ترنج موبایل
کد خبر: ۴۲۹۳۸

اعتراض نمایندگان حامی دولت به توکلی

تبلیغات
تبلیغات


درخواست تذکر چهار تن از نمایندگان مجلس منجر به قطع سخنان توکلی در جلسه علنی امروز مجلس شد.

احمد توکلی مشغول بیان نطق مخالف خود با لایحه بودجه 89 بود که نمایندگان دولت مانع از ادامه آن شدند.

محمدکاظم دلخوش، محمدحسین فرهنگی، بهروز جعفری و ستار هدایت‌خواه با ایراد تذکرات خود وقفه‌ای در نطق‌های توکلی ایجاد کردند.

عمده اعتراضات آنها به این بود که توکلی به جای مخالفت با گزارش کمیسیون تلفیق، با اصل لایحه دولت مخالفت می‌کند حال آنکه براساس آیین‌نامه داخلی مجلس او باید با مخالفت با گزارش کمیسیون تلفیق بپردازد.

هدایت‌خواه علاوه بر این نسبت به اینکه توکلی وقت امین‌حسین رحیمی را برای ادامه نطق مخالف خود اخذ کرده است نیز انتقاد کرد و گفت: از آقای توکلی که مقید به رعایت آیین‌نامه هستند بعید بود که بپذیرند 20دقیقه متمادی به مخالفت با لایحه دولت بپردازند.

لاریجانی در پاسخ به تمامی این تذکرات از توکلی حمایت کرد و گفت: تا جایی که بنده گوش می‌دادم ایشان در چارچوب آیین‌نامه و در مخالفت با گزارش کمیسیون تلفیق صحبت کردند کما اینکه ایشان مخالف بازتوزیع درآمدهای ناشی از هدفمند کردن یارانه‌ها هستند و پیشنهاد درآمد 10هزار میلیاردی برای دولت را مطرح کردند که در کمیسیون تلفیق مصوب نشد و درآمد 20هزار میلیاردی دولت مصوب گردید.

وی در عین حال از توکلی خواست تا با توجه به این تذکرات به نطق خود ادامه دهد.

علی‌رغم این تذکرات احمد توکلی همچنان با شدت به بیان نطق خود ادامه داد و آنچنان سریع از روی متن نوشته شده پیشین خود می‌خواند که چندین‌بار ناگزیر از نوشیدن آب شد. وی حتی در خلال نطق خود خطاب به یکی از کارمندان امور داخلی مجلس گفت: آب بیاور آقای ابراهیمی!

تبلیغات
تبلیغات
ارسال نظرات
تبلیغات
تبلیغات
خط داغ
تبلیغات
تبلیغات