایران راهکاری برای نزدیک‌سازی دیدگاه‌های تهران و ریاض ارائه خواهد کرد. این منبع گفت: «سفر عبدالمهدی در ظاهر روابط میان بغداد و تهران و مکانیسم‌های اجرای توافقات و یادداشت‌های همکاری میان دو کشور را بررسی خواهد کرد. اما (عبدالمهدی) راهکاری میان ایران و عربستان را هم مطرح خواهد کرد.»

حال، در دومین روز سفر عبدالمهدی به ایران، یک منبع دیگر عراقی که از جزئیات سفر نخست‌وزیر آگاه است، در گفتگو با وبگاه عراقی «بغداد الیوم»، مدعی شد که ایران از عبدالمهدی درخواست کرده که روابط (ایران) با عربستان را از طریق برگزاری یک نشست سه‌جانبه ایرانی، سعودی و عراقی در بغداد اصلاح کند.

عبدالمهدی چند روز دیگر به ریاض سفر خواهد کرد. منابع عراقی می‌گویند پس از سفر عبدالمهدی به ریاض، وضعیت میانجیگری بغداد میان تهران و ریاض مشخص خواهد شد.
تبلیغات
تبلیغات
ارسال نظرات

نظرات بینندگان

(۱۸ نظر)
تبلیغات
تبلیغات
خط داغ
تبلیغات
تبلیغات