ترنج موبایل
کد خبر: ۴۶۸۰۷۰

(ویدئو) نقص فنی تارا در روز رونمایی!

(ویدئو) نقص فنی تارا در روز رونمایی!

جدیدترین محصول ایران خودرو به نام "تارا" ، قرار است بهمن ماه امسال وارد بازار شود.

تبلیغات
تبلیغات

گروه صنعتی ایران خودرو اقدام به طراحی محصولی جدید کرده است که تاکنون نام آن به صورت رسمی اعلام نشده بود و امروز در بازدید وزیر صمت به عنوان "تارا" نامیده شد. این خودرو قرار است زمستان امسال وارد بازار شود اینطور که برآورد می‌شود این خودرو فول اتوماتیک قیمتی حدود ۷۰۰ تا ۸۰۰ میلیون تومان خواهد داشت.

تارا، خودرویی است که بر پایه پژو ۳۰۱ ساخته شده و به نوعی نسخه داخلی این خودرو به حساب می‌آید. بر پایه پلتفرم خودرو تارا قرار است دو محصول دیگر نیز با استایل هاچبک و کراس اوور تولید شوند. ایران خودرو چندی قبل اولین سری از خودرو تارا را پیش فروش کرده بود.

این خودرو جدید، با همکاری بیش از ۱۳۲ سازنده داخلی تولید خواهد شد. این خودرو در ابتدا مجهز به موتور tu5 خواهد بود که در ادامه مجهز به موتور ef7 و گیربکس اتوماتیک خواهد شد. از دیگر امکانات این خودرو می توان به فرمان برقی، سنسور باد لاستیک، کروز کنترل، نمایشگر ۷ اینچی مجهز به نویگیشن، سانروف، سنسور نور و باران، صندلی برقی جلو اشاره کرد.

همچنین این خودرو مجهز به سامانه ترمز abs, ebd و ba، سیستم کنترل پایداری و پیگیری از هرزگردی esc، چهار ایربگ ایمنی، دوربین دید عقب، آینه جانبی به صورت تاشو برقی، سامانه ورود بدون کلید و استارت خودرو بصورت کنترل است.

حجم فایل ویدیویی : ۹۴۲.۲۰K مدت زمان فایل ویدیویی : ۰۰:۰۰:۱۷ دانلود فایل
تبلیغات
تبلیغات
ارسال نظرات

نظرات بینندگان

(۲۱ نظر)
تبلیغات
تبلیغات
خط داغ
تبلیغات
تبلیغات