ترنج موبایل
کد خبر: ۴۶۱۵۲۱

توضیح وزارت خارجه ایران درباره شروط و تهیه لیست برای بایدن

توضیح وزارت خارجه ایران درباره شروط و تهیه لیست برای بایدن

سخنگوی وزارت خارجه گفت: لیستی از موارد پاسخگویی رییس جمهور جدید آمریکا پیرامون تعهدات به ایران آماده شده که بایدن باید جبران مافات کند.

تبلیغات
تبلیغات

سعید خطیب زاده پیرامون پیروزی بایدن گفت: منتظر اقدامات عملی رئیس جمهور آمریکا هستیم.

به گزارش ایسنا، سخنگوی وزارت خارجه گفت: لیستی از موارد پاسخگویی رییس جمهور جدید آمریکا پیرامون تعهدات به ایران آماده شده که بایدن باید جبران مافات کند، آمریکا چاره‌ای جز احترام و بازگشت به مسیر قانونمداری ندارد.

خطیب زاده که در برنامه «من‌طهران» بخش عربی شبکه العالم حاضر شده، آمریکا را ناقض برجام دانست و گفت: آمریکا در موضع شرط گزاری برای ایران نیست، آن‌ها میلیارد‌ها دلار به ملت ایران خسارت زدند.

وی تصریح کرد: آمریکا باید توبه کند و جنگ اقتصادی علیه ما را متوقف کند، تفاوت بین اردوگاه بایدن و ترامپ آشکار است، اما نظاره گر اقدامات عملی هستیم.

سخنگوی وزارت خارجه خاطرنشان کرد: میز مذاکرات برجام پابرجاست و برای همه جا هست اگر چه مسیر سخت است.

توضیح وزارت خارجه درباره برداشت اشتباه از پاسخ خطیب‌زاده به یک سوال

بلافاصله پس از انتشار این مصاحبه، روابط عمومی وزارت امور خارجه با انتشار اطلاعیه‌ای با توجه به برداشت غیر دقیق از اظهارات سخنگوی وزارت امور خارجه در مصاحبه با شبکه خبری العالم، عین اظهارات سعید خطیب زاده در پاسخ به سوال این شبکه را منتشر کرد.

روابط عمومی وزارت امور خارجه با این مقدمه، عین اظهارات سعید خطیب زاده سخنگوی این شبکه را به شرح زیر اعلام کرد:

"اساسا ایالت متحده آمریکا در موضعی نیست که برای کسی شرط بگذارد، ایالت متحده آمریکا ناقض برجام، ناقض قطعنامه ۲۲۳۱ شورای امنیت بوده و میلیارد‌ها دلار به ملت ایران خسارت زده و از برنامه برجام به عنوان یک مشارکت کننده خارج شده است. روزی که دولتی در ایالت متحده بخواهد به برجام برگردد میزی وجود خواهد داشت که باید پاسخگوی نقض عهد‌ها باشد.

بر طبق فرمایشات مقام معظم رهبری آمریکا باید توبه کند و این به معنای آن است که اولا باید بپذیرد چه خطا‌هایی کرده و ثانیا جنگ اقتصادی علیه ایران را متوقف کند و ثالثا مسیر رفته را برگردد و تعهداتش را عمل و برای گام چهارم جبران خسارت کند. "

تبلیغات
تبلیغات
ارسال نظرات

نظرات بینندگان

(۸۰ نظر)
تبلیغات
تبلیغات
خط داغ
تبلیغات
تبلیغات