جوانفکر: نیروی انتظامی تحت فرمان دولت نیست
علی اکبر جوانفکر، مشاور رییس جمهور در پاسخ به پرسش یکی از کاربران سایت خود درباره سخنان اخیر رییس جمهور در تلویزیون در مورد حجاب نوشت:
"فکر می کنم برای همه روشن است که دولت در مساله برخوردهایی که به خاطر پوشش و حجاب صورت گرفته و می گیرد، مسوول نیست هرچند که به راحتی هم نمیشود از بار مسوولیت شانه خالی کرد. اگر نیروی انتظامی تحت فرمان وزیر کشور یا رئیس جمهور قرار می داشت جای گله و نگرانی نبود".
سوال کاربری که پس از اظهارات جنجالی رییس جمهوری در تلویزیون درباره حجاب، از جوانفکر پرسش کرده بود، چنین است:
۱) آیا برخوردها از سوی نیروهای انتظامی اعمال می شود؟ و در این صورت مگر نیروهای انتظامی تحت فرمان وزارت کشور، و وزیر کشور تحت فرمان ریاست جمهوری نیستند؟
۲) چه اشخاص یا نهادهایی برنامه ریزی و دستور این برخوردها را می دهند؟
۳) با وجود این که این برخوردها متغایر با قانون است، آیا شهروندانی که متحمل این نوع برخوردها هستند امکان شکایت دارند؟"