bato-adv
bato-adv
کد خبر: ۶۲۶۷۴۸

حداد عادل: در مسأله حجاب نباید قبول کنیم مسابقه با باخت به پایان رسیده است

حداد عادل: در مسأله حجاب نباید قبول کنیم مسابقه با باخت به پایان رسیده است

رئیس شورای ائتلاف نیروهای انقلاب اسلامی در اولین نشست با اعضای این شورا: در مسئله حجاب نباید عده رها کنند و بگویند دیگر نمی‌شود کاری کرد و دست از اقدام و برنامه ریزی بردارند و قبول کنند که این مسابقه با باخت به پایان رسیده است.

تاریخ انتشار: ۰۹:۳۵ - ۰۱ ارديبهشت ۱۴۰۲

رئیس شورای ائتلاف نیرو‌های انقلاب اسلامی در اولین نشست با اعضای این شورا به تبیین مواضع شورای ائتلاف در باره مسائل روز کشور پرداخت و گزارشی از برخی اقدامات صورت گرفته توسط شورای ائتلاف را ارائه کرد.

به گزارش فارس؛ غلامعلی حدادعادل رئیس شورای ائتلاف نیرو‌های انقلاب اسلامی در اولین نشست وبیناری با اعضای شورای ائتلاف در سراسر کشور که عصر روز چهارشنبه ۳۰ فروردین ماه برگزار شد، به تبیین مواضع شورا در خصوص مسائل روز کشور پرداخت و گزارشی از برخی اقدامات صورت گرفته توسط شورای ائتلاف را ارائه کرد.

وی در این نشست وبیناری در تحلیل مسایل روز کشور به فضاسازی رسانه‌ای روز‌های اخیر برخی چهره‌های سیاسی در طرح موضوع رفراندوم اشاره و توضیحاتی در خصوص مسیر قانونی حل چالش‌ها مطرح کرد.

حدادعادل در بخش دیگری از سخنانشان به مسئله حجاب و رعایت آن در کشور اشاره و بر لزوم تدوین برنامه دقیق، اجرایی و متناسب برای حل معضل بی حجابی با همکاری همه دستگاه‌ها تاکید کرد.

در ادامه متن کامل سخنان حدادعادل در نشست وبیناری با اعضای شورای ائتلاف را مشاهده می‌کنید:

سلام عرض میکنم و در پایان ماه مبارک رمضان، دعا میکنم که خداوند طاعات همه مارا پذیرفته باشد و چنان شده باشد که بعد از این ماه، بندگان بهتری باشیم برای خداوند خودمان و مخصوصا آن هدف اصلی روزه که تقویت تقوا است تامین شده باشد. تقوا برای همه لازم است، مخصوصا برای کسانی که کار سیاسی می‌کنند و کار اجتماعی می‌کنند، خصوصا فضای کار سیاسی از آن جهت که لغزش گاه انسان است به تقوای بیشتری احتیاج دارد.

من پیشاپیش عید سعید فطر را به همه دوستان عزیز تبریک می‌گویم، اگرچه تاخیر شده است، عید نوروز را هم تبریک میگویم و امیدوارم سال ۱۴۰۲ که قرین بود با ماه مبارک رمضان، برای همه ملت ایران سال خوب و پر برکت و مبارکی باشد. تشکر میکنم از دوستان که خواهش مارا برای حضور در این دیدار تصویری وبیناری پذیرفتند.

در ابتدا عرض کنم که بعد از بازتاب‌های مثبتی که از سخنرانی پایان اسفند گرفتیم، تصمیم گرفته شد که در آخرین چهارشنبه هر ماه، ما یک صحبت وبیناری برای اعضای شورا‌های ائتلاف در سراسر کشور داشته باشیم که این صحبت در روز ۳۰ فروردین، اولین صحبت ما در سال ۱۴۰۲ است و امیدواریم توفیق داشته باشیم در ماه‌های آینده نیز این سخنرانی‌ها را منظم ادامه دهیم.

در این سخنرانی‌های ماهانه بنا داریم مروری کنیم بر مسائل کشور، اهم مسائل کشور، مسائل داخلی و خارجی و همینطور گزارشی خدمت دوستان عرض کنیم از فعالیت‌های شورای ائتلاف استان‌ها و شورای مرکزی، دبیرخانه شورای مرکزی و اگر توصیه‌ای هست و درخواستی است از خواهران و برادران عضو شورا در سراسر کشور، ما از این فرصت استفاده کنیم، آن توصیه‌ها و درخواست‌ها را نیز مطرح کنیم.

اما در فروردین که ما ماه مبارک رمضان را شاهد بودیم، رهبری نظام بیانات بسیار راه گشایی داشتند، من فهرست وار اشاره میکنم، ایشان سال را با پیام نوروزی آغاز کردند و مهار تورم و رشد تولید را شعار سال انتخاب کردند، روز بعد هم در حرم مطهر رضوی، بعداز چند سال که به علت کرونا این برنامه تعطیل شده بود، ایشان شعار سال را تشریح کردند و یک نوبت دیگر هم همین شعار سال را به شکل کارشناسانه تری در دیداری با مسئولان نظام در ماه مبارک رمضان در روز سیزدهم ماه بیان کردند.

همچنان مسئله اصلی کشور اقتصاد است

انتخاب این شعار و توضیحات بعدی رهبری درباره آن، نشانه توجه ایشان به اقتصاد کشور و مشکلات اقتصادی است. اگر این شعار را همراه با شعار‌های اقتصادی سال‌های قبل در نظر بگیریم، تصدیق می‌کنیم که از نظر رهبری وظیفه اصلی مسئولان نظام رفع مشکلات اقتصادی است که حالا رهبری هرسال بر یک بخشی تاکید میکنند، یعنی همچنان مسئله اصلی کشور، مسئله اقتصاد است.

الویت زمانی دارد حداقل، این را باید از مجموع صحبت‌های ایشان در چند سخنرانی فروردین و ماه مبارک رمضان درک کرد. مقام معظم رهبری در ماه مبارک رمضان پنج جلسه عمومی داشتند که رسانه‌ای شده است، روز اول با قاریان قرآن، سپس با مسئولان کشور، سپس با شاعران در شب ولادت امام مجتبی (ع) که سنت دیرینه ایشان است، سپس جلسه‌ای با فرماندهان نظامی و بالاخره دیدار با دانشجویان در ۲۹ فروردین.

تاکید ویژه رهبرانقلاب بر امید و وحدت

مطلبی که شاید فراوانی آن در صحبت‌های رهبری در ماه فروردین بیش از بقیه مطالب باشد، امیدآفرینی و حفظ وحدت است.

مقام معظم رهبری تاکید دارند که راهبرد دشمن ایجاد یاس در جامعه است، خصوصا در جوانان و دانشجویان، جوانان را نسبت به آینده بدبین کند و همینطور وحدت را در جامعه از بین ببرد. این راهبرد دشمن است. با شناخت راهبرد دشمن، برنامه همه ما باید این باشد که امیدآفرینی کنیم و به حفظ وحدت توجه داشته باشیم.

لزوم بررسی مواضع با سنجه امید و وحدت

آنچه وظیفه بنده و شماست، این است که در هر صحبتی که میخواهیم انجام دهیم، در هر موضع گیری که میخواهیم داشته باشیم، از خودمان بپرسیم که این حرف ما، این صحبت ما آیا موجب یاس مردم می‌شود یا موجب امیدشان میشود، امید را تقویت می‌کند یا یاس ایجاد می‌کند، به وحدت کمک می‌کند یا جامعه را دو قطبی میکند، نماینده‌ای میخواهد در مجلس نطق کند، معیار ما برای نمره دادن و ارزیابی آن نطق این باید باشد که شنونده بعد از شنیدن این سخنان در مسیری که دشمن میخواهد می‌افتد، یعنی مایوس می‌شود و به سمت تفرقه و دو قطبی میرود یا به سمت وحدت.

این نکته‌ها مهم است و به این ترتیب ما میتوانیم رهنمود‌های مقام معظم رهبری را کاربردی کنیم، حتما یک نگرانی‌هایی دارند رهبری که به ما این توصیه‌ها را می‌کنند. در حال حاضر کشور با مسائل مختلفی روبه رو است و بعضی از اظهار نظر‌ها یاس ایجاد میکند و مخل وحدت است. از جمله نکاتی که رهبری فرمودند در دیدار بامسئولان و مخصوصا تشکال‌های سیاسی و از جمله شورای ائتلاف نیرو‌های انقلاب اسلامی باید خیلی به آن توجه کنند، موضوع انتخابات است.

رهبری در اوایل سال فرمودند که ما امسال انتخابات را داریم که بسیار مهم است و برای انتخابات، چهار شرط، چهار ضلع، چهار پایه و ستون مشخص کردند. امنیت انتخابات، سلامت انتخابات، مشارکت در انتخابات و رقابت در انتخابات. بنده توصیه میکنم به همه دوستان مخصوصا در جلسات داخلی شورا‌های ائتلاف، این چهار عنوان اصلی را نصب العین خودشان قرار بدهند و درباره اش فکر کنند و صحبت کنند. ماهم در تهران در حال کار کارشناسی هستیم برای آنکه راهبرد خودمان را برای انتخابات اسنفد سال ۱۴۰۲ مشخص کنیم و این تذکرات رهبری را به عنوان رهنمود‌های بالادستی، شناخته ایم و در این چهارچوب میخواهیم راهبرد شورای ائتلاف را مشخص کنیم که به اطلاع دوستان هم برسانیم.

فرصت نیست که بنده درباره نکته‌های موجود در سخنان رهبری در دیدار‌های فروردین، به تفصیل صحبت کنم، توجه شما را به هشدار‌هایی که ایشان در دیدار با فرماندهان نظامی دادند جلب می‌کنم و همینطور یک اشاره می‌کنم به موضوع رفراندوم که رهبری در دیدار با دانشجویان به آن اشاره کردند.

تحلیل حدادعادل از موضع رهبرانقلاب درباره "رفراندوم"

بنده عین سخنان رهبری را می‌خوانم یابخشی از آن را که به رفراندوم مربوط می‌شود، ایشان فرمودند: "حالا یکی از برادران گفتند رفراندوم، اینگونه گفتند که اگر چنانچه شما از اول در همه مسائلی که پیش می‌آمد رفراندوم میکردید، اکنون آن حساسیت روی رفراندوم وجود نداشت. رهبری این سخنان را از قول یکی از دانشجویان می‌گویند، سپس رهبری میپرسند کجای دنیا این کار را میکنند؟ مگر مسائل گوناگون کشور قابل رفراندوم است، مگر همه مردمی که باید در رفراندوم شرکت کنند و شرکت میکنند، امکان تحلیل آن مسئله را دارند؟ این چه حرفی است، چه طور میشود رفراندوم کرد در مسائلی که تبلیغات میشود، از همه طرف حرف میشود زد، اصلا یک کشور را شش ماه درگیر بحث، جدل، گفتگو و دوقطبی می‌کند، برای اینکه یک مسئله رفراندوم بشود، در همه مسائل رفراندوم بکنیم، یعنی قضایا اینجور نیست که آدم اینگونه ساده از روی آن‌ها عبور کند. "

این نکته مهم است، بنده بدون آنکه بخواهم وارد این بحث شوم که چه کسی این را مطرح کرده و چه زمینه‌های فکری، چه عقبه‌هایی در داخل و خارج کشور درباره این مسئله رفراندوم وجود دارد، جدای از این بحث ها، من میخواهم عرض کنم که وقتی در قانون اساسی برای حل مسائل کشور ساز و کار‌های قانونی پیش بینی شده و وجود دارد و آن ساز و کار‌ها استقرار پیدا کرده اند، چه دلیلی دارد ما مسائل را اینطور، مسائلی که حل آن‌ها احتیاج به بحث‌های کارشناسی و دقیق و ظریف دارد، این‌ها را به رفراندوم بگذاریم، این مسائل در هر سطحی که باشند، در قانون اساسی ما جایگاه تصمیم گیری آن مشخص است، رفراندوم روال عمومی و متعارف اداره کشور‌ها در هیچ جای دنیا نیست، رفراندوم در کشور‌ها یک امر استثنایی است، حالا ممکن است در یک کشوری بیشتر رفراندوم کنند و در یک کشوری کمتر، اما به صورت کلی، رفراندوم در کشور‌ها وقتی پیش می‌آید که سازوکار‌های موجود جواب گو نباشد و از طریق سازوکار‌های موجود نتوانیم به نتیجه برسیم، مانند بعد انقلاب، بعد انقلاب ما نمیتوانستیم در چهارچوب قانون اساسی قبلی، قانون اساسی انقلاب را تعیین کنیم، این بود که امام مسئله جمهوری اسلامی را که یک مسئله خیلی کلی بود به رفراندوم گذشتند، چون سازوکار دیگری وجود نداشت، یا قانون اساسی را به رفراندوم گذاشتند، ولی در قانون اساسی برای بعد از آن سازوکار پیش بینی شده است و این سازوکار‌ها خود نیز با نظر مردم تهیه می‌شود، اگر دولت باید تصمیماتی بگیرد، این دولت را رای مردم بوجود آورده است.

اگر قوانین مجلس لازم است، مجلس با رای مردم بوجود آمده است، پس این نکته‌ای که رهبری فرمودند، چنین دلایلی دارد، حالا رفراندوم را کسانی که گفتند، با توجه به گرایش هایشان و چه فکری می‌کردند، این یک بحث دیگری باشد، به هرحال برگزاری رفراندوم کار حساسی است، شما ببینید در این سال‌های اخیر در انگلستان یک همه پرسی برگزار شد برای جدا شدن انگلستان از اتحادیه اورپا، هنوز که هنوزه این مسئله طوفانی که در انگلستان ایجاد کرده است، آرام نشده است و هنوز انگلیسی‌ها دارند درباره اینکه این کار درستی بود یا نبود بحث می‌کنند، کار ساده‌ای نیست، تازه این کشوری مانند انگلستان است شرایطش با ما خیلی فرق دارد، در کشورما که این فشار رسانه‌های خارجی و تبلیغات دروغین و شبکه‌های فضای مجازی توسط منافقین، دستگاه‌های جاسوسی، اطلاعاتی، دروغ پردازی، خبرسازی، این فتنه درست کردن در کشور است، یعنی مسلما یک پیوست تبلیغاتی هم توسط خارجی‌ها و دشمنان انقلاب در اینجور موارد ایجاد می‌شود که کار را خیلی پیچیده می‌کند؛ بنابراین همانطور که رهبری فرمودند، هیچ جای دنیا به این شکل مسائل را به رفراندوم نمی‌گذارند.

نگاهی به دستاورد‌های کشور در حوزه بین‌المللی طی یک ماه اخیر

اما در مسائل بین المللی ما شاهد حرکت روبه روشد و مثبت در تنش زدایی با همسایگان بودیم و مذاکراتی که با عربستان سعودی دنبال شده است، حکایت از این می‌کند که این تنش زدایی رو به پیشرفت است، آثار مثبتش را ما هم در روابط کشور‌های منطقه با ایران میبینم، هم در خود منطقه، تحولاتی که در سوریه بوجود آمده است، بی ارتباط با این بهبود روابط ما با عربستان نیست و اینکه کشور‌های عربی که ده سال پیش همه پشت سر آمریکا صف کشیده بودند برای سرنگونی بشار اسد، حالا صف کشیده اند برای بازگشایی سفارتخانه در دمشق و برگرداندن سوریه به اتحادیه عرب، این‌ها مثبت است از نظر ما و همانطور تحولاتی که در یمن بوجود آمده است، این‌ها همه مثبت تلقی می‌شود.

ما در فاصله صحبت آخر اسفند تا امروز، شاهد رای مثبت دیوان بین المللی دادگستری، یعنی دادگاه لاهه، به نفع جمهوری اسلامی ایران در یک چالش حقوقی هفت ساله با آمریکا که شورای ائتلاف در همان موقع با صدور بیانیه‌ای، توجه خواهران و برادران را به آن جلب کرد.

تصویب لایحه ارتقا امنیت زنان کار مفید و مثبتی بود

در این ماه فروردین، کلیات یک لایحه‌ای در مجلس به تصویب رسید که لایحه ارتقا امنیت زنان بود و کار مفید و مثبتی بود، من توصیه می‌کنم مخصوصا به خواهران ارجمند که مصوبات مجلس را دنبال کنند و کلیاتی که به تصویب رسیده است را دنبال کنند، حالا این لایحه برای شور دوم مجددا به صحن می‌آید و ان شاالله نتایج خوبی داشته باشد و به تائید شورای نگهبان هم برسد و خانم‌ها مخصوصا در مسیر جهاد تبیین این قانون را که هم اکنون در مجلس مراحل تصویب خودش را میگذراند، دست کم نگیرند.

در مجلس عده زیادی از نمایندگان داوطلبانه از سامانه شفافیت آرا نمایندگان استفاده می‌کنند که صدا و سیما هم آن را توضیح می‌دهد، این هم نکته قابل توجهی است، بازهم در همین ماه مبارک رمضان، ما شاهد برپایی نمایشگاه قرآن بودیم در تهران که قرار است در استان‌ها نیز تکرار شود، آقای دکتر علیرضا معاف، از اعضای شورای مرکزی نیرو‌های ائتلاف انقلاب اسلامی، معاونت قرآن وزارت ارشاد را برعهده دارند و ریاست این نمایشگاه را برعهده داشتند، بنده سه نوبت موفق شدم به این نمایشگاه بروم و در یک نوبت بیش از سه ساعت بازدید داشتم، رئیس جمهور آن را افتتاح کردند و همانطورکه شنیدید، استقبال مردم بسیار خوب بود و گفته شد که نسبت به سال قبل، مردم دو برابر استقبال کردند، یک تفرجگاه معنوی بود برای روز داران و مردم مسلمان در شب‌های ماه مبارک رمضان.

اقدام به موقع شورای ائتلاف در ماجرای حقوق فرهنگیان

چند واقعه و خبر منفی نیز داشتیم، یکی مشکلاتی که در پرداخت حقوق اسنفد ماه فرهنگیان پیش آمد که اتفاق خوبی نبود و عده زیادی از هموطنان ما، معلمان عزیز را شب عید دچار مشکل کرد، شورای ائتلاف هم به موقع موضع گیری کرد و از مطالبات فرهنگیان دفاع کرد که خب بعدا البته تا حدود زیادی دولت این را جبران و حل کرد، ولی این تاخیر کار خوبی نبود.

شهادت دو تن از مستشاران ایرانی در حمله صهیونیست‌ها به سوریه، خبر تلخی بود که ایران واکنش به موقع و دندان شکن خودش را نشان داد و البته مردم هم با تشییع پیکر پاک این دو شهید، وفاداری خودشان را به آرمان‌های اسلامی و انقلابی و احترام به شهدا اثبات کردند.

آقای دکتر افروغ، همکار ما و نماینده مردم تهران در مجلس هفتم، استاد دانشگاه و نظریه پرداز اجتماعی به رحمت خدا رفتند، باعث تاسف شد و شورای ائتلاف نیز بیانیه داد و برای ایشان از خداوند طلب مغفرت می‌کنیم.

شایعات گرانی بنزین از سوی دشمن برای نگران کردن مردم بود

در دولت ما شاهد تغییرات مدیریتی بودیم، همانطور که سخنگوی دولت اعلام کرده بود، مدیریت در سطح وزرا و رئیس سازمان برنامه و بوجه تغییر کرد، وزرای آموزش و پرورش و کشاورزی جای خودشان را به وزرای جدیدی خواهند داد و برای سازمان برنامه و بوجه جانشین تعیین شده است و احتمال دارد که این تغییرات مدیریتی مدیران ارشد کشور در دولت باز هم ادامه داشته باشد.

ما شاهد بودیم که برخلاف بعضی از تنگنا‌ها دولت توانست مایحتاج مردم را در عید نوروز و تعطیلات نوروزی تامین کند که یکی از این‌ها تامین بنزین بود در تعطیلات نوروزی که الحمدالله مشکلی بوجود نیامد و شایعات درباره قیمت بنزین هم باز از شایعه سازی‌های دشمن بود که مرتبا برای نگران کردن و ناامید کردن مردم تکرار می‌شد که دولت تکذیب کرد.

رعایت مسئله حجاب واجب است

مسئله مهمی که از زمستان گذشته در کشورما بوجود آمده است، از بعد از اغتشاشات پاییز ۱۴۰۱، مسئله حجاب است که موضوع مهمی است و همه شما به اهمیت آن توجه دارید، میبینید که دشمنان چقدر با حساسیت و با برنامه این موضوع را دنبال میکنند و نگرانی‌های فراوانی در جامعه در بین مردم متدین بوجود آمده است، مخصوصا دراین ماه مبارک رمضان، در منبرها، نماز جمعه و جا‌های مختلف این نگرانی‌ها ظهور و بروز پیدا کرده است و مردم نگران هستند که بالاخره موضوع حجاب به کجا خواهد کشید، آنچه ما شاهد هستیم، این است که رئیس جمهور محترم، موضوع را به وزارت کشور ارجاع دادند و نمایندگان دستگاه‌ها در وزارت کشور به صورت مستمر با هم همفکری میکنند و رهبری هم در دیدار با مسئولان حجاب را یک واجب شرعی دانستند و همه دانستند که موضوع حجاب چیزی نیست که جمهوری اسلامی آن را کنار گذاشته باشد، هم درصحبت‌های مقام معظم رهبری بود این معنا، هم در صحبت‌های رئیس جمهور محترم، منتها در اجرای این حکم الهی همانطور که رهبری فرمودند باید برنامه داشت، چنانکه دشمن برنامه دارد، شاید بتوان گفت منظور رهبری از برنامه داشتن این است که هرکسی سرخود یک تصمیمی نگیرد و بخواهد یک کاری انجام دهد، این بی برنامگی است، باید وقتی قرار است کاری شود، پیامد‌های آن، آثار آن شناخته شود، ما باید برنامه‌ای تدوین کنیم که از فعالیت‌های قبلیمان بهتر و کامل‌تر باشد.

باید یک نگاهی به گذشته کنیم و ببینیم ضعف‌ها و نقص‌های ما در دفاع از حجاب چه بوده است که موفق نشده ایم و کار به اینجا کشیده است، اگر یک شیوه‌هایی درگذشته جواب نداده است، امروز هم به طریق اولی جواب نخواهد داد، امروز ما در مسئله حجاب باید نگران دو جنبه افراط و تفریط باشیم، یکی اینکه یک عده رها کنند و بگویند دیگر نمیشود کاری کرد و دست از اقدام و برنامه ریزی بردارند و قبول کنند که این مسابقه با باخت به پایان رسیده است، این غلط است، یک شکل دیگر غلط این است که یک عده بخواهند با تند کردن فضا، علاجی پیدا کنند، این هم غلط است، با نشان دادن یک فیلم‌هایی از یک موارد خاص، از یک دانشکده‌ای که کلا ۲۰۰ دانشجو دارد و در یک محفلی یک وضع ناجوری پیش آمده باشد، این را برجسته کنند و مدام نشر بدهند و به چرخش در بیاورند در فضای مجازی تا مردم تصور کنند درهمه دانشگاه‌ها وضعیت به همین ترتیب است، این هم باز درست نیست.

یا مثلا از الفاظ تند از الفاظ زننده استفاده بشود، برای کسانی که حالا اشکالی در حجابشان هست، این هم آنطور که ما میفهمیم، با مشی رهبری سازگار نیست، با مشی دولت و رئیس جمهور سازگار نیست. هر دو طرف لطمه میزنند و همیشه وقتی افراط و تفریط باشد، مجال تعقل و تدبیر برای یک برنامه ریزی منطقی از بین میرود، به هر حال باید زمان داد، نه آنقدر که کار از دست برود، ولی عجله هم نباید کرد، این مسئله، مسئله‌ای نیست که با یک هفته و یک ماه حل شود، باید تدبیر داشت، ولی استمرار داشت. هر کار سنجیده‌ای به عهده فراجا یا هر دستگاه دیگری گذاشته می‌شود، شرط موفقیت آن این است که موقت نباشد و استمرار پیدا کند.

اپوزوسیون به نتانیاهو برای بازگشت به ایران التماس می‌کنند!

من یک نکته دیگر هم عرض میکنم که دوستان انتظار دارند من راجع به آن صحبت کنم و آن این سفر همین روز‌های رضا پهلوی به سرزمین‌های اشغالی که شما ملاحظه بکنید این به اصطلاح اپوزسیون، همین مخالف‌های خارج کشور و خارج نشین، به چه درجه‌ای از ورشکستگی رسیدند که آن کسی که فکر میکنند میخواهند برگردانند به ایران، این میرود دست به دامن رژیمی مانند رژیم صهیونیستی میشود و از کسی مثل نتانیاهو کمک میخواهد برای اینکه برگردد به ایران، یعنی شما ملاحظه کنید چقدر این خارج نشین‌هایی که به خودشان وعده بازگشت به ایران میدهند دچار محاسبه غلط هستند، یعنی این‌ها اگر ذره‌ای فکر داشتند، میفهمیدند اسرائیل قبل از انقلاب هم که شاه با آن‌ها رابطه داشت، در ایران منفور بود، امروز در همه جای دنیا منفور است، در ایران از همه جای دنیا منفور‌تر است، وقتی ده‌ها میلیون نفر از مردم ایران در روز قدس به خیابان‌ها می‌آیند و فریاد مرگ بر اسرائیل سر میدهند، آنوقت یک نفر بلند میشود میرود اسرائیل و التماس می‌کند به نتانیاهو که بیا مرا کمک کن تا به ایران برگردم.

این نشان میدهد که چقدر سطح تحلیل و درک این کسانیکه آرزوی حکومت بر مردم ایران دارند، پایین است که همه ملت ایران، عموم ملت ایران شعار مرگ بر اسرائیل میدهد، آنوقت یک کسی میرود و از اسرائیل کمک میگیرد که به ایران بازگردد و خود این نشان میدهد که این انقلاب چه دشمنان ضعیفی دارد در فهم مسائل جهانی و مسائل سیاسی و مسائل داخل ایران. این نکته‌ای بود که حتما باید دوستان درصحبت هایشان برای مردم تبیین کنند که بله این اپوزوسیون فرد شاخصش، سطح فکرش انقدر نازل است.

bato-adv
bato-adv
پرطرفدارترین عناوین