ترنج موبایل
کد خبر: ۵۴۲۱۹۴

واکنش اینفانتینو به حضور ایتالیا به جای ایران در جام جهانی

واکنش اینفانتینو به حضور ایتالیا به جای ایران در جام جهانی

رئیس فدراسیون جهانی فوتبال حضور ایتالیا به جای ایران در جام جهانی را رد کرد.

تبلیغات
تبلیغات

به گزارش فوتبال ایتالیا، در آستانه قرعه‌کشی مرحله گروهی جام جهانی ۲۰۲۲ قطر رسانه‌های ایتالیایی از احتمال حضور این کشور به جای ایران در جام جهانی سخن به میان آوردند. جیانی اینفانتینو که برای حضور در مراسمی در ایتالیا بود در واکنش به این موضوع گفت: لطفا بیایید جدی باشیم!

او همچنین تاکید کرد که برگزاری یک جام جهانی هر دو سال یک بار امکان پذیر است. او گفت: وقتی در مورد جام جهانی که هر دو سال یک بار برگزار می‌شود صحبت می‌کنیم، به این دلیل است که احساسات این مسابقات باورنکردنی است. ایتالیا تقریباً همیشه درگیر بوده است، کشور‌های دیگر می‌خواهند بیشتر درگیر شوند و امید دادن به دیگر کشور‌ها بسیار مهم است.

در این دنیای تقسیم شده، مهم است که شانس بیشتری برای متحد شدن و ورزش کردن با هم داشته باشیم. در حال حاضر بهترین بازیکنان در بهترین لیگ‌ها بازی می‌کنند و بقیه حذف شده‌اند.

اینفانتینو همچنین از مقامات ایتالیایی خواست تا ورزشگاه المپیکو را به نام پائولو روسی نامگذاری کنند.

تبلیغات
تبلیغات
ارسال نظرات
تبلیغات
تبلیغات
خط داغ
تبلیغات
تبلیغات