تولد اولین کایمرا (خوک-میمون)؛ انقلابی در علم پیوند اعضا در راه است؟

کایمرا به موجودی گفته می شود که در ساختار ژنتیکی آن ردپایی از ژنتیک یک موجود دیگر نیز یافت شود که این کار توسط روش های پیشرفته ژنتیکی در آزمایشگاه بدست می آید.
نتیجه کار این تیم تحقیقاتی بخشی از تلاش مداوم محققان برای پیشرفت ژنتیکی حیواناتی است که بتوانند اعضای بدن انسان را رشد دهند، فرآیندی که شاید انقلابی در عرصه پیوند اعضای بدن انسان ایجاد کند. پیوند عضو نیازمند آزمایش های بسیار پیچیده است.

یکی از اعضای این تیم تحقیقاتی اظهار داشت که پروسه ی انجام این کار توسط کشت سلول های بنیادییک نوع پریمات و تزریق موفق به بیش از ۴۰۰۰ سلول امبریونیک (جنینی) ۵ روزه خوک بواسطه تکنیک IVF صورت پذیرفته است.
مهاجرت سلولهای میمون به قلب، کبد، طحال، ریه و پوست خوکچه ها در این آزمایش به تایید رسید. تعداد سلول هایی که در این آزمایش توانستند به ارگان های مختلف مهاجرت داشته باشند، بیشتر از تمام آزمایشهای قبلی صورت گرفته بود. در این آزمایش ۱۰ خوکچه متولد شدند که در آن ها ترکیب ژنتیکی خوک و میمون قابل ردیابی بود. تمام این خوکچه ها توانستند تا مدت یک هفته زنده بمانند.
تحقیقاتی از این نوع میتواند نقطه عطفی در تاریخ پزشکی ایجاد کنند، اما با موانع اخلاقی بسیار زیادی در سراسر جهان بر سر راه مواجه هستند.