ترنج موبایل
کد خبر: ۴۱۶۱۱

تاثیرات اجرای هدفمندی بر حمل و نقل عمومی

تبلیغات
تبلیغات


وزير راه و ترابري با بيان اينكه سهميه ساخت خطوط ريلي در سال جاري محقق شده است، گفت: با توجه به اينكه هر اندازه از نظر مالي كمك شود توانايي ساخت خطوط ريلي در كشور وجود دارد و همچنين پس از اجراي لايحه هدفمند كردن يارانه‌ها تقاضاي سفرها به سمت حمل و نقل ريلي افزايش مي‌يابد بايد شبكه ريلي در كشور گسترش و سالانه هزار و 500 كيلومتر راه آهن در كشور ساخته شود.

حميد بهبهاني درباره وضعيت حمل و نقل پس از هدفمند شدن يارانه‌ها، گفت: پس از اجراي اين لايحه و واقعي شدن قيمت سوخت مردم كم كم خودروهاي شخصي را كنار مي‌گذارند و تقاضاي سفرها به سمت حمل و نقل ريلي افزايش مي‌يابد.

وي افزود: مقداري از مبلغ يارانه‌ها به مردم پرداخت مي‌شود و مقداري ديگر نيز صرف امور عمراني كشور خواهد شد.

بهبهاني درباره ميزان ظرفيت سازي در بخش ريلي با توجه به افزايش تقاضاي آن، گفت: توان فني كشور در زمينه حمل و نقل ريلي و ساخت راه‌آهن بسيار خوب است و هر اندازه از نظر مالي كمك شود توانايي ساخت داريم.

وي با بيان اين‌كه طبق سند‌ چشم‌انداز 1404 بايد سالانه هزار و 500 كيلومتر راه‌آهن ساخته شود، تصريح كرد: در حال حاضر به دليل محدود بودن منابع مالي سالانه 200 تا 300 كيلومتر راه‌آهن در كشور ساخته مي‌شود.

وزير راه و ترابري اظهار كرد: با احتساب كمك‌هاي يارانه‌اي پس از لايحه هدفمندشدن، اختصاص مقداري از LC هاي داخلي كه جديدا در هيات دولت تصويب شده است و همچنين جذب سرمايه‌گذاري‌هاي داخلي، انتشار اوراق مشاركت و فاينانس تلاش مي‌شود ميزان ساخت سالانه 300 كيلومتر خط آهن به رقم هزار و 500 كيلومتر برسد.

بهبهاني در پاسخ به اين‌كه آيا امسال ميزان تكليف شده ساخت راه آهن (سالانه هزار و 200 تا هزار و 500كيلومتر) محقق شده است؟ گفت: بله؛ سهميه ساخت خطوط ريلي در سال جاري اجرايي شد چرا كه ابتداي سال دو پروژه بزرگ اصفهان - شيراز و بم- زاهدان كه حدود هزار كيلومتر بود افتتاح شد. همچنين خط آهن مراغه - مياندوآب به طول 100 كيلومتر در شرف اتمام است.

وي خاطرنشان كرد: چند پروژه ريلي ديگر در كشور در حال انجام است كه تكميل و بهره‌برداري آن به سال آينده موكول مي‌شود.

وزير راه و ترابري با اشاره به اينكه بودجه اين وزارتخانه‌ هنوز ابلاغ نشده و در كميسيون تلفيق در حال بررسي است، ابراز اميدواري كرد: با كمك دولت و مجلس شوراي اسلامي وزارت راه و ترابري در سال‌ آينده از بودجه بيشتري برخوردار خواهد شد.

تبلیغات
تبلیغات
ارسال نظرات
تبلیغات
تبلیغات
خط داغ
تبلیغات
تبلیغات