ترنج موبایل
کد خبر: ۵۶۲۷۸

"براي حفظ آبرو مجبور به قتل شدم"

تبلیغات
تبلیغات


مقتول مقابل خانه‌ام شروع به فرياد زدن كرد و من مجبور شدم او را به خانه ببرم؛ داخل خانه باهم درگير شديم كه او به قتل رسيد.

10 آذر سال گذشته، خانواده ای با حضور در دادسراي جنايي تهران، مدعي شدند كه دخترشان به نام مريم از چند روز قبل ناپديد شد است، تحقيقات پليس براي يافتن سرنخي از مريم آغاز شد تا اينكه حدود يك ماه بعد، مردي به نام مجيد در اين‌رابطه بازداشت شد و در جريان تحقيقات به ارتكاب قتل مريم اعتراف كرد.

نماينده‌دادستان با اشاره به مدارك موجود در پرونده مانند اعترافات صريح متهم، بزه انتسابي به وي را محرز دانست و خواستار مجازات وي شد، اولياي‌دم نيز خواسته خود را قصاص متهم عنوان كردند.

در ادامه متهم در جايگاه قرار گرفت و گفت: «مقتول با يكي از دوستان بر سر موادمخدر درگيري داشت و از من خواست پولش را از مهرداد بگيرم، روزهايي كه همسرم با من قهر بود، مقتول به خانه من آمد و گفت تا زماني كه پولم را از مهرداد نگيري از اينجا نمي‌روم، شب قبل از قتل او را از خانه بيرون كردم اما روز بعد دوباره مقابل خانه من آمد و شروع به فريا د زدن كرد، من هم براي حفظ آبرو مجبور شدم او را به خانه ببرم، داخل خانه با هم درگير شديم كه ناگهان سرش به ديوار خورد و فوت كرد.»

مجيد گفت: «جسدش را به پشت‌بام بردم و داخل انباري مخفي كردم اما بعد از گذشت 20 روز بوي تعفن جسد بلند شد و مجبور بودم فكري براي آن بكنم، به همين دليل جسد را در پشت‌بام به آتش كشيدم و بعد به بيابان‌هاي اطراف مهرآباد بردم.»

بعد از اظهارات متهم، قاضي محمدي‌كشكولي ختم جلسه را اعلام و صدور حكم را به آينده موكول كرد.

تبلیغات
تبلیغات
ارسال نظرات
تبلیغات
تبلیغات
خط داغ
تبلیغات
تبلیغات