ترنج موبایل
کد خبر: ۴۹۶۸۶۳

فرزاد مجیدی:

اگر چند فغانی داشتیم، الان استقلال قهرمان لیگ برتر بود

اگر چند فغانی داشتیم، الان استقلال قهرمان لیگ برتر بود

کمک سرپرست تیم فوتبال استقلال تهران می‌گوید عملکرد علیرضا فغانی فراتر از آسیاست و اگر فوتبال ایران چند داور دیگر در سطح و کیفیت او داشت در حال حاضر استقلال با ۱۰ امتیاز بالاتر قهرمان لیگ برتر فوتبال ایران شده بود.

تبلیغات
تبلیغات

فرزاد مجیدی پس از دیدار تیم‌های فوتبال پرسپولیس و استقلال از سری رقابت‌های مرحله یک چهارم نهایی جام حذفی، که از ساعت ۱۹:۴۵ در ورزشگاه آزادی تهران برگزار شد و با برتری استقلالی‌ها در ضربات پنالتی به پایان رسید، اظهار کرد: به تمام هواداران استقلال تبریک می‌گویم و چند ماه پیش نیز گفتم که چند ماه دیگر با شما بازی داریم و به جرات می‌گویم با توجه به اتفاقاتی که در آن مسابقه رخ داد حق ما باخت نبود و به هر حال فوتبال است و یک روز با شکست و یک روز با باخت همراه است.

وی ادامه داد: امیدوارم هواداران واقعی استقلال از ما راضی باشند و این روند ادامه داشته باشد.

کمک سرپرست تیم فوتبال استقلال تهران در رابطه با عملکرد علیرضا فغانی در شهرآورد حذفی پایتخت، گفت: فکر می‌کنم اگر مثل آقای فغانی چند داور در فوتبال ایران وجود داشت در حال حاضر استقلال ۱۰ امتیاز بالاتر قهرمان لیگ برتر بود. به او تبریک می‌گویم و فراتر از آسیاست.

مجیدی با اشاره به اینکه حق هواداران استقلال بیش از این است، در مورد اینکه آیا استقلال در جام حذفی قهرمان خواهد شد، اظهار کرد: تمام تلاش خود را خواهیم کرد و باید ببینیم تقدیر چه خواهد بود.

تبلیغات
تبلیغات
ارسال نظرات

نظرات بینندگان

(۱۷ نظر)
تبلیغات
تبلیغات
خط داغ
تبلیغات
تبلیغات