پور محمدی: نباید توهم توطئه داشت
رئيس سازمان بازرسي كل كشور با تأكيد بر اينكه بايد "من بودن " را در فضاي سياسي كنار گذاشت، خاطرنشان كرد: همان روزهاي نخست درگيريهاي پس از انتخابات به يكي از اين آقايان پيام دادم كه از اين به بعد همه هزينهها با شما است.
به گزارش روابط عمومي سازمان بازرسي كل كشور، حجتالاسلام مصطفي پورمحمدي رئيس سازمان بازرسي كل كشور در مراسمي كه به مناسبت فرا رسيدن سي و يكمين سالروز پيروزي انقلاب اسلامي ضمن تبريك فرارسيدن اين ايام گفت: انقلاب اسلامي به حق انفجار نور و مظهر شرف و بزرگي براي ملّت ايران بود و در واقع ايام دهه فجر جزء شعاير الهي است و بايد بزرگ داشته شود.
وي با اشاره به تأثيرات انقلاب اسلامي در عرصه تحولات جهاني اظهار داشت: با عنايات خداوند و رهبري عادلانه و هوشيارانه حضرت امام (ره) در فاصله كوتاه 10 روز تحول بزرگ و جابجايي در نظام سياسي كشور اتفاق افتاد و طومار نظام شاهنشاهي درهم پيچيده شد.
رئيس سازمان بازرسي كل كشور با بيان اينكه فروريختن نظام شاهنشاهي حتي براي دشمن هم قابل باور نبود، تصريحكرد: پس از گذشت 30 سال از شكلگيري انقلاب اسلامي هنوز به عمق تحولات انقلاب نرسيديم و آنچنان كه بايد به ارزشهاي آن و تأثيراتي را كه انقلاب در نظامهاي بينالمللي برجاي گذاشته را درك نكردهايم.
پورمحمدي در ادامه تصريح كرد: آثار انفجار نور در جهان تأثيرگذار است و عمده كينهورزيها نيز به خاطر حفظ هويت انقلاب اسلامي ميباشد. اگر انقلاب آرمانهاي خود را همچنان باصلابت ادامه نميداد و از مواضعش انحراف پيدا ميكرد هيچ دليلي براي ادامه اين همه كينه و دشمني دشمنان با انقلاب وجود نداشت.
وي اسلام و ارزشهاي اسلامي، رهبري حق و عدل، تفكر ولايي، التزام عملي به ولايت و همراهي مردم را از اصول انقلاب اسلامي ياد كرده و گفت: اگر اين اصول سست شده و انقلاب ياران خود را از دست ميداد دليلي بر تداوم دشمنيها با انقلاب وجود نداشت.
رئيس سازمان بازرسي كل كشور ضرورت بازشناسي دوستان و دشمنان انقلاب را يادآوري كرده و افزود: دوستاني كه از ابتداي انقلاب اسلامي با انقلاب همراه بودند و امروز هم با همان روش و ايده همراه انقلاب هستند، دوستان انقلابند ولي آن كساني كه از همان اوايل انقلاب با اصول دشمني كرده و امروز هم دشمني ميكنند، دشمنان انقلاب هستند.
پورمحمدي ادامه داد: بازشناسي اصول و ملاكهاي انقلاب ضروري است، امام همواره در طول انقلاب اسلامي بر مردمگرايي، وحدت، دشمنشناسي و قانونگرايي تأكيد داشتند و امروز هم مقام معظم رهبري بر همان آرمانها و اصول حضرت امام و انقلاب تأكيد ميكنند.
*نظام اسلامي امتيازطلبي را تحمل نميكند
وي با بيان اينكه نظام اسلامي، فساد و بيقانوني، نقض قوانين و مقررات، پايمالشدن حقوق مردم، زيادهخواهي و امتيازطلبي را تحمل نميكند، گفت: نظام، مردم و انقلاب از اصول و ارزشهاي انقلاب اسلامي كوتاه نيامده و دست بردار نيستند.
رئيس سازمان بازرسي كل كشور با اشاره به دشمنيهاي آمريكا با انقلاب اسلامي ملت ايران اظهار داشت: اين دشمنيها همواره وجود داشته و دارد، دشمنيها در سخنان دولتمردان گذشته و حال آمريكا و حمايتهايي كه از گروههايي تروريستي و نيز مشكلسازيهايي كه با نظام اسلامي در قالب تحريم و برخوردهاي سخت داشتند، قابل فهم است.
*هدف دشمن در جنگ نرم به دنبال براندازي و استحاله نظام است
پورمحمدي در بخش ديگري از سخنان خود راهاندازي جنگ نرم را راهبرد فعلي دشمن در دشمني با انقلاب اسلامي عنوان كرد و تاكيد كرد: دشمن در اين جنگ براندازي، استحاله و تضعيف نظام را دنبال ميكند.
وي افزود: امروزه دشمني، فتنهانگيزي و براندازيهاي دشمنان از طريق شبكههاي بيهويت و بيشناسنامه كه سرنخهاي آن نيز مشخص نيست، سازماندهي شده است كه اين موضوع جنگ نرم را پيچيدهتر ميكند.
رئيس سازمان بازرسي كل كشور با اشاره به شيوههاي دشمن در جنگ نرم اظهار داشت: ايجاد ترديد و تزلزل يكي از شيوههاي جنگ نرم دشمن است. در اين جنگ دشمن با دلهاي مردم براي از بين بردن انگيزه، پايداري و استقامت آنها سر و كار دارد.
پورمحمدي با بيان اينكه ملت اصول خود را از دست نداده و خط خود را در دفاع از انقلاب حفظ كرده است، تصريح كرد: با همه ظرفيت، توان و هستي خود پاي انقلاب ايستادهايم و همچنان در دفاع از اصول و ارزشهاي انقلاب اسلامي پايدار ميمانيم.
*نخبگان هدف دشمن در استحاله نظام هستند
رئيس سازمان بازرسي كل كشور خاطر نشان كرد: آنچه كه به سازمان بازرسي كل كشور ارتباط دارد بحث استحاله است كه تنها بخشهايي از آن در عرصههاي فرهنگي اجرا ميشود.
وي افزود: سازماني مثل سازمان بازرسي كل كشور بايد نقاط ضعف و مشكلات نظام اجرايي را بازشناسي كند تا اينگونه تحركات دشمن خنثي شود.
پورمحمدي در ادامه اظهار داشت: بيشتر هدفگيريهاي دشمن در استحاله نظام، نخبگان هستند البته اين هدفگيري شامل نخبگان اداري و اجرايي نيز ميشود؛ دشمن بنا دارد باورهاي نخبگان اداري و اجرايي را در انجام رسالتهاي سازماني سست كند.
وي خاطرنشان كرد: دشمن استحاله رفتاري را نيز مدنظر داشته و قصد دارد تا مواردي چون پارتيبازي، رشوه، باند بازي و فساد را در دستگاهها رواج دهد كه اين موضوع نكته مهمي است ايتن در حالي است كه در گذشته بيشتر استحاله فرهنگي مطرح بوده است به طوري كه مقام معظم رهبري هم طي چند سال اخير بر مبارزه جدي با آن تأكيد كردهاند.
رئيس سازمان بازرسي كل كشور تضعيف را شيوه ديگر دشمن در دشمني با نظام اسلامي عنوان كرده و تصريح كرد: مشروعيتزدايي از نظام، نااميدكردن مردم و جوانان به آينده و ناكارآمدكردن و البته ناكارآمد نشان دادن نظام از راهبردهاي دشمن براي عمليكردن اين شيوه است.
پورمحمدي در ادامه گفت: دشمن به دنبال سستكردن تعلق خاطر جوانان به نظام و اسلام است البته آنها بنا دارند تا هويت كشورمان را نيز در بين كشورهاي ديگر ضعيف و سست كنند.
*دشمن در انتخابات اخير و حوادث پس از آن در پي مشروعيتزدايي از نظام بود
رئيس سازمان بازرسي كل كشور درباره اقدامات دشمن در جهت مشروعيتزدايي از نظام اظهار داشت: دشمن اين مسأله را در انتخابات اخير دنبال كرد، اما بايد دانست كه در انتخابات نقش و حضور مردم و البته نظامات قانوني مهم است و اگر كسي حرفي يا خواستهاي دارد بايد از طريق مجاري و مبادي قانوني عنوان يا اقدام كند.
پورمحمدي در ادامه خاطرنشان كرد: دشمن مشروعيتزدايي از نظام را براي اينكه تأثيرگذاري نظام را در فضاي بينالمللي كم كند، دنبال ميكند.
وي درخصوص توطئه دشمن در ناكارآمد نشاندادن و ناكارآمدكردن نظام گفت: نظام بايد در تحقق مطالبات عمومي كارآمد باشد و كاركنان و مديران دولت در اين زمينه نقش زيادي دارند البته بايد با اين توطئههاي دشمن مبارزه هم كرد لذا ما در اين جهت تلاش خواهيم كرد.
رئيس سازمان بازرسي كل كشور بر حاكمبودن اصول، قواعد و نظم در اقدامات افراد اشاره كرده و تصريح كرد: حاكمبودن اين اصول باعث ميشود كه هويت كشور در عرصههاي داخلي و خارجي حفظ شود.
پورمحمدي با اشاره به هنر امام (ره) در برگزاري 5 انتخاب در سال اول انقلاب تاكيد كرد: امام ميدانست كه با دنيا با قانون و نظامات صحيح ميتوان صحبت كرد، همان چيزي كه الآن نيز در صحبتها و تأكيدات مقام معظم رهبري وجود دارد.
وي با بيان اينكه حق نداريم مسائل را كوچكنمايي يا بزرگنمايي كنيم، افزود: توهم توطئه هم نبايد داشت، بايد واقعبين بود و ضعفهايي كه احياناً به خودمان برميگردد را نبايد به دشمن نسبت داد البته بايد در جهت رفع ضعفهاي خود نيز تلاش كنيم اما نقش دشمن و توطئههاي دشمن كه بسيار آشكار و فراوان است نيز نبايد مورد ابهام، ترديد و نفي قرار گيرد.
رئيس سازمان بازرسي كل كشور با تأكيد بر اينكه بايد "من بودن " را در فضاي سياسي كنار گذاشت، خاطرنشان كرد: هزينه چند ماه اخير كه كشور آسيب ديد چقدر است؟ اين هزينهها را چه طور بايد محاسبه كرد؟ همان روزهاي نخست درگيريهاي پس از انتخابات به يكي از اين آقايان پيام دادم كه از اين به بعد همه هزينهها با شما است، به آنها گفتم كه آتشسوزي، درگيري، كشت و كشتار به وجود ميآيد و اين به پاي شما است و شما نميتوانيد خود را از اين مسايل مبرا كنيد.
پورمحمدي ادامه داد: اين ادعا كه امام، انقلاب و رهبري را قبول داريد اين ظاهر قضيه است. آيا وفاداري به امام، انقلاب و رهبري به اين شكل است؟ وقتي مقام معظم رهبري مطلبي را ميفرمايند بايد اطاعت كرد و اگر حرف يا اعتراضي داريد برويد و از طريق صحيح و قانوني پيگيري كنيد.
وي ادامه داد: بستر كشتهشدن و آتشسوزي كمترين اتهامات و كيفرخواست است. اينكه سرمايه يك ملت را ماهها معطل گذاشتند و اينكه چگونه بايد اين خسارتها را جبران كرد مهم است، اين داستان، متهمان ديگري هم دارد كه نبايد از آنها غفلت كرد.
رئيس سازمان بازرسي كل كشور تصريح كرد: بايد هوشمندانه با حملات و هجمه دشمن برخورد كنيم، كساني كه فريب دشمن را خورده و در اين منازعات درجا ميزنند و آتش اين منازعات را شعلهور ميكنند بايد حواسشان را جمع كنند. حضرت امير با همه حقي كه داشت به خاطر اينكه جامعه اسلامي ناامن نشود كوتاه آمد و سكوت كرد؛ اينكه مقام معظم رهبري پيوسته بر تدبير و آرامش و حفظ وحدت تأكيد ميكنند، برگرفته از سيره حضرت امير (ع) است.
پورمحمدي ادامه داد: بعضيها فكر نكنند كه با سروصدا كردن مواضع اصيل اسلامي فراموش ميشود بلكه با دشمنان و كفار با غلظت و شدت برخورد ميشود لذا كسي را كه محارب با نظام است بايد اعدام كرد و در اين مسأله به خود ترديد راه نميدهيم چرا كه جزو اصول عقلي و امنيتي است.
وي با تاكيد مجدد بر كوتاهكردن دست آشوبگران، متجاوزان، فتنهانگيزان و محاربان خاطر نشان كرد: دشمنان ما كه در دنيا با پررويي آدمكشي ميكنند، حالا در قبال برخي فتنهانگيزان، آشوبگران و محاربان داعيه دفاع از حقوق بشر را سر ميدهند.