ترنج موبایل
کد خبر: ۴۲۵۱۲

سجادی: وضع فرهنگ انتقاد در كشور ايده‌آل نيست

تبلیغات
تبلیغات


سخنگوي جبهه‌ پيروان خط امام و رهبري، با بيان اين‌كه " وظيفه داريم از هويت و ساختار نظام حراست كنيم" گفت: روند فعاليت مطبوعات در حال حاضر با زمان دولت‌هاي قبل قابل مقايسه نيست؛ چراكه هم‌اكنون حالت انعطاف وجود دارد.

سيد كمال‌الدين سجادي در نشستي با خبرنگاران با گراميداشت ميلاد پيامبر اعظم(ص) و هفته‌ وحدت ابراز اميدواري كرد كه مسلمانان بتوانند در مقابل كساني كه اسلام‌ستيزي را پيشه‌خود كرده‌اند و با فريب، مكر و حيله به ترويج اسلام‌هراسي مي‌پردازند، مبارزه كنند و حقانيت اسلام را نشان دهند.

وي علت اسلام‌هراسي و ايران‌هراسي دشمنان را نوع تفكرات اسلامي قلمداد كرد و گفت: اين نوع تفكر دشمنان را به عكس‌العمل واداشته است.

وي همچنين به حضور مردم در راهپيمايي 22 بهمن اشاره و خاطرنشان كرد: مردم با حضور ده‌ها ميليوني خود ـ كه البته برخي حضور مردم را 50 تا 55 ميليون حدس زده‌اند ـ با رهبر نظام و شعارهاي اصلي انقلاب اسلامي بيعت دوباره و حجت را بر مخالف‌خوانان و ساختارشكنان تمام كردند.

سخنگوي جبهه‌ پيروان خط امام و رهبري با اعلام قدرداني جبهه پيروان خط امام و رهبري از حضور مردم در راهپيمايي روز 22 بهمن اظهار كرد: مردم ايران پس از گذشت 31 سال پرشورتر و مصمم‌تر به خيابان‌ها آمدند و از اصول نظام حمايت و با اين كار تمام تلاش‌ها و ترفندهاي رنگارنگ دشمنان انقلاب را نقش بر آب كردند.

وي همچنين از برگزاري نشست دبيران استاني جبهه‌ پيروان خط امام و رهبري در 20 اسفند خبر داد و گفت: در اين گردهمايي با حضور رييس، نايب رييس، مسوول تشكيلات استاني و ساير دبيران كل در ارتباط با مسائل روز، توسعه‌ كمي و كيفي در استان‌ها بحث و تبادل‌نظر خواهد شد.

وي در ادامه با اشاره به برگزاري اجلاس خبرگان و با بيان اين‌كه رييس مجلس خبرگان در اين اجلاس پاسخ مناسبي به خواسته‌هاي مردم دادند، به ديدار نمايندگان و رييس اين مجلس با مقام معظم رهبري اشاره و خاطرنشان كرد: مقام معظم رهبري در اين ديدار عدالت و كرامت انسان، خواسته‌ها و آراي مردم را پايه‌هاي نظام اسلامي قلمداد كردند و اين موضوع مهمي است كه آراي مردم بايد در انتخابات مختلف مورد توجه قرار گيرد.

سجادي با اشاره به سخنان آيت‌الله هاشمي رفسنجاني در مجلس خبرگان هم‌چنين با بيان اين‌كه " ايشان به مطالب خوبي اشاره كردند" گفت: اين سخنان مي‌تواند موجب تقويت همدلي و انسجام مخصوصا در ميان خواص باشد. آقاي هاشمي حضور مردم در نهم دي و 22 بهمن سال جاري را نشانه وفاداري و هوشياري آن‌ها دانستند و قانون اساسي، اصل ولايت فقيه و رهبري را محور قرار دادند و مسووليت اصلي مجلس خبرگان رهبري را حفظ و حراست از چنين اصلي برشمردند.

وي با بيان اين‌كه " جبهه پيروان خط امام و رهبري از نظرات خوب آقاي هاشمي استقبال مي‌كند" تاكيد كرد: از آقاي هاشمي البته جز اين انتظار نبود. باعث خوشحالي است كه خبرگان ملت، پيام رهبري و مردم را گرفتند و به آن عمل كردند.

وي همچنين به ديدار مسوولان وزارت امور خارجه با رهبر انقلاب اشاره و اظهار كرد: رهبر انقلاب در اين ديدار، انقلاب اسلامي را مبتكر منطق و سياستي نو در عرصه‌ روابط بين‌الملل با عنوان سياست تعاملي ضد سلطه در جهان دانستند و وظيفه‌ سفرا و نمايندگان نظام را به كارگيري ديپلماسي كيفي، قوي و كارآمد در جهت پيشبرد سياست نظام ضدسلطه تعيين نمودند. با توجه به اين امر مي‌توان گفت تجربه نيز ثابت كرده هر گاه ديپلمات‌هاي جمهوري اسلامي با اعتماد به نفس و به طور منطقي بر اصول انقلاب ايستادگي كردند، ما شاهد پيشرفت و پيروزي در عرصه‌ ديپلماسي بوده‌ايم.

سخنگوي جبهه‌ پيروان خط امام و رهبري افزود: ديپلمات‌هاي ما با شجاعت و تدبير بر اساس سه اصل مهم عزت، حكمت و مصلحت مي‌توانند از قدرت تاثيرگذاري مناسبي برخوردار باشند و سياست ضد نظام سلطه را به پيش ببرند.

وي نوع عملكرد برخي از ديپلمات‌ها را در دولت هشتم يادآور شد و گفت: در اين دوره شاهد بوديم برخي ديپلمات‌ها از روش‌هاي غرب‌پسند استفاده مي‌كردند. اين در حالي است كه به كارگيري چنين روش‌هايي نشانه‌ مرعوب بودن و همرنگ شدن با آن‌ها تلقي مي‌شود.

وي با اشاره به برگزاري همايش همبستگي ملي و اسلامي براي آينده فلسطين اين همايش را نمونه‌اي بارز از پيگيري سياست ضد نظام سلطه و در راستاي دفاع از حقوق مظلومين قلمداد كرد.

سجادي همچنين به دستگيري ريگي اشاره كرد و گفت: اين اتفاق شكست و زلزله‌اي براي نظام سلطه و نشانه اقتدار امنيتي و اطلاعاتي جمهوري اسلامي بود و باعث شد چهره خبيث طراحان عمليات تروريستي عليه ايران افشا شود. اگرچه اين حق مسلم جمهوري اسلامي است كه اقدامات ريگي را در مجامع بين‌المللي مطرح و آن را پيگيري كنند.

در بخش پرسش و پاسخ اين جلسه نيز خبرنگاري پرسيد: چرا با وجود به نتيجه نرسيدن بحث اصلاح قانون انتخابات در مجمع تشخيص مصلحت نظام برخي به مخالفت با آن پرداخته‌اند؟

سجادي گفت: اين طرح تنها مربوط به انتخابات رياست جمهوري نيست و در آن برخي تنگناها در انتخابات ذكر شده است. در عين حال كه قانون انتخابات قانون بدي نيست ولي به هر ترتيب هر قانون بشري اين استعداد را دارد كه بي‌نقص‌تر شود ولي واقعيت اين است كه ما بايد قانون انتخاباتي داشته باشيم كه از كمترين نقص برخوردار باشد و اين‌طور نباشد كه هر مجلس و دولتي كه مي‌آيد بخواهد اين قانون را تغيير دهد.

وي بحث‌هاي مطرح شده پيرامون اصلاح قانون انتخابات در مجمع تشخيص مصلحت نظام را بحث‌هايي كارشناسي عنوان و خاطرنشان كرد: چه اشكالي دارد كه قوانين به سمت بي‌نقص‌تر شدن برود.

وي در پاسخ به كساني كه معتقدند هدف مجمع تشخيص مصحلت نظام از بررسي چنين طرحي حذف شوراي نگهبان است، گفت: هيچ‌گاه مجمع تشخيص مصلحت نظام و ساير نهادها قانوني تصويب نمي‌كنند كه با قانون اساسي مغايرت داشته باشد. برخي افراط مي‌كنند در حالي كه بحث حذف شوراي نگهبان به هيچ‌وجه مطرح نيست.

سخنگوي جبهه پيروان خط امام و رهبري در پاسخ به سوالي مبني بر نوع نگاه تشكل متبوعش به بحث بازنگري در قانون احزاب با بيان اين‌كه " قانون احزاب از قوانيني است كه مي‌تواند كامل‌تر شود" گفت: اين قانون در حال حاضر جوابگوي احزاب نيست.

وي با بيان اين‌كه "احزاب عوامل و شاخص‌هاي مردم‌سالاري هستند و دموكراسي بدون تكثر احزاب معنا ندارد" بر ضرورت جا افتادن فرهنگ تحزب در كشورمان تاكيد كرد.

وي با تاكيد بر اين‌كه " لازم است تا بودجه‌اي كه احزاب بايد داشته باشند و محل درآمد آن‌ها مشخص باشد" خاطرنشان كرد: در برخي از كشورها رديف‌هاي بودجه‌اي به عنوان يارانه براي احزاب در نظر مي‌گيرند.

سجادي تعريف نوع تعامل دولت با احزاب را مورد توجه قرار داد و گفت: به عنوان مثال مي‌توان گفت كه جامعه اسلامي كارمندان درآمدي ندارد و درآمدش از طريق حق عضويت افراد تامين مي‌شود، حال بايد گفت چطور يك حزب بايد اداره شود. وزارت كشور از طريق سايت خود بايد قانون قديم احزاب و پيشنويس قانون جديد را به مخاطبان ارايه دهد. جمع‌آوري نظرات احزاب و گروه‌ها در مورد بحث بازنگري قانون احزاب بر عهده‌ متوليان است. خوب است آن‌ها نامه‌اي به احزاب بزنند و نظرات آن‌ها را جويا شوند. ما نيز در جبهه‌ پيروان خط امام و رهبري حاضريم تا نظرات‌مان را هم شفاهي و هم كتبي ارايه دهيم.

خبرنگار ديگري پرسيد: به نظر شما آيا آزادي بازداشت‌شدگان در تلطيف فضاي سياسي كشور تاثيرگذار خواهد بود؟

سجادي با تاكيد بر اين‌كه " مردم با راهپيمايي‌هاي نهم دي و 22 بهمن فضا را تلطيف كردند" گفت: به هر ترتيب در كشور ما تقسيم كار و تفكيك قوا وجود دارد. اگر قوه قضاييه تشخيص داد كه تعدادي آزاد شوند اين كار را انجام مي‌دهد، كما اين‌كه تعدادي هم آزاد شدند. البته بايد گفت يكي ديگر از وظايف قوه‌ قضاييه دفاع از كيان نظام و حفظ نظام است.

وي افزود: به هر ترتيب قانون نمي‌تواند در مقابل كساني كه هزينه‌هايي را براي نظام بار كردند ساكت باشد و با آن‌ها بر اساس عدالت برخورد خواهد كرد. همچنين قانون در برابر كساني كه بايد بر اساس رافت اسلامي با آن‌ها برخورد شود، عكس‌العمل نشان خواهد داد.

خبرنگاري در مورد درخواست مجوز كروبي و موسوي براي راهپيمايي پرسيد.

سخنگوي جبهه‌ پيروان خط امام و رهبري با بيان اين‌كه " اين موضوع به وزارت كشور مربوط مي‌شود" گفت: اما در مورد اين دو شخص بايد بگويم كه به هر ترتيب اين‌ها حركت‌هاي غيرقانوني انجام دادند. قانون اساسي در عين حال كه اصولي در مورد آزادي تجمعات و فعاليت احزاب دارد، اصول ديگري نيز دارد. قانون اساسي، سند ملي و اسلامي و جزء محكمات نظام ماست و بايد به آن احترام گذاشت. نمي‌شود كه اين افراد خودشان از قانون دم بزنند ولي قانون‌شكني كنند. اين افراد خودشان را با عملكردشان به خارج پرتاب كردند. چرا بايد خوراك لذيذي براي رسانه‌هاي خارجي تدارك ببينند و باعث سوءاستفاده آن‌ها شوند. اين‌ها بر اسب توهم سوارند و مي‌تازند.

خبرنگاري پرسيد: گفته مي‌شود كه قرار است اقداماتي از سوي ساختارشكنان در چهارشنبه سوري اتفاق بيفتد. نظر شما در اين مورد چيست؟

سجادي با تاكيد بر اين‌كه " در چهارشنبه‌سوري هيچ اتفاقي نمي‌افتد" گفت: اين‌ها در روز 22 بهمن طرح‌هاي وسيعي داشتند اما كاري نكردند. البته مردم هم بايد مواظبت كنند.

خبرنگار ديگري پرسيد: با توجه به سخنان رييس‌جمهور كه گفته بود از بگير و ببند مطبوعات و خبرنگاران راضي نيستم، نظرتان در مورد توقيف روزنامه‌ اعتماد و لغو امتياز نشريه‌ ايران‌دخت چيست؟

سخنگوي جبهه‌ پيروان خط امام و رهبري تاكيد كرد: بهه هر حال هيچكس از بستن مطبوعات خوشحال نمي‌شود اما كشور براي خود قانون دارد و بايد در چارچوب آن حركت شود. هيچ جاي دنيا نمي‌بينيد كه مطبوعات بي‌قانون باشند.

وي با تاكيد بر اين‌كه " وظيفه داريم از هويت و ساختار نظام حفظ و حراست كنيم" گفت: روند فعاليت مطبوعات در حال حاضر با زمان دولت‌هاي قبل قابل مقايسه نيست؛ چراكه هم‌اكنون حالت انعطاف وجود دارد. به هر ترتيب دولت در هيات نظارت يك راي دارد و در آن بر اساس مستندات راي داده مي‌شود.

خبرنگاري ديگري گفت: هم‌اكنون روزنامه‌ها دست يك طيف هستند.

سجادي در واكنش به اين جمله، اظهار كرد: شما فقط به مطبوعات مكتوب بسنده نكنيد. سايت‌ها و وبلاگ‌هاي بسياري داريم كه در آن افراد هر چه مي‌خواهند مي‌نويسند. چرا آن‌ها را حساب نمي‌كنيد؟

خبرنگاري گفت: اصلا نظر شما در مورد فرهنگ نقد و اعتراض در كشور چيست؟

سجادي با بيان اين‌كه " وضع فرهنگ انتقاد در كشور ايده‌آل نيست" در عين حال اظهار كرد: اما به هر ترتيب انتقاد مي‌شود. در اين راستا جبهه‌ پيروان خط امام و رهبري جايي كه ببيند بايد از دولت انتقاد كند اين كار را انجام مي‌دهد، چنانچه ما تذكراتي به دولت داده‌ايم.

وي با بيان اين‌كه " انتقاد بايد دلسوزانه و نه ساختارشكنانه باشد" گفت: در تقسيم‌بندي گروه‌هاي اصولگرا گروهي است كه در عين حال كه از دولت حمايت مي‌كند، اما منتقد دولت هم هست. ما بايد سخنان مقام معظم رهبري را فصل‌الخطاب قرار دهيم و به سخنان و فرمايشات ايشان عمل كنيم.

تبلیغات
تبلیغات
ارسال نظرات
تبلیغات
تبلیغات
خط داغ
تبلیغات
تبلیغات