ترنج موبایل
کد خبر: ۴۰۷۲۴۹

(تصاویر) نتانیاهو در حال تماشای آزمایش "پیکان"

(تصاویر) نتانیاهو در حال تماشای آزمایش "پیکان"

بنیامین نتانیاهو نخست وزیر رژیم صهیونیستی به همراه دیوید فریدمن سفیر آمریکا در اسرائیل به تماشای آزمایش سیستم دفاع موشکی موسوم به پیکان ۳ نشست.

تبلیغات
تبلیغات

وزارت جنگ رژیم صهیونیستی از آزمایش موفق تازه‌ترین سیستم دفاع موشکی این کشور موسوم به "پیکان ۳" در یک پایگاه نظامی آمریکا در ایالت آلاسکا خبر داده است.

به گزارش فرارو، وزارت جنگ اسرائیل مدعی شد این آزمایش نشان داده که این سیستم توانایی در لحظه نابود کردن بالایی دارد.

بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر رژیم صهیونیستی ضمن تقدیر از این آزمایش موشکی مدعی شد که اسرائیل قادر است با موشک‌های بالستیکی که از ایران یا هر جای دیگری شلیک ‌شود، مقابله کند.

سیستم دفاع موشکی پیکان ۳ مشترکا توسط اسرائیل و شرکت بوئینگ آمریکا ساخته شده است.

به گفته وزارت جنگ اسرائیل از آن جایی که آزمایش‌های مربوط به سنجش توانایی‌های این سیستم در اسرائیل انجام شدنی نبود، این آزمایش‌ها درآلاسکا انجام شد.

(تصاویر)

(تصاویر)

(تصاویر)

(تصاویر)

(تصاویر)

(تصاویر)

(تصاویر)

(تصاویر)

تبلیغات
تبلیغات
ارسال نظرات
تبلیغات
تبلیغات
خط داغ
تبلیغات
تبلیغات