ترنج موبایل
کد خبر: ۴۹۳۷۲۹

دفع عملیات خرابکارانه در سازمان انرژی اتمی

دفع عملیات خرابکارانه در سازمان انرژی اتمی

بامداد چهارشنبه دوم تیرماه اقدام خرابکارانه بر علیه یکی از ساختمان های سازمان انرژی اتمی در اطراف کرج با شکست روبرو شد وهیچگونه خسارت مالی و جانی نیز بدنبال نداشت.

تبلیغات
تبلیغات

فرارو- رسانه ها از دفع یک اقدام خرابکارانه در سازمان انرژی اتمی خبر دادند.

براساس گزارش صداوسیما، بامداد چهارشنبه دوم تیرماه اقدام خرابکارانه بر علیه یکی از ساختمانهای سازمان انرژی اتمی در اطراف کرج با شکست روبرو شد وهیچگونه خسارت مالی و جانی نیز بدنبال نداشت.

با توجه به تمهدیدات پیش بینی شده در خصوص حفاظت از اماکن متعلق به سازمان انرژی اتمی ، اقدام بامداد امروز پیش از آن که صدمه ای به ساختمان وارد کند، خنثی شد و خرابکاران در پیگیری برنامه خود با شکست روبرو شدند.

هشیاری نهادها و سازمانهای حفاظتی و امنیتی در زمینه شناسایی، کشف و مقابله با اقدامات خرابکارانه برای ضربه زدن به فعالیتهای هسته ای صلح آمیز ایران نتوانسته خللی در تداوم برنامه های ایران در حوزه هسته ای ایجاد کند.

چگونگی این رخداد و همچنین شناسایی عوامل آن از سوی مراجع مسئول در دست بررسی و پیگیری است.

تبلیغات
تبلیغات
ارسال نظرات

نظرات بینندگان

(۱۳ نظر)
تبلیغات
تبلیغات
خط داغ
تبلیغات
تبلیغات