bato-adv
کد خبر: ۴۱۳۰۰۸
فاطمه دوران

چگونه گول نخوریم؟

تاریخ انتشار: ۱۱:۳۸ - ۰۶ مهر ۱۳۹۸
فاطمه دوران؛ طی چند روز اخیر یک پایم اتحادیه «رایانه و ماشین های اداری» بوده و یک پایم تعمیرات لپ تاپ. این چند روز به هرحال گذشت اما می‌توانست با راحتی بیشتر سپری شود و اصلا جور دیگری باشد البته اگر نکات زیر را رعایت کرده بودم؛ نکاتی که تا الان نمی‌دانستم و این چند روز - به معنای واقعی کلمه- «در به دری» و «دردسر» به من یاد داد. باشد که شما مخاطب عزیز با خواندن این نکات، اشتباهات من را تکرار نکنید.

1. تعمیرکار واجد شرایط در شهرتان را شناسایی کنید و به اون مراجعه کنید. ممکن است خیلی از محل سکونت یا محل کارتان فاصله داشته باشه اما تنبلی رو بگذارید کنار. همین ابتدا یک جای مطمئن بروید که باعث می‌شود از خیلی از مشکلات پیشگیری کنید.

2. قبل از اینکه لپ تاپ را به تعمیرگاه بسپارید کاملا از لحاظ سلامت فیزیکی چک کنید و سالم بودن یا نبودنش رو به خاطر بسپارید و به تعمیرکار هم نشان دهید.

3. همان‌جا بایستید حتی الامکان جلوی چشمتان  بگوید مشکل چیست.

4. اگر لازم بود لپ تاپ را به تعمیرکار تحویل بدید حتما از اطلاعات داخلش بک آپ بگیرید، اطلاعات روی لپ تاپ رو پاک کنید و بعد تحویل بدید. حتما موقع تحویل لپ تاپ به تعمیرگاه رسید بگیرید. در رسید تاریخ و مشکلی که بابتش مراجعه کردید قید شده باشد. ضمنا به هیچ عنوان لازم نیس پسورد لپ تاپتان رو در اختیار تعمیرکار قرار بدهید. تاکید می‌کنم تعمیر کار اصلا نیاز ندارد وارد فضای سیستم عامل شما بشه مگر این‌که برای مشکلات نرم‌افزاری مراجعه کرده باشید که خود تعمیرکار اگه نیاز باشد می‌گوید.

5. کارت مغازه و شماره همراه فروشنده را بگیرید.

6. موقعی که لپ تاپ را تحویل گرفتید خوب چک کنید. سر صبر و حوصله روشنش کنید تا سیستم بالا بیاد و حتی یه عکس رو هم باز کنید ببینید کیفیت تصویر افت نکرده باشه.

7. بابت هر هزینه‌ای که می‌پردازید فاکتور بگیرید؛ در این فاکتور باید قید شده باشد مشکل (یا مشکلات) چه بوده و هزینه هرکدام چقد شده است.

8. هر اتفاقی افتاد که احساس کردید مشکل لپ تاپ شما بر طرف نشده، ایراد فیزیکی پیدا کرده احیانایا با شما گران حساب کردند فوری مراجعه کنید به «اتحادیه رایانه و ماشین های اداری» شهرتان. آن‌ها لپ تاپ را بررسی می‌کنند و در مورد خسارات وارده نظر می‌دهند. آن‌جا می‌توانید ثبت شکایت کنید. بعد با تعمیرکار لپ تاپ (صاحب واحد صنفی) تماس می‌گیرند و تاریخ حضورشان را اعلام می‌کنند تا بیایند و در حضور شما پاسخگو باشند.

9. اگر تعمیرکار لپ تاپ شما با شما تماس گرفت به هیچ عنوان کوتاه نیایید تا با پول شما را راضی کند. بگویید تا روزی که مقرر شده صبر خواهید کرد تا کارشناسان تعیین خسارت کنند.

10. اگر لازم شد لپ تاپ رو برای کارشناسی به اتحادیه بسپارید از آن‌جا هم رسید بگیرید؛ توی رسید همه اقلام همراه لپ تاپ مثل کیف و شارژر و باتری هم باید قید شده باشد.

11. انتظار نداشته باشید همه چیز مطابق میل شما پیش برود. محقق شدن عدالت واقعی در این دنیا امکان‌پذیر نیست، پس همیشه آمادگی این رو داشته باشید یک کم حق و ناحق بشود. ضمنا ممکنه ایراد وارده به لپ تاپ حتی با پرداخت خسارت از جانب تعمیرکار و انجام تعمیرات، هیچ وقت برطرف نشود و دیگه لپ تاپت مثل سابق نشه. احتمالش خیلی زیاد است اما خودتان را سرزنش نکنید.

12. به راحتی به افراد اعتماد نکنید. نباید خوش اخلاقی و مودب بودن افراد باعث شود شما از توجه به نکات و رعایت احتیاط غافل شوید.

13. برخورد شما در تمام مراحل جدی باشد. سعی کنید در شوخی و رفاقت را با تعمیرکار باز نکنید که بعدا رودربایستی نگذارد حرفتان را بزنید!

14. نکته آخر این‌که خودتان رو نبازید و خونسردی خود را در تمام مراحل حفظ کنید.

موفق باشید.
bato-adv
مجله خواندنی ها